آخرین ویرایش:
من تازه اوایل بازیم و فقط می تونم بگم همین اول کاری یامائوکا و همکاراش یک تنه شروع نشده بازی رو نجات دادن به خصوص تو کاتسین ها. همه چی بازی فعلا برام اصلا وایب سایلنت هیل نمی ده ولی این موزیک بازی مثل یه طناب هی من می کشه به سمت خودش و مدام یادت می ندازه که داری سایلنت هیل بازی می کنی .چرا اینقد صداگذاری و موسیقی قویه؟ اصلا فکرشو نمیکردم اینقد پشم ریزون باشه!
طراحی محیطا هم جز خفن ترین چیزاییه که دیدم، بشدت دیتیل محیط بالاس فقط تنها مشکلی که داره مثل بقیه بازیای آنریل، استاتیک بودن بیش از حد محیطاس! ریمیک هم همین مشکلو داشت.
تقریبا همه چی ثابته، شاید با باد و ... تکون بخورن اما هیچ چیز Interactive دیگه ای وجود نداره مگه اینکه بخشی از مراحل باشه.
رسما همه چیزهایی که تا الان گفتم این ساختار آرنایی زیر پا میذاره کامل کارگردان بازی تعریف درستی ارائه نداده و گذاشته طرفدارها خودشون در مورد این حرف f تئوری های خودشون رو بسازن.راستی
منظورشون از f چی بود حالا؟
یک معنای دیگه به موسیقی برمیگرده که خودم فکر نمی کنم خیلی ربطی داشته باشه ولی بازم یک تئوری هست.Japanese Hiragana:
Some theories suggest the 'f' could represent the Japanese hiragana character ふ (fu), a homophone for 腐 (fu), meaning "decay" or "rotten," which aligns with the game's horror themes
A Musical Cue:
The 'f' in the game's logo is stylized as ƒ, which is a musical direction meaning "loud" or "strong".
این یک مورد برای منم سواله مگر اینکه واقعا تاثیر استیم خیلی بیشتر از اینها باشه هر چند چرا روی کنسول نتونست فروش خوبی داسته باشه؟ببخشید اگه یکم آف تاپیک هست سوالم!
حالا این بازی که واقعا با کیفیتیه و کاملا حقشه فروش خوبی که داره تجربه میکنه ولی نمیفهمم بخاطر فرنچایز داره اینقد میفروشه یا مارکتینگ و زمان انتشارش خیلی تاثیر مثبت داشته؟
چون مثلا Alan Wake 2 با اینکه هم متای بالاتری داشت هم از نظر فنی کار کم نقص تریه تازه امسال رسید به 2 میلیون فروش نسخه در صورتی که F تو همون روزای اول نصف این مقدارو فروخت!
حالا نبود نسخه استیم AW2 شاید تاثیر داشته باشه ولی بعید میدونم دیگه اینقد! اون زمان میگفتم شاید مردم دیگه مث قدیم بازی ترسناک نمیخرن اما دوتا سایلنت هیلا رد کردن این قضیه رو.
استارت کارو بد زدنببخشید اگه یکم آف تاپیک هست سوالم!
حالا این بازی که واقعا با کیفیتیه و کاملا حقشه فروش خوبی که داره تجربه میکنه ولی نمیفهمم بخاطر فرنچایز داره اینقد میفروشه یا مارکتینگ و زمان انتشارش خیلی تاثیر مثبت داشته؟
چون مثلا Alan Wake 2 با اینکه هم متای بالاتری داشت هم از نظر فنی کار کم نقص تریه تازه امسال رسید به 2 میلیون فروش نسخه در صورتی که F تو همون روزای اول نصف این مقدارو فروخت!
حالا نبود نسخه استیم AW2 شاید تاثیر داشته باشه ولی بعید میدونم دیگه اینقد! اون زمان میگفتم شاید مردم دیگه مث قدیم بازی ترسناک نمیخرن اما دوتا سایلنت هیلا رد کردن این قضیه رو.