GABRIEL.b
کاربر سایت
یکی لطف میکنه بگه مرحله هاشو کجا پیدا کنم یا به چه سمتی از نقشه برم که مرحله های اصلیشو بتونم برم؟
دوست عزیز شما باید تو شهر جستجو کنی :dfps نیست که رو نقشه یه جایی رو مشخصه کنه بری:d
یکی لطف میکنه بگه مرحله هاشو کجا پیدا کنم یا به چه سمتی از نقشه برم که مرحله های اصلیشو بتونم برم؟
کناره پل یه در هست بعد از این که وارد شدی همونجا دست راست نردبان هست برو بالا دستی رو بکش پل بیاد پایین:d
مشکل اینه که من اصلاً پل و نردبونی نمی بینم !
سلام
يه مرحله اي هست كهبايد چكار كنيمدنبال يه دختر كوچك ميري
بعد دختره روي يه صندلي نشسته
من كه درو وا ميكنم دختر فرار ميكنه
دنبالش ميكنم يه درو وا ميكنه ميره تو و بعد درو قفل ميكنه
حالا من هر كجا رو گذشتم ديگه نميدونم بايد چيكار كنم
كسي اين مرحله را رد كرده
مشکل همینه:dدوست عزیز شما باید تو شهر جستجو کنی :dfps نیست که رو نقشه یه جایی رو مشخصه کنه بری:d
مشکل همینه:d
یه کمکی کنین تو این عیدی ممنونتون میشممیخوام جست و جو کنم همینطور ماشین پلیس میاد همراشم چندتا بانوی خوشگل:d
نمیشه ماشین پلیسا رو یه کاریش گرد که دیگه نیان؟
بعدش یه علامتی W مانند که قرمزه تو نقشه هست اون چیه؟
چندتا علامت سوال دیگه هم تو نقشه هست اونا چین؟؟
به خدا هنگیدم :d
مشکل همینه:d
یه کمکی کنین تو این عیدی ممنونتون میشممیخوام جست و جو کنم همینطور ماشین پلیس میاد همراشم چندتا بانوی خوشگل:d
نمیشه ماشین پلیسا رو یه کاریش گرد که دیگه نیان؟
بعدش یه علامتی W مانند که قرمزه تو نقشه هست اون چیه؟
چندتا علامت سوال دیگه هم تو نقشه هست اونا چین؟؟
به خدا هنگیدم :d
یه را هی هست که دیگه ماشین پلیس ها نیان ولی باید بری توی اداره پلیس بعد یکی از کد های روی تخته سیاه رو روی اون دستگاهه که روی میزه بزنی اونوقت دیگه نمیان :d
آره اولین بارهمثل اینکه شما تجربه ی اولتون هست از این سری :d بیخیال بشی بهتره
یه را هی هست که دیگه ماشین پلیس ها نیان ولی باید بری توی اداره پلیس بعد یکی از کد های روی تخته سیاه رو روی اون دستگاهه که روی میزه بزنی اونوقت دیگه نمیان :d