امروز رفتم بازیو بخرم فروشنده گفت بازی lt3 اما اینجا دوستان میگن 2 میشه یکی بگه دقیقا 2 یا 3 تا ما هم تو این شب عیدی یه بگورخیم یه ذره
تو اون ساختمون چند طبقه كه طبقه آخرش راديو هست گير كردم
يه اتاقه كه توش چند تا پاكت نامه ست و بايد جوری سرهمشون كنم كه يه عدد ببينم و نمی دونم چطور نامه ها رو بايد سرهم كرد
يه در قفل شده كد دار هم اون نزديكيا هست كه فكر كنم كدش تو همين نامه ها باشه بعلاوه يه گاو صندوق
مشکل اینجاست که ماموریت دیگه نمیده و توی نقشه هم هیچ دایره ی قرمزی کشیده نشده که بخوام برم سمتش !
داداش یادت نیست آخرین ماموریت اصلی که انجام دادی مربوط به چی بوده؟داسنات تا کجا پیش رفت؟
آخرین ماموریت اصلی که رفتم مربوط میشه به همون سوار شدن به ترن بعد از اون دیگه اینجایی که گفتم گیر کردم و دیگه ماموریتی بهم نمیده !
مشکل اینجاست که ماموریت دیگه نمیده و توی نقشه هم هیچ دایره ی قرمزی کشیده نشده که بخوام برم سمتش !
دوست عزیز شما خیابانها رو کاوش کن تا به مأموریت اصلیت برسی، بعد از متوقف کردن ماشین پلیس(که یک مأموریت جانبیه)، باید از طریق نردبان وارد یکی از ساختمانها بشی تا به مأموریت اصلیت، یعنی رسیدن به ایستگاه رادیویی نزدیک بشی. نردبان در دسترس نیست و باید به وسیله یک میله قلاب دار پایین بیاریش. مأموریت escape from silent hill هم یک مأموریت کلیه که تا آخر بازی در journal هست.
ممنون ولی اگر ممکنه مکان اون نردبان رو هم بگید چون من 3 روزه هر چی میگردم چنین چیزی پیدا نمی کنم !
ممنون ولی اگر ممکنه مکان اون نردبان رو هم بگید چون من 3 روزه هر چی میگردم چنین چیزی پیدا نمی کنم !
دست عزیز سری سایلنت هیل یه بازییه که قبلا باید با نحوه انجام دادنش ارتباط برقرار کرده باشی این هم ازهمون نسخه هاست به مراتب سخت تر....یکی لطف میکنه بگه مرحله هاشو کجا پیدا کنم یا به چه سمتی از نقشه برم که مرحله های اصلیشو بتونم برم؟