SimCity | PC

SimCity-2013-Trailer.jpg

Developer : Maxis
Publsiher : EA Games
Genre : City Sim
Release Date : Febru
ary 2013

بالاخره EA اعلام کرد پروژه ی جدید و در دست ساخت Maxis عنوان جدیدی از سری فوق محبوب simcity خواهد بود، simcity با استفاده از موتور گرافیکی جدید ماکسیس Glassbox در حال ساخت است و از بخش چند نفره نیز پشتیبانی خواهد کرد همچنین بازی در GDC امسال به طور مفصل به نمایش در خواهد آمد همچنین تاریخ عرضه برای کامپیوترهای شخصی فعلا سال 2013 اعلام شده ولی علیرغم شایعات موجود هنوز خبری مبنی بر عرضه ی نسخه ی کنسولی منتشر نشده است.اولين بار مجله الماني Gamestar تصاوير درز كرده از بازي را بنمايش دراورد
220px-SimCity_2013_Limited_Edition_cover.png

تايپك تصاوير بازي

اولین تصاویر منتشر شده از بازی :

317832.png

317830.png

317829.png

1-انجين بازي باعث ميشود جاده ها به بهترين شكل نمايش داده شوند.2-موتور گرافيكي GlassBox كه ك موتور 3d است باعث شده طراحي ساختمانها و انيميشن هاي بخوبي انجام شوند.3-بازي در مورد اتفاقات يك شهر است از ساخت و ساز تا كار كردن مردم و مشكلات شهري مثل ترافيك اتش سوزي دعوا ، شرايط اب و هواي و.. است .4-بخش multiplayer بازي هم براي فن هاي هاردكور بازي طراحي شده چيزي قدرتمند تر از بخش مولتي پلير SimCity 2000 Network Edition كه بايستي يك شهر را با چندين خانه به صورت مشترك با بازيكنان ديگر ادراه ميكرديد.
Maxis اعلام كرده اسم این نسخه Simcity 5 نیست
Maxis: SimCity a “relaunch of the franchise”, not SimCity 5 | VG247
system requirements:Processor

• AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better / Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
Operating system:

• Windows XP/Vista/7
RAM:

• 1.5GB (Windows XP)
  • 2GB (Windows Vista / Windows 7)
  • 2GB (built-in graphical chipset)
Graphics card:

• ATI X1800 or better*
  • nVidia 7800 or better*
  • Intel 4100 Integrated Graphics or better*
  • (*Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support)
DVD-ROM:

• 8x or better

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: playstation1
سلام بچه ها من این سبک بازی هارو دوست دارم ولی هیج نسخه ای از این بازی رو بازی نکردم میشه یکم توضیح بدین ؟ ا

تو تو نقش شهردار هستی و باید از یه روستا به یه شهر برسی....تو این بین مشکلاتی از قبیل آب و برق داری
برای راضی نگه داشتن مردم باید چیز هایی که میخوان رو فراهم کنی .
یافه من در این لحظه
blink1.gif

از ساعت 1 تا همین الان در حال بازی بودم از چشام داره خون میاد
بازی عین نسخه های قبلی کاملا معتاد کنندست.
اگه با دوستاتون بازی کنین که دیگه از پای pc تکون نمیحورید..
میتونید از شهر های کنارتون(دوستاتون )اوناع اجناس خرید و فروش کنین یا حتی کمک کنین مثلا اگه آتش سوزی شده بود میتونید براش ماشین آتش نشانی بفرستید .
برای مواد اولیه یجورایی شبیه anno شده.(هم خوبه هم بد)مثلا برای تامین برق علاوه بر نیروی باد میتونید انواع نیرو گاه ها هم داشته باشید اما باید مواد اولیه مثل زغال سنگ تولید کنید
مپ ها کوچیکن اما میتونید یه شهر دیگه کنار شهرتون بسازید و منابع رو بین هم دیگه رد و بدل کنین که خیلی سخت میشه.
کلا گروهی بازی کردنش حرف نداره .
اگه میخواین برای مدتی سرگرم بشین صبر کنین شاید کرک شد...اما اگه میخواین باهاش زندگی کنین بخرین
مشکل سیو هم نداره هر وقت خواستین از بازی خارج بشین به طور خودکار سیو میشه
نمیشه توضیح دادش ...فقط بازی نیست که بخوای زود تمومش کنی...باید روش وقت بزاری چندین ساعت بازی کنی تا تازه قلقش دستت باید .
من خودم 4 الی 5 شهر ساختم و نابود کردم تا تونستم یه مقداری بازی دستم بیاد

