Singularity - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer: Raven Software
Publisher: Activision Blizzard
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Modes: Single-Player - Multiplayer
Release Date: June 29
(هشتم تیر)
ESRB: M​

n50112376298_5504.jpg

singularity_logo.jpg

singularity.jpg

Singularity-02-2003.jpg

تکینگی
=======================​

نبردی بی همتا در محیطی متغیر که بوسیله ی موجوداتی ویرانگر , تسخیر شده , شما را به چالش می طلبد. این در حالیست که امواج زمان , شما را بین دو بازه ی زمانی (سال 1950 و زمان حاضر(2010)) , جابجا می کند و اینجاست که اسلحه ی دستکاری کننده زمان , شما را در جلوگیری از دسیسه ی در حال وقوع در جزیره ای دور افتاده به نام
Katorga-12, یاری میکند.​

نکاتی از بازی :
--------------------------
-بازی از موتور Unreal Engine 3 استفاده می کند.​

-Time Manipulation Device یا همان وسیله ای که به کمک آن می توان اشیای موجود در بازی رو در هر دو زمان جابجا کرد, دارای قابلیتهای دیگری از قبیل منجمد کردن, ایجاد ولتاژ برق و حتی تبدیل موجودات موجود در بازی به یک تک سلولی نیز است.​

-علاوه بر کاربرد معمول این وسیله به عنوان یک اسلحه , از آن در حل معماهای بازی نیز استفاده می شود . برای مثال می توان با فرستادن یک قفل در طول زمان به جلو, آن را فرسوده کرده وآنرا براحتی شکست. ویا پلی که در حال حاضر خراب شده را به زمان گذشته (زمانی که سالم بوده) برده و آنرا تعمیر نمود.​

-چهار کاربرد عمده ی این وسیله عبارتند از :​

Revert
بردن اشیاء و موجودات به زمان گذشته​

Stasis
انجماد​

Impulse
جریان برق​

وبسایت رسمی :
http://www.singularity-game.com

• Like
Reactions: arash gh
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم....
یه جای بازی که هست باید ماسک بزنیم . من ماسک رو پیدا میکنم و میزنم جلوتر به یه در میرسم که وقتی دستشو میزنم تا وارد اون بشم در سریع بسته میشه... حالا باید چی کار کرد؟

کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟:-/:-/:-/

من یادم میاد موقعی که ماسک رو میزدم وارد یه زیر زمین شدم که محیطش سمی بود. روی زمین ها رو بگرد ببین حفره ای چیزی پیدا میکنی. به Deadlock هم ربطی نداره.

نه گشتم مشكل اين دره هست كه توي عكس هست وقتي اون دكمه رو ميزنم در بازي ميشه تا ميرم دم در بسته ميشه هيچي هم دور و بر پيدا نميكنم بزارم لاي در. روي زمين هم هيچ سوراخي پيدا نكردم! ممنون

آهان یادم اومد! همون باید از Deadlock استفاده کنی و در رو متوقف کنی. به محض اینکه در رفت بالا یه Deadlock بزن به زیر اون چراقه که بالای دره هست. بعد دره متوقف میشه و میتونی خارج بشی.

سلام
دوستان من دیشب بازیو تموم کردم ...بازی بسیار چیپ و ساده بود . از نظر گرافیکی که مثل بازیهای پلی 2 بود. اکشن بازی بسیار روان و مبتدیانه بود ... هیچ یک از اسلحه ها لگدی نداشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... تنها نکته مثبت بازی همون قدرت هایی بود که ابر قهرمان ما توی مچ دست چپش داشت . دشمنان بازی در طول گیم تنها بلدن یه جمله رو بگن که همین یه جمله به زبان روسی هست و بسیار هم تو مخ میره !
گرافیک : 4/10
موسیقی: 6/10
گیمپلی: 8/10
داستان: 7/10
Voice Acting : 3/10

دوستان من یه مشکل دارم......
صداهای بازی واسه من انگار که از ته چاه میاد........
چه با اسپیکر و چه با هدفون.....
موسیقی بازی ،صدای اشخاص و خیلی از صداهای دیگه شنیده میشن ولی خیلی ضعیفه.....
بعضی جاها اصلا موسیقی بازی احساس نمیشه.......
تو تنظیمات هم همه چی رو فول کردم ولی فرقی نکرد.....
ویندوزم 7 64bit

سلام
دوستان من دیشب بازیو تموم کردم ...بازی بسیار چیپ و ساده بود . از نظر گرافیکی که مثل بازیهای پلی 2 بود. اکشن بازی بسیار روان و مبتدیانه بود ... هیچ یک از اسلحه ها لگدی نداشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... تنها نکته مثبت بازی همون قدرت هایی بود که ابر قهرمان ما توی مچ دست چپش داشت . دشمنان بازی در طول گیم تنها بلدن یه جمله رو بگن که همین یه جمله به زبان روسی هست و بسیار هم تو مخ میره !
گرافیک : 4/10
موسیقی: 6/10
گیمپلی: 8/10
داستان: 7/10
Voice Acting : 3/10
دوست من نقد با تخریب فرق داره( می دونی که!)
درسته گرافیکش نسبتا پایین هست اما نه دیگه اونقدر . شاید پلی 2 شما خیلی پر گرافیک هستش. (این پلی 2 پر گرافیکت رو که گرافیک اکثر بازی ها رو بهش نسبت میدی به ما هم نشون بده;) )

اقا خدایی بازی گرافیک توپی داشت فقط چون نسخه کرک شده بود گرافیک بازی یا تا اخر رندر نمیشد یا چت میکرد حالا در حد مترو نبود بازی ولی خدایی خیلی نزدیکش بود دیگه این که میگین پلی 2 خداییش بی انصافی من بازیو 3بار تموم کردم بازم حال میده
گرافیک 8/10
گیم پلی10/10
موزیک و صدا گذاری هردو 8/10
داستان 9/10
این نظر شخصیم بود بحث الکی نکنینا.

اقا خدایی بازی گرافیک توپی داشت فقط چون نسخه کرک شده بود گرافیک بازی یا تا اخر رندر نمیشد یا چت میکرد حالا در حد مترو نبود بازی ولی خدایی خیلی نزدیکش بود دیگه این که میگین پلی 2 خداییش بی انصافی من بازیو 3بار تموم کردم بازم حال میده
گرافیک 8/10
گیم پلی10/10
موزیک و صدا گذاری هردو 8/10
داستان 9/10
این نظر شخصیم بود بحث الکی نکنینا.
در حد مترو نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!=))=))
به نظر من مترو در حد اين نبود;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or