آخرین ویرایش:
واقعا بیایم به عنوان بی طرف نه یک نفر که طرفدار سری سایلنت هیل هست نظر بدیم بیاییم نظر رو از طرف افرادی که فقط سایلنت هیل 2 ریمیک و این نسخه رو بازی کردند بدیم آیا واقعا این نسخه در حد اندازه ساینت هیل 2 ریمیک بود ؟ واقعیت اینه که از هر نظر که نگاه کنی سایلنت هیل 2 ریمیک این نسخه را نابود می کنه .
چرا این بازی باید با سایلنت هیل 2 مقایسه بشه؟
خود سایلنت هیل اونموقع که تو اوج بود و تیم سازندش سرپا بود نتونستن اون سطح از کیفیت کلی رو تو نسخه سوم/چهارم تکرار کنن.
این بازی یه نسخه فرعیه که تفکر جدیدی با رویکرد جدیدتر ویژگیهای تازه ای رو به این مجوعه آوردن.
اگه منظور تشابه نمرات متاست که طی سال ما کلی بازی AAA ، ایندی ، AA داریم که متاشون مشابه و نزدیک به هم میشه.
این دلیل نمیشه که بشه اونها رو با هم مقایسه کرد.
منم بازی را تموم کردم و باید بگم این بازی رفت کنار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Silenthill homecoming به عنوان بدترین سایلنت هیلی که بازی کردم .
واقعا الان دارم می فهمم چقدر امتیاز متا بی ارزشه که این بازی 10 نمره بالاتر از silenthill 4 the room گرفته. واقعا میشه گفت چقدر این به اصطلاح منتقد ها فلسفه سایلنت هیل را درک نکردند.
من یک جا توی همین تاپیک گفتم این بازی هر چیزی هست جز سایلنت هیل اون موقع بازی نیومده بود ولی الان دیگه مطمئن شدم این هر چیزی هست جز ساینت هیل .
فکر کنم بالای 24 الی 25 سالی هست سایلنت هیل بازی می کنم این دورترین چیزی بود که از فلسفه ساینت هیل با نام سایلنت هیل ساخته شده .
این عدم پیوستگی توی fog world و otherworld به معنای واقعی کلمه آزار دهنده بود شما سلاح هایی که توی otherworld بدست می آوردید را توی fog world نمی تونستید استفاده کنید ولی جالبه تمامی آیتم های دیگه مثل هیلینگ آیتم ها به راحتی منتقل میشد. اصلا بین دو گانگی موندند چی کار کنند. اصلا خود این انتقال به otherworld هم افتضاح بود باید می خوابید تا otherworld رو ببینه
نکته دیگه ای که واقعا آدمو اذیت می کنه اینه که بازی اصلا ترسناک نیست واقعا بدترین نسخه های ساینت هیل هم ترسناک هستند این هیچ جوره ترسناک نیست.
مورد دیگه اینه که کی تو ذهن اینا این ایده رو گذاشته که ساینت هیل توذهن طرفه نه یک مکان مشخص همه سایلنت هیل ها اتفاقاتشون داخل خود شهر سایلنت هیل یا حداقل شهر های اطرافش بود که آخرش شما تو لوکیشن های سایلنت هیل حضور پیدا می کردید. این یکی اصلا یه نقطه دیگه ی دنیا روایت میشد اینکه چه ربطی به سایلنت هیل داشت که اسمش رو گذاشته بودند سایلنت هیل خدا می دونه.
گیم پلی بازی هم یه آش شله قلم کاری بود برای خودش من تا یک جاهایی ازش خوشم اومد ولی اون قسمت آخرش توی otherworld دیگه چه سمی بود بازی از سولز لایت شد یهو هک اند اسلش .
داستان بازی هم بگی نگی بدک نبود درسته کیلومتر ها از 4 نسخه اصلی فاصله داشت ولی حداقل از عناوینی که بعد از سایلنت هیل 4 اومدند بهتر بود و حداقل توی این مورد میشه امتیاز قبولی بهش داد ولی گیم پلی و عدم پیوستگی لازم بازم به داستان ضربه می زنه و خیلی از نکات را غیر منطقی می کنه.
واقعیت فقط از موسیقی بازی خوشم اومد اونم دستکار آقای یامائوکای عزیز بود جالبه Silenthill homecoming رو هم فقط موزیکش رو دوست داشتم .
