SimCity | PC

SimCity-2013-Trailer.jpg

Developer : Maxis
Publsiher : EA Games
Genre : City Sim
Release Date : Febru
ary 2013

بالاخره EA اعلام کرد پروژه ی جدید و در دست ساخت Maxis عنوان جدیدی از سری فوق محبوب simcity خواهد بود، simcity با استفاده از موتور گرافیکی جدید ماکسیس Glassbox در حال ساخت است و از بخش چند نفره نیز پشتیبانی خواهد کرد همچنین بازی در GDC امسال به طور مفصل به نمایش در خواهد آمد همچنین تاریخ عرضه برای کامپیوترهای شخصی فعلا سال 2013 اعلام شده ولی علیرغم شایعات موجود هنوز خبری مبنی بر عرضه ی نسخه ی کنسولی منتشر نشده است.اولين بار مجله الماني Gamestar تصاوير درز كرده از بازي را بنمايش دراورد
220px-SimCity_2013_Limited_Edition_cover.png

تايپك تصاوير بازي

اولین تصاویر منتشر شده از بازی :

317832.png

317830.png

317829.png

1-انجين بازي باعث ميشود جاده ها به بهترين شكل نمايش داده شوند.2-موتور گرافيكي GlassBox كه ك موتور 3d است باعث شده طراحي ساختمانها و انيميشن هاي بخوبي انجام شوند.3-بازي در مورد اتفاقات يك شهر است از ساخت و ساز تا كار كردن مردم و مشكلات شهري مثل ترافيك اتش سوزي دعوا ، شرايط اب و هواي و.. است .4-بخش multiplayer بازي هم براي فن هاي هاردكور بازي طراحي شده چيزي قدرتمند تر از بخش مولتي پلير SimCity 2000 Network Edition كه بايستي يك شهر را با چندين خانه به صورت مشترك با بازيكنان ديگر ادراه ميكرديد.
Maxis اعلام كرده اسم این نسخه Simcity 5 نیست
Maxis: SimCity a “relaunch of the franchise”, not SimCity 5 | VG247
system requirements:Processor

• AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better / Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
Operating system:

• Windows XP/Vista/7
RAM:

• 1.5GB (Windows XP)
  • 2GB (Windows Vista / Windows 7)
  • 2GB (built-in graphical chipset)
Graphics card:

• ATI X1800 or better*
  • nVidia 7800 or better*
  • Intel 4100 Integrated Graphics or better*
  • (*Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support)
DVD-ROM:

• 8x or better

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: playstation1
خوب دیگه نسخه اروپا هم اومد ما هم اومدیم به جمع دوستان SimVillage :p

بخاطر همین مشکلات منم مجبور شدم نسخه اروپا رو بگیرم و یه اکنت دیگه ساختم
اددم کنین. kia_palang
راستی اکنت قبلیم هست همراه با یه بتلفیلد معمولی هر کی خواست بگه

سلام دوستان
به نظرتون وایسم نسخه انگلیسی ارزون شه بگیرم یا روسی بگیرم ؟؟ دردسر نداره؟؟؟

من الان نسخه اینگلیسی رو 250 خریدم
نسخه روسی دردسر داره هر وقت آپدیت بدن باید صبر کنی تا فایل های زبان اینگلیسی هم آپدیت بشن

کمک !!!!
من بازیو دیشب خریدم . نصبش کردم از اوریجین ولی از موقعی که آپدیت ماکسیس شروع شد بد بختیای منم شروع شد !!! سرعت اینترنتم خوبه چون بازیو با 350k دانلود کردم اما این آپدیت تا 22% بعضی موقع ها هم تا 35% میره اما گیر میکنه بعد ارور 26 و 28 میده ..رفتم چک کردم خیلی ها مثل من این مشکل رو دارن تو فروم EA !! خود EA هم عذر خواهی کرده گفته LOG هاتونو برای ما بفرستین تا ما چک کنیم .! من این کارو کردم اما مثل اینکه هنوز مشکل سرور های بازی درست نشده و خیلی ها مثل من گیر کردن تو همین آپدیت بازی ! من از دیشب یه سره دارم دانلود میکنم تا الان حدود 5 GB دان کردم هیچی به هیچی !!! هرکی راه حلی چیزی داره به منم بگه !!![Log Request] Error Codes 5, 26, 28, 29, 32 - Answer HQ
منو اد کنین تو اوریجین Spiralarips
بالاخره مشکلم حل شد .. مجبور شدم تمام آپدیتارو پاک کنم از اول دانلود کنم . بعدش درست شد مثل آدم دانلود کرد !!

آخرین ویرایش:
دوستان بیاید بازی دیگه ...خیلی حال میده الان من و Hexagon.sun تو سرور آسیا 2 منتظریم ما رو ادد کنید تا تو یه نقشه بازی کنیم.
ایدی های زیر رو ادد کنید:
kia_palang
Spiralarips
ashkan
SimVillage
دو نفر دیگه هم بودن که آیدی شون یادم نیست اون ها رو بعدن میگم

دوستان کرک نمیشه بازی؟ اگه کرک نمیشه ارزش داره بخریم بازیرو؟

کرک نمیشه چون سیو ها روی سرور ذخیره میشن اگرم بشه خیلی مشکل داره.تازه ارزش بازی کردن با دوستان رو از دست میدی .
الان من و Hexagon.sun داریم با هم بازی میکنیم و تو نقشه مون 13 تا جای خالی هست.
اگه خواستی بخری بگو بهت چند تا سایت معرفی کنم

کرک شدنش که میشه اما یه چیزی میشه بدتر از Diablo !! الان نزدیک 2 ماه شده ولی اسکیدرو هنوز هیچ چیزی بیرون نداده در ضمن چون بازی LOcal Save نداره پس باید با سرور مجازی بازی کرد که چیز خوبی از آب درنمیاد ! اونایی که عاشق این بازین بخرن به صرفه تره ..تنوع بازی زیاده واسه همین بازی خسته کننده نمیشه مثل Сities Xl .تنها نقطه ضعفش اندازه شهرهاس که کوچیکن ! سرور ها هم زیاد مشکل خاصی ندارن .

دوستانی که مشکل آپدیت نسخه روسی رو دارند..
احتیاجی به صبر کردن برای آپدیت زبان بازی نیست فقط کافیه راه حلی که میزارم رو انجام بدید هرزمان که بازی آپدیت شد بلافاصله میتونید بازی رو تبدیل به انگلیسی کنید ..
1.ابتدا بازی رو لانچ کنید بزارید آپدیت شه , بعد بازی رو ببندید .
2.برید به آدرس SimCity\SimCityData\Locale و فولدر ru-ru باز کنید Data.package رو به Data.package_ تغییر بدید .( هر Data.package_ قبلی رو پاک کنید )
3.دوباره برید به آدرس SimCity\SimCityData\Locale . فایل en-en یا en-us رو باز کنید Data.package رو کپی کنید و داخل فولدر ru-ru پیست کنید .
4.بازی رو اجرا کنید لذت ببرید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or