Singularity - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer: Raven Software
Publisher: Activision Blizzard
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Modes: Single-Player - Multiplayer
Release Date: June 29
(هشتم تیر)
ESRB: M​

n50112376298_5504.jpg

singularity_logo.jpg

singularity.jpg

Singularity-02-2003.jpg

تکینگی
=======================​

نبردی بی همتا در محیطی متغیر که بوسیله ی موجوداتی ویرانگر , تسخیر شده , شما را به چالش می طلبد. این در حالیست که امواج زمان , شما را بین دو بازه ی زمانی (سال 1950 و زمان حاضر(2010)) , جابجا می کند و اینجاست که اسلحه ی دستکاری کننده زمان , شما را در جلوگیری از دسیسه ی در حال وقوع در جزیره ای دور افتاده به نام
Katorga-12, یاری میکند.​

نکاتی از بازی :
--------------------------
-بازی از موتور Unreal Engine 3 استفاده می کند.​

-Time Manipulation Device یا همان وسیله ای که به کمک آن می توان اشیای موجود در بازی رو در هر دو زمان جابجا کرد, دارای قابلیتهای دیگری از قبیل منجمد کردن, ایجاد ولتاژ برق و حتی تبدیل موجودات موجود در بازی به یک تک سلولی نیز است.​

-علاوه بر کاربرد معمول این وسیله به عنوان یک اسلحه , از آن در حل معماهای بازی نیز استفاده می شود . برای مثال می توان با فرستادن یک قفل در طول زمان به جلو, آن را فرسوده کرده وآنرا براحتی شکست. ویا پلی که در حال حاضر خراب شده را به زمان گذشته (زمانی که سالم بوده) برده و آنرا تعمیر نمود.​

-چهار کاربرد عمده ی این وسیله عبارتند از :​

Revert
بردن اشیاء و موجودات به زمان گذشته​

Stasis
انجماد​

Impulse
جریان برق​

وبسایت رسمی :
http://www.singularity-game.com

• Like
Reactions: arash gh
درود بر دوستان

زمانی که می خوام این بازی رو نصب کنم ازم یه سریال می خواد که ظاهرا درون خوده DVD بازی نیست
لطفا یکی از دوستان لطف کنه اون سریال رو برام بزاره(خیلی واجبه،چون ماله دوستمه)

با تشکر

درود بر دوستان

زمانی که می خوام این بازی رو نصب کنم ازم یه سریال می خواد که ظاهرا درون خوده DVD بازی نیست
لطفا یکی از دوستان لطف کنه اون سریال رو برام بزاره(خیلی واجبه،چون ماله دوستمه)

با تشکر
اگه یه کم به خودت زحمت میدادی تو صفحه شماره 3 شماره سریال بازیرو گذاشتن بچه ها.
ولی ظاهرا چون حال و حوصله گشتن نداری من لقمرو آماده میزارم تو دهنت::d;)
n3dp-wtnw-5wtw-d5h4-6274

ناشر این بازی که توی تاپیکش هستیم اکتیویژن هست!
این بازی و چندتا از بازیهای اخیر اکتیویژن از نظر من بد بودند به خاطر همین چنین حرفی زدم

من نگفته باید بگیرید قضیه رو! :)
اینارو میدونم عزیز! اما از نظر من و خیلیا دیگه این بازی یکی از بازیهای خوبی بود که اکتی منتشر کرد بر خلاف چرندی مثل wolfenstein که اخیرا منتشر شد هرچند اون هم کار همین raven بود ولی خب این بازی خیلی بهتر از wolfenstein ظاهر شد!

خیلی جالب بعضی ها که شاکین از بعضیست ها خودشون اسپم میدن....
به نظر منم هم بازی قشنگ بود اما اگه بخوایم با بازی در این سبک مقایسه کنیم ضعیف بود اگه کسی time shift رو بازی کرده باشه متوجه میشه من چی میگم ولی من خودم از این بازی خوشم اومد و 3 بار تمومش کردم.

بچه ها من تو بازي Singularity گير كردم همانجا كه بايد ماسك بزني تا از گاز هاي سمي خفه نشوي من كمي رفتم جلو و يك دستگيره پيدا كردم هرچي مي زنم بعد چند ثانيه بر مي گردد جاي قبلي اين هم عكس Singularity.JPG - 67 KB
بعد بي خيالش شدم رفتم جلو تر كه به اينجا رسيدم توي عكس Singularity-3.JPG - 43 KB بعد رفتم جلو تر دكمه را زدم كه دري را باز كرد Singularity-1.JPG - 62 KB اما بعد چند ثانيه در بسته مي شود Singularity-2.JPG - 53 KB حالا بايد چكار كنم لطفا من را راهنمايي كنيد مرسي

بچه ها من تو بازي Singularity گير كردم همانجا كه بايد ماسك بزني تا از گاز هاي سمي خفه نشوي من كمي رفتم جلو و يك دستگيره پيدا كردم هرچي مي زنم بعد چند ثانيه بر مي گردد جاي قبلي اين هم عكس Singularity.JPG - 67 KB
بعد بي خيالش شدم رفتم جلو تر كه به اينجا رسيدم توي عكس Singularity-3.JPG - 43 KB بعد رفتم جلو تر دكمه را زدم كه دري را باز كرد Singularity-1.JPG - 62 KB اما بعد چند ثانيه در بسته مي شود Singularity-2.JPG - 53 KB حالا بايد چكار كنم لطفا من را راهنمايي كنيد مرسي
دوست عزیز بازی خیلی قدیمیه
فکر نکنم کسی خاطرش مونده باشه که کمکت کنه
پیشنهاد میکنم راهنمای قدم به قدم بازی رو سرچ کنی توی گوگل !
زودتر به نتیجه میرسی

كسي يادش نمي آيد بايد چكار كنم

اگه اونجایی باشه که من فکرش رو میکنم باید از اون حباب زمان آهسته استفاده کنی. فکر کنم اول حباب رو باید روی در باز کنی بعد بری بزنی در باز بشه بعد اینطوری با استفاده از آهستگی زمان میتونی ردش کنی.

• Like
Reactions: se7en123456
اگه اونجایی باشه که من فکرش رو میکنم باید از اون حباب زمان آهسته استفاده کنی. فکر کنم اول حباب رو باید روی در باز کنی بعد بری بزنی در باز بشه بعد اینطوری با استفاده از آهستگی زمان میتونی ردش کنی.
دست درد نكنه ردش كردم همين طوري بود كه شما گفتي منتها من يك بار در بسته بود امتحان كردم ديدم نشد پيش نرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or