واقعا بیایم به عنوان بی طرف نه یک نفر که طرفدار سری سایلنت هیل هست نظر بدیم بیاییم نظر رو از طرف افرادی که فقط سایلنت هیل 2 ریمیک و این نسخه رو بازی کردند بدیم آیا واقعا این نسخه در حد اندازه ساینت هیل 2 ریمیک بود ؟ واقعیت اینه که از هر نظر که نگاه کنی سایلنت هیل 2 ریمیک این نسخه را نابود می کنه .
هدف پستم کامنتی که نوشتی نبود.به عنوان کسی که از بیرون به کامیونیتی SH نگاه میکرد، از همون روزی که ف معرفی شد بخشی از کامیونیتی واسش شمشیر کشیدن. یه عده که گفتن ما عمرا اینو بازی نخواهیم کرد ولی یه عده دیگه هم بودن که میگفتن بازیش میکنیم ولی مطمئنیم خوشمون نمیاد. حقیقتش دلم واسه بازی میسوختچون واقعا بد به نظر نمیرسید. من خودم دوس داشتم نمایشای بازی رو. وقتی بازی ریلیز شد این دو دستگی کامیونیتی بیشتر هم شد. یعنی این بحث که آیا SHf سایلنت هیل هست یا نه خیلی داغه بین طرفدارا. برا همین دوس دارم بچهها تو اون یکی تاپیک در این مورد بحث کنن ببینیم نظرشون چیه. من در مورد باقی نسخههای فرعی سری اطلاع ندارم اما این بیچاره به نظرم فاجعه نیست
![]()
همین طرز فکر رو میگم که به نظرم اشتباست.اصلا کل موارد بالا رو بیخیال بشی، این بازی مگه SH نیست؟ با چی باید مقایسه بشه؟ Call Of Dutyاتفاقا یه جاهایی شباهت هایی بین SHF و COD BO6 هست!
مثلا GOW بعدی که اومد با SHF مقایسه ش کنیم، یا مثلا Super Mario و RE4...
نکنه SHF یه عنوان انقلابی بوده و فقط باید با خودش مقایسه بشه؟البته هر کسی نظری داره و اگه این عنوان براش انقلابی بوده قابل احترامه. (مثلا کسی که خیلی به ژاپن علاقمنده)
هدف پستم کامنتی که نوشتی نبود.
تو پستهای قبلی دوستان دیگه با SH2 مقایسش کردن و حتی بحث متاش رو هم پیش کشیدن که چرا با اون یکیه با اینکه از لحاظ کیفی به اون نمیرسه.
بحث در مورد بازی و ویژگیهایی که درش کار میکنه و یا نه... که خیلی جذابه ولی اینکه بخوان SH2 رو چوب کنن و بزنن تو سر F دیگه خیلی بی انصافیه.
حتما SH2 بهترین و کاملترین بازی مجموعست ولی برای یه بازی فرعی بودن F بدون شک بهترین اونهاست ، یه سروگردن از باقی فرعی ها بهتره.
یعنی بعد از آخرین نسخه خوب مجموعه که نسخه چهارم The room بود ، F بهترین بازی ساخته شده با تگ سایلنت هیله که ایده اوریجینالی هم داشته.
اگه کسی بگه F حتی براش یادآور SH4 هم بوده ، اون توازن نداشتن کیفیت بازی تو نیمه آخر بازی و... یا اینکه حتی از نسخه چهارم بازی بهتری بوده هم باز چیز عجیبی نیست.
ولی به نظرم بهتره که این موارد بیشتر دیده بشه و بهش توجه بشه تا اینکه برگردیم با سایلنت هیل 2 مقایسش کنیم یا حتی ریمیک SH2 که به نظرم کاملا مقایسه درستی نیست.
همین طرز فکر رو میگم که به نظرم اشتباست.
پلیر جدید اشتباه میکنه و هیچ ایده ای نداره ، به همین راحتی.
