hoom
کاربر سایت
جواب خوبی ما رو هم اینجوری دادن درکت میکنم![]()
شما و dark war اول لطفا یاد بگیرید بدون اینکه بازی رو برای بقیه خراب کنید در یک محیط عمومی در مورد نکات ریز اون صحبت کنید، بعدش بیایید نق بزنید که چرا اخطار گرفتید.
جواب خوبی ما رو هم اینجوری دادن درکت میکنم![]()
شما دوست عزيز اگه يكم برخورد با بقيه رو ياد بگيريد خيلي خوب ميشه چيزيم كه بنده گفتم هيچ چيزي از بازي رو لو نميداد و فقط قصد كمك به دوستان رو داشتم در ضمن ميتونين به صفحات قبلي يه نگاه بندازيد و ببينيد كه من جز اون پست كه يادم رفت sp كنمش هيچ پستي رو بدون sp ننوشتم شما ميتونستي بياي به بنده بگي منم همون موقع پستم رو ويرايش ميكردم حالا فكر نكنم با اين دلايل اينكه شما بگين من يا دوستم داريم نق ميزنيم درست باشه...شما و dark war اول لطفا یاد بگیرید بدون اینکه بازی رو برای بقیه خراب کنید در یک محیط عمومی در مورد نکات ریز اون صحبت کنید، بعدش بیایید نق بزنید که چرا اخطار گرفتید.
اونجایی که توی شهر هستیم و همه جا رو مه گرفته و صدای آژیر ماشین پلیس هم میاد ، فکر کنم گم شدم . کسی میتونه راهنمایی کنه اونجا باید چی کار کرد ؟
عزيزم شما يه خيابون رو تا ته ميري(اگه تو نقشه نگاه كني ته خيابون يه حالت خميده شكل داره)بعد اونجا يه راه هست كه وارد يه باغ ميشه از تو باغ ميله رو برميداري و نردبون رو ميكشي پايين بعد وارد خونه ميشي
آقا ممنون اینجا رو رد کردم ولی یه کم جلوتر گیر کردم :
اونجا که در رو باز میکنه و یهو یه پست چی رو میبینه . بعد میگه باید به رادیو استیشن بریم . رادیو استیشن کجا هستش ؟
نقشه دارم ولي مشخص نيست كجا بايد برم .اینجا ر. برای من توضیح داد و ردش کردم اگه نقشه دارید که هیچی اگه ندارید!باید بگردید برید یک جایی که اولش یک حوض اب بزرگ هست!
نقشه هم داشته باشید که مشخصه کجاست
نقشه دارم ولي مشخص نيست كجا بايد برم .
نقشه دارم ولي مشخص نيست كجا بايد برم .