بچه ها کمک ...........................
توی اون مرحله که باید از زندان فرار کنیم . اونجا که اسلحه ها رو باید تحویل بدیم تا بتونیم بریم توی در باز شده و وقتی میریم توی در دو نفر قلاده به گردنشون هست. رفتم و همه جا رو گشتم و با UV اعداد 2 و 3و4و5 رو پیدا کردم ولی نمیتونم رمز در رو بفهمم چیه ؟؟؟؟
(کمممممممممممممممممممممک)....
کسی نبود بابا من توی سینما گیر کردم یکی بیاد معرفت بذار بگه چجوری رد میشه یا کد در کنار اپارات رو بگه بیاید بگید
اون مرحله فرعیه ولش کن ادامه راهتو برو! اگه بهش برخورد کرده بودم بهت جواب میدادم متاسفانه ندیدمش تو بازی!
دوستان بازی تموم شد.یه عنوان فوقالعاده در مجموعه که آبروی سایلنت هیل رو توی این نسل خرید.فقط من پایان زیر رو دیدم.دوستان پایان هایی رو که دیدن به اشتراک بزارن لطفا.
اون دختره مورفی رو میبخشه و بعدش میره سراغ Sewel که بکشتش.
دوستان بازی تموم شد.یه عنوان فوقالعاده در مجموعه که آبروی سایلنت هیل رو توی این نسل خرید.فقط من پایان زیر رو دیدم.دوستان پایان هایی رو که دیدن به اشتراک بزارن لطفا.
اون دختره مورفی رو میبخشه و بعدش میره سراغ Sewel که بکشتش.
نسبت به hc فکری تره و معماهاش بیشتر و بهتره1-دوستان بازی چقدر فکریه ؟ - اگه HomeComing رو بازی کرده کسی نسبت به اون بگه دقیق متوجه میشم...
2-دوستانی که بازی رو تموم کردن داستان و گیم پلی رو چطور دیدن ؟!
ممنون.
بله 100% حق با شماستسلام دوستان عزیز
>:dسال نو مبارک:-*
میگم من چراغ قوه ام روشن نیست چرا فقط میگیرم تو دستم و دوباره میزارم درسته باید اینجور باشه؟
آخه خیلی تاریکه درسته اولش روشن بود بد از اونجا که فلکه گاز و تو آشپزخونه بستم و همه چی عوض شد و رفتم و دوباره برگشتم به حالت عادی از اون موقع به بد نور نیست جون داداش چه کار کنم ؟
ممنون