چرا F رو باید با بهترین نسخه سری مقایسه کنی؟
چرا با نسخه سوم/چهارم یا فرعی ها مقایسه نکنیم؟
تنها دلیلش این نیست که پلیرهای جدید فقط این دو عنوان رو بازی کردن چون انتشارشون به هم نزدیک بوده؟
خب پس به عنوان یه طرفدار قدیمی مجموعه که همه نسخه هارو بازی کرده این حق رو دارم که بگم چرا باید F رو با نسخه ای مقایسه کنیم که خود تیم اصلی هم حتی نتونست اون موفقیت رو تکرار کنه.
F رو باید با کلیت مجموعه سنجید نه بهترینشون.
من تمام نظری که در مورد SH 4 داری رو تایید میکنم.ببین دقیقا داری درست میگی که باید با سری مقایسه بشه و مقایسه ش فقط با 2 ریمیک اشتباهه. منم یا هرکس دیگه ای که به بازی نقد داره (بنظرم) قصدش کوبیدن بازی نیست! اتفاقا خیلی اصیل و به یاد ماندنی ه (بواسطه موسیقی و صداگذاری) هنوزم وقت نکردم تمومش کنم (یک سومش هنوز مونده) و نظرم کلی نیست.
ولی برای مقایسه ما دو مسیر داریم: 1.فنی 2. هنری
میشه با SH2 Remake در هر دو مسیر مقایسه ش کرد
ولی با عناوین قبلی که بهشون اشاره کردی فقط از مسیر هنری قابل قیاس هستن (مگر اینکه یک نفر مثل خودت در زمان عرضه اولیه اونها همه رو تجربه کرده باشه که اینجا میتونه از مسیر اول هم ورود کنه)
پس کلا SH 2 remake رو فاکتور میگیریم و مثلا با The room مقایسه ش میکنیم (متاسفانه نسخه های قبلیش مخصوصا نسخه 2 رو بخاطر دوربین سرطانش، زمان خودش بیشتر از نیم ساعت تحمل نکردم! نسخه 3 رو شانس گند من دیسکش خراب شد ولی چون هر سه تا بازی رو باهم خریده بودم فروشنده برام عوضش کرد، آوردشم خونه اونم اجرا نشد!)
اینجا خودت از نظر فنی برای یه بازی 20 سال پیش کلاهت رو قاضی کن چه حسی فقط از یه عکس میگیری؟
View attachment 395541
چیزی جز Horror واقعی میبینی؟
View attachment 395542
یا اینجا از نظر ترس های روان شناختی؟
(تازه فلسفه the room کاملا با SHF فرق میکرد)
View attachment 395543
من زمانی که SH 4 The room رو بازی کردم 10~12 سالم بود (بیشتر بازی رو هم به کمک بقیه رفتم، چون نه انگلیسی میفهمیدم نه جرئت تنهایی رفتن)
بخوام مثلا با پلیر جدیدی که الآن SHF رو بازی میکنه مقایسه کنم بنظرم افراد بالای 16 سال هیچ ترسی در طول بازی تجربه نمیکنن. (مخصوصا اگه با هدفون هم بازی نکنن)
یک سری از مسائل ترس هم ثابته و سن و سال نمیشناسه. (بر پایه ریشه های روانشناختی)
اینجا دیگه هنر سازنده س که بتونه اون ترس رو منتقل کنه. حتی بازی میتونه سبک Horror و زیر شاخه هاش نباشه ولی اون حس رو با زاویه هایی منتقل کنه. ولی برای یک بازی که درواقع ایل و تبارش پرچم دار القای ترس های روانی هستن، SHF خیلی عقیم بود!
الآن تکنولوژی نسبت به 20 سال پیش وحشتناک پیشرفت کرده، چرا از نظر فنی SHF با اینکه از تکنولوژیها و موتور مشابه SH2 Remake استفاده کرد، در انتقال حس های واقعی ناکام موند؟ (حداقل از نظر من) بنظرت نباید اینجا واکاوی بشه؟
SH2 Remake و F درواقع ریبرند های سری هستن و معرفی و عرضه اینا کنار هم با فاصله زمانی محدود نشون از اینه که Konami با SHF (که یک عنوان فرعیه) عملا داره جاده آینده سری رو صاف میکنه و میخواد مسیر جدید رو نشون بده. (متاسفانه با فروش عجیب و غریبی هم که تجربه کرد فک کنم همین مسیر ترس ناقص رو ادامه بدن و بازی رو عمومی تر کنن و کاری با نظر افرادی که به میزان ترس بازی نقد دارن نداشته باشن!)
