آخرین ویرایش:
ملت یه عمر میگفتن کونامی عرضه نداره و به حرف طرفداراش گوش نمیده و مارو از سایلنت هیل محروم کرده. حالا ۲ سال پشت سر هم با یه ریمیک و نسخه جدید که جفتشون شاهکارن جوابشونو داده. دیگه از الان توپ تو زمینه این مخاطباس که باید حمایت کنن.اینجور که بنظر میاد بازی داره خوب میفروشه.هم چندوقته تو amazon جایگاهش خوبه هم خوب صدا کرده.باید ببینیم دیجیتالی چقدر میفروشه.استیم هم هنوز تو رنج ۲۰ هزارتاس که لیاقتش خیلی بیشتر از این عدد هست.امیدوارم silent hill های بیشتری ببینیم.البته با همین کیفیت.
بازی تموم شد درجا پاکش کردم اصلا ارزش تکرار نداره
گیم پلی خیلی محدوده
با توجه به چیزهایی که گفتی خوشت اومده نیمه دوم بازی بدجور سوپرایزت میکنهمرحله مدرسه چقدر قشنگ بود! چه استرسی داشت بنا به یسری موقعیتها و چقدر گرافیک بازی چه فنی چه هنری زیباست! بازی به حدی زیباست که روزا خیلی کم پلیش میدم مبادا زود تموم بشه، البته که قطعا حالاحالاها با NG+ و اینا قراره باهاش سرگرم بشم. رابطم با بازیای ترسناک خوب نیست و اینم قبل عرضه میخواستم در حد یبار تموم کردن برم ولی الان ظلم در حق خودمه بخوام این شاهکارو زود ولش کنم!
تا میتونید محیطارو بگردید و پازلارو حل کنید. بازی بشدت ریواردینگه و آیتمایی پیدا میکنید که توی کلیت گیم پلی خیلی کمک میکنه. سیستم آپگرید کیف و شخصیتشو دوس دارم و قشنگ پیاده شده. اینکه بعضی از دوستان ناراحتن چرا اپگرید ضعیفه و آنچنان تاثیر نمیذاره بنظرم درستش همینه که راحت نشه بازی. شما کرونوس بازی کنی چی میگی که به معنای واقعی کلمه عذاب روحی و روانی میده از بس که دم به دقیقه اذیتت میکنه همه چی!
مبارزاتم از یه جایی به بعد خیلی کیف میده! با اینکه ریسکه و میدونم ممکنه سلاحمو از دست بدم و جلوتر به مشکل بخورم ولی یجوری حس ضرباتش لذت بخشه و تنش داره مبارزات که دلم نمیاد ول کنم برم!
همه اینا کنار شخصیت اصلیه که خودنمایی میکنه! بانو چقدر خفنه! نه رو مخه نه بی روح و خشکه. خیلی دوس دارم بدونم ته داستان از بابت ایشون چی در انتظارمونه.

من دیگه حال ادامه دادن ندارم...صادقانهمیخواستم پست انگیزشی بدم واسه اینکه نگ+ شروع کنید و این پست رو دیدمبه نظرم ارزش داره وقت بذاری واسه نگ+. هم به خاطر داستان هم خود گیمپلی. کاملا درک میکنم چرا علاقه نداشتی دوباره بازی رو انجام بدی ولی خب بار دوم هم به خاطر آپگریدا هم اماموریهایی که داری کلا قویتر بازی رو شروع میکنی ضمن اینکه تجربهی دور اول رو هم داری. بازی از نظر داستانی خیلی جالب میشه. اگه تروفی هم واست مهم نی درجه سختی رو بیار پایین و اگرم واست مهمه میتونی نگ++ رو با درجه سختی بالا بری.
کونامی اعلام کرده است که بازی Silent Hill f بهطور رسمی از مرز فروش یک میلیون نسخه در سراسر جهان عبور کرده و به سریعترین فروش در تاریخ طولانی این مجموعهی وحشت و بقا تبدیل شده است. شامل نسخه های فیزیکی و دیجیتالی می گردد .

من پایان اول و سوم دیدم و میخوام پایان چهارم برم که طبق گفته سایتها پایان درست همینه (پایان دوم و یوفو شاید بیخیال بشم چون فعلا دیگه نمیکشم بیشتر از ۳ دور برم)منم ۳تا پایان بازی رو دیدم. البته ۳تا پایان اصلی + یک پایان فرعی و کوتاهش. داستان بازی خیلی خوبه واقعا. باس فایتهای تمام اندینگارو تا الان دوس داشتم. همگی طراحی و مکانیزم خیلی خوبی دارن. شما تو هر دور بازی با لایههای جدیدی از داستان آشنا میشید. همه چیز کمکم معنی و مفهوم پیدا میکنه. اما حقیقتش بار سوم که به یک سوم پایانی بازی رسیدم دیگه گیمپلی و کامبت خیلی اذیت میکرد. قشنگ به جنون میرسونه آدمو ولی خب ازونور وقتی به باس پایانی میرسی میشوره میبره. پایان چهارم رو فکر نمیکنم فعلا بتونم برم سراغش ولی خب تا اینجا داستان رو واقعا دوس داشتم.