سلام من تو Hotel Safe Puzzle گیر کردم همون جا که یه گاو صندوق هست که روش 5 تا درجه هستش و یک درجه هم داره .هر کاری کردم درش باز نمیشه لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم این غیب شدن item ها تو invetory طبیعیه؟؟؟؟ من از 7% به بعد چراغ قوه ندارم الان 34% هستم هنوز بازی بهم چراغ قوه نداده!!!! یه کلت هم داشتم که غیب شده!!! باید از اول بازیو برم ؟؟ لطفا جواب بدید ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم این غیب شدن item ها تو invetory طبیعیه؟؟؟؟ من از 7% به بعد چراغ قوه ندارم الان 34% هستم هنوز بازی بهم چراغ قوه نداده!!!! یه کلت هم داشتم که غیب شده!!! باید از اول بازیو برم ؟؟ لطفا جواب بدید ممنون
فکر کنم اونجایی رو میگی که میافتی پایین؟خب اره اگر بلایی سرت بیاد(نه این که بمیری)تو سیر بازی مثلا بیفتی پایین ایتمات میریزه اون جا برای روشنایی از فندک استفاده کن ولی جلوتر بهت میده باز چراغ فوه رو
اگه منظورت همون دره سفید رنگه که روش باید 3 تا درجه باشه با اعداد لاتین از چپ به راست IX-VI-I
عزیز هر وسیله ای توی بازی بعد از مدتی استفاده خراب میشه باید یکی دیگه پیدا کنی چراغ قوه و کلت توی شهر فراوان یافت میشه فکر نکنم به مشکل بخوری
نه اونجارو نمیگم عکسشو پایین میزارم .
البته فکر کنم دو جا از بازی این گاو صندوق باشه من الان 70% بازی تموم کردم . لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
![]()
عزیز ما خودمون SH بازیم من همیشه ایتم های درست حسابی رو برای مبارزه سخت نگه میدارم ولی غیب شدنش خیلی مسخرس وقتی از ایتمی مثل کلت یه گلوله هم شلیک نشده چجوری غیب میشه!!؟ولی قبلی ها یه چیز دیگه بود یه بار دیگه به همه ثابت شد فقط یه ژاپنی میتونه نهایت یه چیزو بهت نشون بده!
---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------
این مکان تقریبا مال اولای بازی هست شما این راه رو برگرد تو یکی از اتاق ها یه فلاکس قهوه میبینی (لب پنجره) روشنش کن رمزش رو شیشه ظاهر میشه بعد باید به ترتیب وارد کنی
كمككككككككككككككككك
من تو 70% بازي گير كردم همونجايي كه اون ادمه كه يه پتك داره مي ري ميكشيش بد دود ميشه يه كليد از خودش به جا ميزاره (نوشته boat key ) بد از اون من دباره اومدم تو شهر تو نقشه يه جا علامت هست دايره قرمز (همون جايي كه اون راهبه مياد درو باز ميكنه) ميرم اونجا هيچ اتفاقي نميوفته چي كار بايد كنم؟
درست بگردی هست مگه میشه نباشه!! توی اون گاو صندوق هم یه کلت هست ربطی به بازی نداره یعنی شما میتونی ازش بگذری(اگه بتونی) اون راه رو که بمیگردی 2 تا اتاق هست داخل یکی وارد میش تو یکی از کشو ها یه چیزی برای روشن کردن فلاکس هست بعد اتاق بقلی کنار پنجره نزدیک تخت یه فلاکس هست اون روشن میکنی رمزش رو شیشه ظاهر میشه فکر کنم این باشه 12681 مطمئن نیستم همون اول بازی اونجا رو رد کردم