//////////////////////////////
بعضی مواقع سیو ها یا سرور سینک نمیشن که باید بعد از اینکه از بازی اومدین تو منو اصلی 10 الی 15 دقیقه صبر کنیم تا سینک بشه (فقط بخاطر مشکل اینترنت)

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من این سبک بازی هارو دوست دارم ولی هیج نسخه ای از این بازی رو بازی نکردم میشه یکم توضیح بدین ؟ ا

با اینکه عرضه بازی با مشکل مواجه شد و سرور ها مشکل داشتن اما ماکسیس هر هفته آپدیت میده و مشکلات سرور و باگ ها رو درست میکنه .
شما میتونید شهرتون رو با 5 نوع تخصص ، بازی کنید ( یعنی تبدیل شهر به شهری تجاری - کازینویی مثل وگاس :d-فرهنگی و توریستی - صنعتی با منابع طبیعی)
هر کدوم از این ها رو باید در یک شهر استفاده کنید چون جزئیاتشون انقدر زیاده که تو یک شهر جا نمیشه !! قابلیت استفاده از هرچی که فکرشو بکنید رو در این بازی دارید . برق - آب - فاضلاب - حمل ونقل - تحصیلات -پلیس - بیمارستان - آتش نشانی و پارک ها جز گزینه های اصلی استفاده بازیه .. هدف رو در بازی شما انتخاب میکنید که البته بسیار زیاده و همین باعث میشه بازی خسته کننده نشه . جزئیات و آمار در این بازی بسیار خوب به کار گرفته میشه و شما با استفاده از اونها میتونید شهرتون رو بهتر کنترل کنید .

با اینکه عرضه بازی با مشکل مواجه شد و سرور ها مشکل داشتن اما ماکسیس هر هفته آپدیت میده و مشکلات سرور و باگ ها رو درست میکنه .
شما میتونید شهرتون رو با 5 نوع تخصص ، بازی کنید ( یعنی تبدیل شهر به شهری تجاری - کازینویی مثل وگاس :d-فرهنگی و توریستی - صنعتی با منابع طبیعی)
هر کدوم از این ها رو باید در یک شهر استفاده کنید چون جزئیاتشون انقدر زیاده که تو یک شهر جا نمیشه !! قابلیت استفاده از هرچی که فکرشو بکنید رو در این بازی دارید . برق - آب - فاضلاب - حمل ونقل - تحصیلات -پلیس - بیمارستان - آتش نشانی و پارک ها جز گزینه های اصلی استفاده بازیه .. هدف رو در بازی شما انتخاب میکنید که البته بسیار زیاده و همین باعث میشه بازی خسته کننده نشه . جزئیات و آمار در این بازی بسیار خوب به کار گرفته میشه و شما با استفاده از اونها میتونید شهرتون رو بهتر کنترل کنید .

انجام دادن اینهمه کار به نظر پیچیده میاد کنترل کردن شهر اسونه یا پیچیده منظورم گیم پلی بازیه

کیانوش توضیح داد ، هرچی بیشتر بازیرو تست کنی کنترلش راحت تر میشه ..البته توضیح جامعی ما ندادیم تنوع بازی بسیار زیاده و هرچی بیشتر نکته های بازی رو دربیاری قشنگ تر هم میشه .. خود من هم با استفاده از یوتیوب چیزای جالبی فهمیدم که پیشنهاد میکنم همه استفاده کنن .

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

سلام
دوستان یه سوال فنی الان من ورژن EU رو بخرم دیگه نمیتونم با کسی که ورژن اینگلیسی داره بازی کنم؟

شما هر ورژنی رو بخری میتونی با همه بازی کنی .

کیانوش توضیح داد ، هرچی بیشتر بازیرو تست کنی کنترلش راحت تر میشه ..البته توضیح جامعی ما ندادیم تنوع بازی بسیار زیاده و هرچی بیشتر نکته های بازی رو دربیاری قشنگ تر هم میشه .. خود من هم با استفاده از یوتیوب چیزای جالبی فهمیدم که پیشنهاد میکنم همه استفاده کنن .

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

شما هر ورژنی رو بخری میتونی با همه بازی کنی .

