Multi Platform Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
September 25, 2025
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
اینجور که بنظر میاد بازی داره خوب میفروشه.هم چندوقته تو amazon جایگاهش خوبه هم خوب صدا کرده.باید ببینیم دیجیتالی چقدر میفروشه.استیم هم هنوز تو رنج ۲۰ هزارتاس که لیاقتش خیلی بیشتر از این عدد هست.امیدوارم silent hill های بیشتری ببینیم.البته با همین کیفیت.

اینجور که بنظر میاد بازی داره خوب میفروشه.هم چندوقته تو amazon جایگاهش خوبه هم خوب صدا کرده.باید ببینیم دیجیتالی چقدر میفروشه.استیم هم هنوز تو رنج ۲۰ هزارتاس که لیاقتش خیلی بیشتر از این عدد هست.امیدوارم silent hill های بیشتری ببینیم.البته با همین کیفیت.
ملت یه عمر میگفتن کونامی عرضه نداره و به حرف طرفداراش گوش نمیده و مارو از سایلنت هیل محروم کرده. حالا ۲ سال پشت سر هم با یه ریمیک و نسخه جدید که جفتشون شاهکارن جوابشونو داده. دیگه از الان توپ تو زمینه این مخاطباس که باید حمایت کنن.
این بازی با همچین کیفیتی که ارائه کرده اگه حمایت نشه و فروش نکنه واقعا شرم آوره. ننگشم میمونه برای همون مخاطبا که دهن کونامی رو سالها سرویس کرده بودن.

اتمسفر بازی عالیه (همیشه به ژاپن قدیم و سنتی علاقه داشتم) برای همین نصبش کردم با زیرنویس فارسی بروم

وگرنه از منظر گیم پلی و مبارزات حرفی برای گفتن ندارد . فاقد اسلحه 🔫

تو عمرم فقط دو بازی ترسناک بدون اسلحه بوده که رفتم و تمام کردم

Outlast 2

Quiet Place The Road Ahead

آخرین ویرایش:
بازی تموم شد درجا پاکش کردم اصلا ارزش تکرار نداره
گیم پلی خیلی محدوده

میخواستم پست انگیزشی بدم واسه اینکه ن‌گ+ شروع کنید و این پست رو دیدم :D به نظرم ارزش داره وقت بذاری واسه ن‌گ+. هم به خاطر داستان هم خود گیم‌پلی. کاملا درک میکنم چرا علاقه نداشتی دوباره بازی رو انجام بدی ولی خب بار دوم هم به خاطر آپگریدا هم اماموری‌هایی که داری کلا قوی‌تر بازی رو شروع میکنی ضمن اینکه تجربه‌ی دور اول رو هم داری. بازی از نظر داستانی خیلی جالب میشه. اگه تروفی هم واست مهم نی درجه سختی رو بیار پایین و اگرم واست مهمه میتونی ن‌گ++ رو با درجه سختی بالا بری.

مرحله مدرسه چقدر قشنگ بود! چه استرسی داشت بنا به یسری موقعیتها و چقدر گرافیک بازی چه فنی چه هنری زیباست! بازی به حدی زیباست که روزا خیلی کم پلیش میدم مبادا زود تموم بشه، البته که قطعا حالاحالاها با NG+ و اینا قراره باهاش سرگرم بشم. رابطم با بازیای ترسناک خوب نیست و اینم قبل عرضه میخواستم در حد یبار تموم کردن برم ولی الان ظلم در حق خودمه بخوام این شاهکارو زود ولش کنم!
تا میتونید محیطارو بگردید و پازلارو حل کنید. بازی بشدت ریواردینگه و آیتمایی پیدا میکنید که توی کلیت گیم پلی خیلی کمک میکنه. سیستم آپگرید کیف و شخصیتشو دوس دارم و قشنگ پیاده شده. اینکه بعضی از دوستان ناراحتن چرا اپگرید ضعیفه و آنچنان تاثیر نمیذاره بنظرم درستش همینه که راحت نشه بازی. شما کرونوس بازی کنی چی میگی که به معنای واقعی کلمه عذاب روحی و روانی میده از بس که دم به دقیقه اذیتت میکنه همه چی! :D
مبارزاتم از یه جایی به بعد خیلی کیف میده! با اینکه ریسکه و میدونم ممکنه سلاحمو از دست بدم و جلوتر به مشکل بخورم ولی یجوری حس ضرباتش لذت بخشه و تنش داره مبارزات که دلم نمیاد ول کنم برم! :D
همه اینا کنار شخصیت اصلیه که خودنمایی میکنه! بانو چقدر خفنه! نه رو‌ مخه نه بی روح و خشکه. خیلی دوس دارم بدونم ته داستان از بابت ایشون چی در انتظارمونه.