من دقیقا زمان سایلنت هیل 4 تمام مشکلاتی که به بازی می گرفتند رو یادمه و دقیقا همین الان هم همون مشکلات رو می گیرند ولی هیچ وقت سایلنت هیل 4 عنوانی نبود که ساینت هیل نباشه همون بازی هم کلی ارجاعات به ساینت هیل داشت اصلا شخصیت اصلی سایلنت هیل 4 که والتر سالیوان باشه شروع اتفاقاتش از ساینلت هیل 2 و روزنامه توی زباله ها و اون سنگ قبر ها بود .من تمام نظری که در مورد SH 4 داری رو تایید میکنم.
فقط این رو میخوام بگم که 20 سال نه ، 5 سال دیگه نظرات گیمرها رو بخون و ببین در مورد F چی میگن.
این افتخاری نیست ولی من زمان انتشار نسخه چهارم 18 سالم بود .
کاملا یادمه که همین فضایی که الان برای F ایجاد شده و طرفدارها دو دسته شدن و... برای ایشون هم وجود داشت.
اینکه این بازی که سایلنت هیل نیست چونکه اونجا اتفاق نمی افته و...
چرا اینقدر فرق داره ؟
نیمه دوم بازی چقدر ضعیف ساخته شده؟
بک ترک ضعیف ، طراحی مراحل ضعیف تر...
شخصیت اصلی چرا اینقدر گنگه و مثل سندروم داونی ها اینقدر بی تفاوت و آرومه؟
مبارزه بازی چرا اینقدر بده؟ مخصوصا بعد نسخه سوم که مبارزش خیلی بهتر بود و...
ولی خب بعدها که نسخه های فرعی اومد و هم کمی فاصله گرفتیم این بازی شد کالت و با همه نقصهاش کلی هم ازش تمجید شد و برآیند نظر عمومی در مودرش خیلی بهتر شد.
یکی از همونها خودم بودم چونکه اولین نسخه از سری بود که بازی میکردم و برام عجیب بود که طرفدارهای مجموعه چرا دو دسته شدن!
میخوام بگم این رفتار طرفدارها و پلیرهای جدید همیشه همینطور بوده و چیز جدیدی نیست.
فقط بحث زمانه که بعدها از همین F هم تمجید بشه و همین ایشون رو میزنیم تو سر نسخه های بعدی.
حالا اینکه بازی ویژگی ترس درش کم دیده میشه یه نقد منطقیه، من اصلا با این مخالفتی ندارم.
بحثم این بود که با گل مجموعه(SH2) مقایسه کردن کار منصفانه ای نیست.
این کار رو اگه پلیر جدید میکنه خب حق داره چون همین دوتا رو تجربه کرده ولی از نگاه طرفدار قدیمی تر این کاملا اشتباست.
خب آره F حتما مثل چهارگانه اصلی دارک و ترسناک نیست.من دقیقا زمان سایلنت هیل 4 تمام مشکلاتی که به بازی می گرفتند رو یادمه و دقیقا همین الان هم همون مشکلات رو می گیرند ولی هیچ وقت سایلنت هیل 4 عنوانی نبود که ساینت هیل نباشه همون بازی هم کلی ارجاعات به ساینت هیل داشت اصلا شخصیت اصلی سایلنت هیل 4 که والتر سالیوان باشه شروع اتفاقاتش از ساینلت هیل 2 و روزنامه توی زباله ها و اون سنگ قبر ها بود .
این لامصب هیچیش شبیه ساینت هیل نیست به کنار اصلا حس ترس رو هم به آدم نمیده جالبه سایلنت هیل 4 به خاطر همون ایراداتی که بهش می گرفتند که ساینت هیل نیست و ساختار ساینت هیلی نداره (که خیلی بیشتر از ساینت هیل f ساختار ساینت هیل داشت ) کلی کوبیده شد و حتی به خاطر نبود چراغ قوه و رادیو کلی کوبیدنش و متاش شد 76 این یکی در حد ساینت هیل 2 ریمیک امتیاز آورد.
این نسخه شاید بازی نسبتا خوبی باشه ولی هر چی هست ساینت هیل نیست و از سایلنت هیل بودن خیلی خیلی دوره