Singularity - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer: Raven Software
Publisher: Activision Blizzard
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Modes: Single-Player - Multiplayer
Release Date: June 29
(هشتم تیر)
ESRB: M​

n50112376298_5504.jpg

singularity_logo.jpg

singularity.jpg

Singularity-02-2003.jpg

تکینگی
=======================​

نبردی بی همتا در محیطی متغیر که بوسیله ی موجوداتی ویرانگر , تسخیر شده , شما را به چالش می طلبد. این در حالیست که امواج زمان , شما را بین دو بازه ی زمانی (سال 1950 و زمان حاضر(2010)) , جابجا می کند و اینجاست که اسلحه ی دستکاری کننده زمان , شما را در جلوگیری از دسیسه ی در حال وقوع در جزیره ای دور افتاده به نام
Katorga-12, یاری میکند.​

نکاتی از بازی :
--------------------------
-بازی از موتور Unreal Engine 3 استفاده می کند.​

-Time Manipulation Device یا همان وسیله ای که به کمک آن می توان اشیای موجود در بازی رو در هر دو زمان جابجا کرد, دارای قابلیتهای دیگری از قبیل منجمد کردن, ایجاد ولتاژ برق و حتی تبدیل موجودات موجود در بازی به یک تک سلولی نیز است.​

-علاوه بر کاربرد معمول این وسیله به عنوان یک اسلحه , از آن در حل معماهای بازی نیز استفاده می شود . برای مثال می توان با فرستادن یک قفل در طول زمان به جلو, آن را فرسوده کرده وآنرا براحتی شکست. ویا پلی که در حال حاضر خراب شده را به زمان گذشته (زمانی که سالم بوده) برده و آنرا تعمیر نمود.​

-چهار کاربرد عمده ی این وسیله عبارتند از :​

Revert
بردن اشیاء و موجودات به زمان گذشته​

Stasis
انجماد​

Impulse
جریان برق​

وبسایت رسمی :
http://www.singularity-game.com

• Like
Reactions: arash gh
من چند دقیقه پیش بازیرو تموم کردم. فقط متوجه یه چیز نشدم.
توی فیلم آخر بازی چرا کاترین اسم رینکو رو تو اون کتاب نوشت و اصلا اون کتاب چی بود؟
بابا من گیج شدم اگر کسی میدونه در رابطه با آخر بازی (اگر میشه هر سه تا پایانش) یه توضیحی بده ما متوجه شیم.

آخرین ویرایش:
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم....
یه جای بازی که هست باید ماسک بزنیم . من ماسک رو پیدا میکنم و میزنم جلوتر به یه در میرسم که وقتی دستشو میزنم تا وارد اون بشم در سریع بسته میشه... حالا باید چی کار کرد؟

عجب بازی توپی بود 3تا پایانشم باحال بود گرافیکشم خیلی خوب بود ادم یاد مترو2033 میوفتاد عاشق این کثیف نویسی بازی تیم ریونم همیشه بلدن با انریل چی کار کنن از اون سلجر او فرتون گرفته تا این بازی که 2سال پیش بود راجبش خوندم توی nv game از اون روز حال کردم باهاش طراحی چهره ها که خیلی عالی بود داستان همچی خیلی خوب بود اقا ما بریم برای 3ومین بارم تمومش کنیم تا 3نشه ......

بچه ها من یه جای بازی گیر کردم....
یه جای بازی که هست باید ماسک بزنیم . من ماسک رو پیدا میکنم و میزنم جلوتر به یه در میرسم که وقتی دستشو میزنم تا وارد اون بشم در سریع بسته میشه... حالا باید چی کار کرد؟

دقيقا منم همينجا گير كردم. ميشه كمك كنيد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or