پس چه فرقی داره با هم نسبت به ورژن اروپا؟

دروود سوال فنی
من الان مبخوام از خود ea بخرم
فقط میخوام چندتا نکته بدونم
مثلا من و برادر زاده ام هر دو بخوایم بازی کنیم باید دو نسخه از بازی بخرم(سریال) یا با همون یکی میشه فقط باید دوتا پروفایل جدا داشت
نکته مهمتر اینکه مقدار مصرف حجم اینترنت این بازی چقدر است مثلا برادر زاده من که اینترنتی حجمی مصرف میکنه در ساعت باید چقدر اینترنت مصرف کنه اگر هم متغیر هست حدودا چقدرا؟
ببخشید طولانی شد ممنون میشم زود پاسخ بدید

الان دو نسخه روسیه و اروپا به فروش میرسه . نسخه روسیه فقط استاندارد هست که قابلیت استفاده از Hero در بازی رو نداره . نسخه اروپا هم Limited و Standard که Limited این قابلیت رو داره علاوه بر این شما در نسخه روسی احتیاج دارید بعد از هر آپدیت ماکسیس بازی رو تبدیل به انگلیسی کنید که در تاپیک بهش اشاره شده .

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

دروود سوال فنی
من الان مبخوام از خود ea بخرم
فقط میخوام چندتا نکته بدونم
مثلا من و برادر زاده ام هر دو بخوایم بازی کنیم باید دو نسخه از بازی بخرم(سریال) یا با همون یکی میشه فقط باید دوتا پروفایل جدا داشت
نکته مهمتر اینکه مقدار مصرف حجم اینترنت این بازی چقدر است مثلا برادر زاده من که اینترنتی حجمی مصرف میکنه در ساعت باید چقدر اینترنت مصرف کنه اگر هم متغیر هست حدودا چقدرا؟
ببخشید طولانی شد ممنون میشم زود پاسخ بدید
1.شما احتیاج دارید 2 تا سریال بازی رو بخرید
2. بازی حجم زیادی نمیبره شما حتی میتونید بازی رو از اورجین دانلود کنید که 300 مگابایته و آپدیتش یه خورده طولانیه اما زیاد نیست و به خاطره سروره .. در طول بازی هم حجم زیادی نمیبره چون اکثرا استفاده از لوکال میشه و از داخل سرور زیاد حجمی استفاده نمیشه . پینگ بالا هم تاثیری نداره ... خود من الان با پینگ بالا دارم بازی میکنم.

وسوسه شدم بگیرم ِ:D دارم با این رفیقمون صحبت میکنم فعلا که نسخه روس رو میگه 100 t در حالی که cd key روس خودش 130 t هستش بعدن اینم بگین من اگه روس بگیرم بعده اومدن هر پچ چقدر باید بمونم فایل های انگلیسیش بیاد؟

وسوسه شدم بگیرم ِ:D دارم با این رفیقمون صحبت میکنم فعلا که نسخه روس رو میگه 100 t در حالی که cd key روس خودش 130 t هستش بعدن اینم بگین من اگه روس بگیرم بعده اومدن هر پچ چقدر باید بمونم فایل های انگلیسیش بیاد؟

هیچ احتیاجی به صبر کردن ندارید . داخل تاپیک نحوه تبدیل نسخه روسی به انگلیسی هست همینطور نحوه تبدیل بلافاصله پس از آپدیت .

تا امروز کسی راه حلشو پیدا نکرده بود . تنها فرقش اینه که یه سری نوشته های جزئی روسی میمونه اما هیچ تاثیری در بازی نداره و فکر کنم کرکر ها اونم درست کنن .
این یه سری نوشته چیه؟مربوط به چیه؟
شما خودتون کدوم مدل رو دارین؟

این یه سری نوشته چیه؟مربوط به چیه؟
شما خودتون کدوم مدل رو دارین؟

فقط تو پنلی که آمار فروش منابع طبیعی رو نشون میده ماه های میلادی به روسی نوشته شده و بقیه همه انگلیسیه و تو Region Wall اطلاعات رو روسی نوشته ! کلا و جزئا همه چیز انگلیسیه زیاد خودتونو ناراحت نکنید ، مشکلی نداره .. تنها چیزی که مهمه نسخه Limited , Standard و Deluxe هست برای خرید و فکر کنم Delux هم به زودی فروشگاه ها اضافه کنن .. در ضمن ماکسیس Dlc جدید و مجانی و تبلیغاتی به بازی اضافه کرده که ایستگاه خودروهای برقی نیسان هست ..جالبه و میتونید از اورجین بگیرید.
من هم نسخه روسی دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or