مرحله مدرسه چقدر قشنگ بود! چه استرسی داشت بنا به یسری موقعیتها و چقدر گرافیک بازی چه فنی چه هنری زیباست! بازی به حدی زیباست که روزا خیلی کم پلیش میدم مبادا زود تموم بشه، البته که قطعا حالاحالاها با NG+ و اینا قراره باهاش سرگرم بشم. رابطم با بازیای ترسناک خوب نیست و اینم قبل عرضه میخواستم در حد یبار تموم کردن برم ولی الان ظلم در حق خودمه بخوام این شاهکارو زود ولش کنم!
تا میتونید محیطارو بگردید و پازلارو حل کنید. بازی بشدت ریواردینگه و آیتمایی پیدا میکنید که توی کلیت گیم پلی خیلی کمک میکنه. سیستم آپگرید کیف و شخصیتشو دوس دارم و قشنگ پیاده شده. اینکه بعضی از دوستان ناراحتن چرا اپگرید ضعیفه و آنچنان تاثیر نمیذاره بنظرم درستش همینه که راحت نشه بازی. شما کرونوس بازی کنی چی میگی که به معنای واقعی کلمه عذاب روحی و روانی میده از بس که دم به دقیقه اذیتت میکنه همه چی! :D
مبارزاتم از یه جایی به بعد خیلی کیف میده! با اینکه ریسکه و میدونم ممکنه سلاحمو از دست بدم و جلوتر به مشکل بخورم ولی یجوری حس ضرباتش لذت بخشه و تنش داره مبارزات که دلم نمیاد ول کنم برم! :D
همه اینا کنار شخصیت اصلیه که خودنمایی میکنه! بانو چقدر خفنه! نه رو‌ مخه نه بی روح و خشکه. خیلی دوس دارم بدونم ته داستان از بابت ایشون چی در انتظارمونه.
با توجه به چیزهایی که گفتی خوشت اومده نیمه دوم بازی بدجور سوپرایزت میکنه:-bd

میخواستم پست انگیزشی بدم واسه اینکه ن‌گ+ شروع کنید و این پست رو دیدم :D به نظرم ارزش داره وقت بذاری واسه ن‌گ+. هم به خاطر داستان هم خود گیم‌پلی. کاملا درک میکنم چرا علاقه نداشتی دوباره بازی رو انجام بدی ولی خب بار دوم هم به خاطر آپگریدا هم اماموری‌هایی که داری کلا قوی‌تر بازی رو شروع میکنی ضمن اینکه تجربه‌ی دور اول رو هم داری. بازی از نظر داستانی خیلی جالب میشه. اگه تروفی هم واست مهم نی درجه سختی رو بیار پایین و اگرم واست مهمه میتونی ن‌گ++ رو با درجه سختی بالا بری.
من دیگه حال ادامه دادن ندارم...صادقانه

من به نظرم کامبت بازی با سلاح سرد خیلی خوب درآمده اتفاقا هم چالشی و هم با داستان بازی همخونی داره نمیدونم از کی تا به حال نداشتن اسلحه گرم تبدیل به نداشتن سلاح شده اونم این بازی که روی بخش مبارزات خیلی تمرکز کرده به نظرم کونامی میتونه ریمیک سایلنت هیل ۳ رو هم به بلوبر تیم بده ولی ریمیک سایلنت هیل ۴ بده به این تیم چون اون هم زیاد سلاح گرم کارایی نداشت و این گیم پلی به نظرم خوب روش میشینه

دارم نیو گیم پلاس میرم برای کامل شدن داستان حتما برید

آخرین ویرایش:
کونامی اعلام کرده است که بازی Silent Hill f به‌طور رسمی از مرز فروش یک میلیون نسخه در سراسر جهان عبور کرده و به سریع‌ترین فروش در تاریخ طولانی این مجموعه‌ی وحشت و بقا تبدیل شده است. شامل نسخه های فیزیکی و دیجیتالی می گردد .

رسیدم به اون دانجن خونه خود هیناکو و.... واو. تا این جا هر چی انتظار داشتم برآورده کرده
هم کریپی بوده
هم معماهای خوب داشته (البته مطابق سنت سری، بگیر نگیر داره این تیکه)
هم فضا و اتمسفر گرفته
هم اکشن سنگین و غیرقابل اتکا
هم به شدت چیزهای کالتی و مذهبی مریض

به شدت ناراحتم که بنا به دلایلی نمیتونم NG+ شو برم

منم ۳تا پایان بازی رو دیدم. البته ۳تا پایان اصلی + یک پایان فرعی و کوتاهش. داستان بازی خیلی خوبه واقعا. باس فایت‌های تمام اندینگارو تا الان دوس داشتم. همگی طراحی و مکانیزم خیلی خوبی دارن. شما تو هر دور بازی با لایه‌های جدیدی از داستان آشنا میشید. همه چیز کم‌کم معنی و مفهوم پیدا میکنه. اما حقیقتش بار سوم که به یک سوم پایانی بازی رسیدم دیگه گیم‌پلی و کامبت خیلی اذیت میکرد. قشنگ به جنون میرسونه آدمو ولی خب ازون‌ور وقتی به باس پایانی میرسی میشوره میبره. پایان چهارم رو فکر نمیکنم فعلا بتونم برم سراغش ولی خب تا اینجا داستان رو واقعا دوس داشتم.

منم ۳تا پایان بازی رو دیدم. البته ۳تا پایان اصلی + یک پایان فرعی و کوتاهش. داستان بازی خیلی خوبه واقعا. باس فایت‌های تمام اندینگارو تا الان دوس داشتم. همگی طراحی و مکانیزم خیلی خوبی دارن. شما تو هر دور بازی با لایه‌های جدیدی از داستان آشنا میشید. همه چیز کم‌کم معنی و مفهوم پیدا میکنه. اما حقیقتش بار سوم که به یک سوم پایانی بازی رسیدم دیگه گیم‌پلی و کامبت خیلی اذیت میکرد. قشنگ به جنون میرسونه آدمو ولی خب ازون‌ور وقتی به باس پایانی میرسی میشوره میبره. پایان چهارم رو فکر نمیکنم فعلا بتونم برم سراغش ولی خب تا اینجا داستان رو واقعا دوس داشتم.
من پایان اول و سوم دیدم و میخوام پایان چهارم برم که طبق گفته سایتها پایان درست همینه (پایان دوم و یوفو شاید بیخیال بشم چون فعلا دیگه نمیکشم بیشتر از ۳ دور برم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or