یکی کد اون در تو زندان رو بده بابا گیج شدم(شماره هایی که با چراغ ماورای بنفش پیدا کردم 2345 هستش)همش این دستگاها سرو صدا میکنن این تنه لشا میان اعصاب نذاشتن واسم، کدو بدین من زودتر خلاص شم![]()
آقا توی کلیسا! رسیدم به یه سینما ! پله رو کشیدم پایین ! رفتم بالا گرامافون رو دیسکشو انداختم توش ! یه چوبم وصل کردم به اون اهرمه ! فکر کنم میگه بارون درست کن ولی هر کاری میکنم نمیشه !
اون نور که باید بندازیش روی پرده ی نمایش ثابت وای نمیسته سری برمیگرده سر جاش ! کمک کنین !!!!!!
.به این ترتیب عمل کن: 1-میری سمت راست کنار پله های نردبون برقو بوسیله اهم رو دیوار خاموش میکنی 2-بعد گرمافون رو روشن میکنی 3-بعدش پروژکتور رو میندازی روی پرده نمایش 4-بعد اهرم اول (سمت راست) 5-بعد اهرم دوم(سمت چپ) 6-بعد چند بار با چرخوندن قلتک بارون میسازی 7-در آخر با چکش میکوبی به آهنی که آویزونه . فقط به ترتیب انجام بده وگرنه فایده نداره
ممنون من فکر میکردم باید کد شش رقمی پیدا کنم.باز شد در ،ولی میخواستم بدونم اون یکی کد رو از کجا پیدا کردی من دنبال رد پای یارو رفتم و تونستم 2345 رو پیدا کنم اون یکیش کجاس؟
ممنون من فکر میکردم باید کد شش رقمی پیدا کنم.باز شد در ،ولی میخواستم بدونم اون یکی کد رو از کجا پیدا کردی من دنبال رد پای یارو رفتم و تونستم 2345 رو پیدا کنم اون یکیش کجاس؟
بازم کمک ک ک ک
دوستان من کلا بازی رو 20 درصد رفتم!
اما الان که نگاه میکنم نقشه فقط تا devil pitstop رو دارم!نقشه ها رو برنداشتم!!!!!!:-)
حالا چیکار کنم؟کسی سیو 20% داره که نقشه هاشم توش باشه؟نمیتونم جایی رو تو بازی پیدا کنم
کلا بازی دیگه گنگ شده برام!
کمکک ک ک ک ک
اقا دستت درد نکنه الان میرم انجامش میدم ممنونبرید توی Load Game و بازی رو دوباره Load کنید(آخرین Save رو نیارید)
حالا اونجا که در رو باز کردید و جلو رفتید و رسیدید جایی که یک رادیو هست و یک نفر هم حمله میکنه(همونجا که از در میرید و به حیاط میرسید و وارد خیابون های Devil's Pit میشید)نقشه رو از تو خود اتاق ور دارید!
کنار اون در چوبی یه جعبه هست اونو تکون بده زیر اون در چوبی تا بسته نشهدوستان کمک کنید:
من هنوز اولای بازیم اونجا که چند تا چرخ دنده هست و ما باید آب رو با چوبها هدایت کنیم.من هر کار میکنم این در پشت سرم بسته میشه و نمیتونم دیگه از راه پله برگردم؟کلا باید چطوری این اب رو تنظیم کنم و کدوم چرخ دنده رو بچرخونه؟