Multi Platform Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
September 25, 2025
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
آقا بازی شدیدا اتمسفر خوبی داره، من خیلی از اینش خوشم اومده، موسیقی و صدای هیولاها قشنگ حس ترس رو القا میکنه! سایلنت هیل همیشه در این زمینه بی رقیب بوده !امسال برای طرفدارای سبک ترس واقعا عالی بود

images

من واقعا فعلا خدا رو شکر میکنم کونامی و کپکام واسمون مونده بین همه استدیوهای مورد علاقم فقط همین دو تا فعلا سالم موندن ( البته امیدوارم!) بقیه همه ووک شدن به ف....ک رفتن! باید بقیه واقعا یه درسی بگیرن ... الان مثلا نگاه کنید این بازی اومده هیچ بک لش و هیتی طرفش نیست همه تریلرها و ویدئو هاشم لایک میگیره، درست مثل رزیدنت ایول های ریمیک کپکام، حالا مقایسش کنید با بقیه بازیهای صنعت که یکی پس از دیگری ووک شدن

یه عده مارموز خارجی تا ما انتقاد می کردیم می اومدن می گفتن شما زن ستیز هستین و از این چرت و پرتها! الان این بازی کرکتر اصلیش زنه، نه کسی مشکلی داره نه انتقادی، مشکل از جای دیگس نه زن بودن شخصیت اصلی بازیها!!

آخرین ویرایش:
آقا بازی شدیدا اتمسفر خوبی داره، من خیلی از اینش خوشم اومده، موسیقی و صدای هیولاها قشنگ حس ترس رو القا میکنه! سایلنت هیل همیشه در این زمینه بی رقیب بوده !امسال برای طرفدارای سبک ترس واقعا عالی بود

images

من واقعا فعلا خدا رو شکر میکنم کونامی و کپکام واسمون مونده بین همه استدیوهای مورد علاقم فقط همین دو تا فعلا سالم موندن ( البته امیدوارم!) بقیه همه ووک شدن به ف....ک رفتن! باید بقیه واقعا یه درسی بگیرن ... الان مثلا نگاه کنید این بازی اومده هیچ بک لش و هیتی طرفش نیست همه تریلرها و ویدئوش هاشم لایک میگیره، درست مثل رزیدنت ایول های ریمیک کپکام، حالا مقایسش کنید با بقیه بازیهای صنعت که یکی پس از دیگری ووک شدن

یه عده مارموز خارجی تا ما انتقاد می کردیم می اومدن می گفتن شما زن ستیز هستین و از این چرت و پرتها! الان این بازی کرکتر اصلیش زنه، نه کسی مشکلی داره نه انتقادی، مشکل از جای دیگس نه زن بودن شخصیت اصلی بازیها!!
بقیه شرکتهای ژاپنی هم البته همینن برادر. فقط بازیهاشون (عمدتا JRPG) اصلا تو ایران طرفدار ندارن به اون شکل.

منم شروعش کردم و فعلا به قسمت درگیری هاش نرسیدم ولی چیزایی که همین اولش خودنمایی میکنه یکی طراحی متفاوت بازی و اون حس فرهنگ شرقی نسبت به نسخه های قبلیه که تجربه جدید و متفاوتی رو بوجود آورده. اون حال و هوای مرموزطور و ناشناخته سایلنت هیل رو توی این منطقه جدید هم قشنگ درش آوردن. تعقیب و گریزها هم باحاله منتظرم ببینم سیستم فایتها قراره چجوری باشه.
راستی هیناکو چقدر ناز و معصومه! :D به عنوان یه کاراکتر جدید از همین اول بسم الله دوست داشتنیه! برم جلو ببینم ایشون چیا در چنته داشته که رو‌ نکرده! :-? :D

منم تازه بازیو شروع کردم و زیاد پیش نرفتم ولی تا همینجاهم خیلی خوب بوده فقط ی مشکلی که هست کاتسین های بازی چرا 30 فریم لاک هستش؟این ترنزیشن بین کاتسین و گیم پلی یکم اذیت میکنه مشخصه تصمیم سازنده ها بوده نه محدودیت حس میکنم خواستن کاتسین ها سینمایی تر بشه ولی کاش اینکارو نمیکردن

ادیت: الان پسته صفحه قبل برای رفع محدودیت 30 فریم توی کاتسین هارو دیدم خیلی رو مخ بود این مورد خوبه که حل شدنیه

آخرین ویرایش:
کونامی منفور داره محبوبیت قدیمش بدست میاره

کاش کپکام از کونامی یاد بگیره و قفل دنوو روی رزیدنت ایول نزاره . پرفورمنس بازی تحت الشعاع قرار می ده .

عاشقان سری برای حمایت تهیه می کنند

کونامی دو تا ریمیک و یک عنوان جدید داده ، همه بدون قفل 🔒

• Like
Reactions: Kaiki
یه 2 ساعتی بازی کردم. واقعا شروع اتمسفریک و اسلو پیسی داره. محیط ها واقعا حس خوبی میده . کلا بازیش یه حس نوستالژی میده نمیدونم به خاطر اینه که ادم رو یاد فیتال فریم میندازه یا چیز دیگس . ولی شدیدا دوست داشتنیه.

تنها ایرادی که دیدم تا الان اینه نمیشه افکت لعنتی موشن بلور آف کرد. رو مد 60 فریم خیلی زیاده افکتش و چشام اذیت میشه رو 30 بهتره

SILENT HILL f_20250926085856.jpg SILENT HILL f_20250926085908.jpg SILENT HILL f_20250926090016.jpg SILENT HILL f_20250926090709.jpg SILENT HILL f_20250926091742.jpg SILENT HILL f_20250926092856.jpg SILENT HILL f_20250926093347.jpg SILENT HILL f_20250926102414.jpg SILENT HILL f_20250926100713.jpg SILENT HILL f_20250926102517.jpg

من همه‌ی پروژه‌هایم را به‌خاطر این بازی رها کردم و هیچ پشیمان نیستم.
از همان لحظه‌ی آغازین، مبهوت اتمسفر بازی شدم. گرافیک و آرت‌دیزاین آن فوق‌العاده است نورپردازی و افکت مه، طبیعی و زیبا جلوه می‌کند و مناظر دوردست واقعا خیره‌کننده‌اند. داستان، رازآلود و گنگ است و موسیقی همچنان مسحورکنندست
سایلنت هیلی که در سایلنت هیل نیست، اما سایلنت هیل است.

منم تازه بازیو شروع کردم و زیاد پیش نرفتم ولی تا همینجاهم خیلی خوب بوده فقط ی مشکلی که هست کاتسین های بازی چرا 30 فریم لاک هستش؟این ترنزیشن بین کاتسین و گیم پلی یکم اذیت میکنه مشخصه تصمیم سازنده ها بوده نه محدودیت حس میکنم خواستن کاتسین ها سینمایی تر بشه ولی کاش اینکارو نمیکردن

ادیت: الان پسته صفحه قبل برای رفع محدودیت 30 فریم توی کاتسین هارو دیدم خیلی رو مخ بود این مورد خوبه که حل شدنیه
ترنزیشن بین کات سین و گیم پلی که خیلی خوبه؟ مشکلت باهاش چیه؟ الان اکثر بازیهای مدرن همین رویه رو دارن

ترنزیشن بین کات سین و گیم پلی که خیلی خوبه؟ مشکلت باهاش چیه؟ الان اکثر بازیهای مدرن همین رویه رو دارن
با خوده این رویه مشکلی ندارم خیلیم خوبه، عرض کردم کاتسین های بازی روی 30 فریم لاک هست و وقتی تو روند بازی مثله همون اول،هی بین کاتسین و گیم پلی ترنزیشن میخوره و فریم ی لحظه میره رو 30 و بعد دوباره میره بالا و هی این اتفاق تکرار میشه اذیت کننده س البته الان با فیکسی که پلیرا پیدا کردن مشکلم حل شد تقریبا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or