PlayStation Silent Hill 2 Remake

1666219058148.jpg

• عنوان Silent Hill 2 ساخته Bloober Team معرفی شد
• ساخته شده با Unreal Engine 5
• بازی انحصاری زمانی PS5 می باشد، همینطور برای PC هم منتشر میشود.
• حضرات Masahiro Ito و Akira Yamaoka برای تولید موسیقی بازی به طور نزدیک با Bloober همکاری کردند.
• کارگردان بازی Mateusz Lenart می باشد که Creative Director عنوان Medium بود .
• دوربین روی شانه و گیمپلی مدرن دارد
• طراحی صدای جدید
• تاریخ انتشار 2023

اطلاعات رسمی در مورد انجین بازی و ویژگی های بازی برای پلیرهای PS5 توسط بلوبرتیم (ترجمه اختصاصی):
عنوان Silent Hill 2 Remake ساخته شده با Unreal Engine 5 هست و ما در حال به‌روزرسانی آن هستیم. ما با امکانات Unreal Engine 5، شهر مه آلود و شوم را به روش هایی زنده می کنیم که تا این لحظه غیرممکن بود. این بازی بازیکنان PS5 را از نظر بصری، شنیداری و احساسی، بی اندازه به وجد خواهد آورد.

برخی از ویژگی‌های Unreal Engine 5 که واقعاً خواهند درخشید، Lumen و Nanite هستند. با این ویژگی ها گرافیک بازی را به سطوح جدید، بسیار دقیق و واقع گرایانه ارتقا می دهیم.

تکنیک Lumen یک راه حل برای نورپردازی جهان بازی است که کاملاً پویا است که بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این بدان معناست که نور به طور واقع بینانه با محیط تعامل دارد، درست مانند دنیای واقعی باعث میشود کل محیط بازی به صورت طبیعی تری نورپردازی می شود.
از سوی دیگر، فناوری Nanite ابزار شگفت انگیزی برای طراحان سطوح است. با این تکنیک آن‌ها می‌توانند جهان‌هایی با جزئیات فوق‌العاده و محیط‌های واقعی‌تر ایجاد کنند که ظاهر و احساسی تقریباً واقعی دارند.

ویژگی های جدید PS5 اگرچه فقط گرافیک نیست. بسیاری از فضای استرس زای سایلنت هیل از موسیقی و طراحی صدا در آن ناشی می شود. به لطف قابلیت‌های صوتی سه بعدی PS5، بازیکنان می‌توانند مسیر دقیقی را که صدا از کدام طرف می‌آید را تعیین کنند. موتور صوتی WWise یک جلوه صوتی واقعی و باورپذیر ایجاد می کند که به بازیکنان کمک می کند احساس کنند واقعاً در بازی هستند.

البته کنترلر DualSense را فراموش نمی کنیم. ما قبلاً با عنوان قبلی خود یعنی The Medium نشان داده‌ایم که می‌توانیم در مورد بازخورد لمسی و محرک‌های تطبیقی بسیار خلاق باشیم. ما ایده‌های جدید بیشتری را برای Silent Hill 2 ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهید فعلاً این را یک راز نگه داریم.

آخرین پیشرفت بزرگی که می خواهم به آن اشاره کنم، فناوری ذخیره سازی SSD است. جریان فوق سریع داده ها به این معنی است که بازیکنان هیچ صفحه بارگیری را نمی بینند، زیرا آنها به طور یکپارچه کل شهر Silent Hill را کاوش می کنند.

با استفاده از این فناوری‌ها، امیدواریم Silent Hill 2 را برای طرفداران قدیمی و جدید تجربه‌ای دلهره آور تر و فراموش‌نشدنی‌تر کنیم. ما مطمئن هستیم که می توانیم آن حس یونیک را در مورد عناوین کلاسیک فرقه ای را تکرار کنیم و جانی تازه در گیم پلی آن ببخشیم. نتیجه نهایی یک بازی سایلنت هیل خواهد بود که گرافیک و صدایی بهتر از هر بازی قبلی دارد. در حالی که توسعه هنوز تمام نشده است، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا طرفداران آن را تجربه کنند.

آخرین ویرایش:
ریمیک که به درد من یکی نمیخوره...
بازی جدید میخوام شما بگو‌ ریمیک سایلنت هیل ۱ رو ساختن متای ۹۰ گرفت منم از خر شیطان اومدم پایین سر حرفم برای متای بالاتر. خب؟
بازی جدید رو خراب کنن چه فایده؟ چون اول و اخر این ریمیکا بالای ۹۰ درصد تجربه شونو‌ قدیم دو سه بار پلی دادم. هیچی به من هیجان یه سایلنت هیل جدید و قوی رو نمیده که اونم کانسپت حسابی میخواد.
تنها امیدم به سایلنت هیل اف هست. چون تیم ژاپنی بالای سرش هست ولی اونم خراب کنه فاتحه این سریو باید خوند.
ولی بنظر من بلوبر حتی اگر ادامه ۴ رو بسازه هم موفق میشه
همین ریمیک نگاه کن کم چیزی نیست

• Like
Reactions: Taha75
این تئوری که سایلنت هیل برای جیمز مثل چرخه (لوپ) هست که با هر بار مردن جیمز دوباره از اول وارد شهر میشه تا اینکه بفهمه چه گناهانی مرتکب شده و بتونه با وجدانش کنار بیاد تو ریمیک تقریبا تایید شدست. همون اول بازی جیمز یه جنازه میبینه که اگه دقت کنید می بینید که خودشه دقیقا.
View attachment 353240
کمی جلو تر یه برگه ای رو زمین افتاده که روش نوشته ( چیزایی که تا اینجا یاد گرفتم رو برات مینویسم که شاید کمکت کنه ) این جنازه خود جیمزه که تو لوپ قبلی تونسته تا اینجا برسه و کشته شد برای کمک به خودش تو لوپ بعدی اون یاداشت رو نوشته.
View attachment 353244
جلوتر سر باس eddie میبینم که ادی چند نفر رو کشته و تعدادی جنازه رو زمین افتاده بازم همشون شباهت زیادی به جیمز دارن و ادی یه دیالوگ داره که میگه ( چرا من هرچی میکشمت دوباره پیدات میشه و من رو تعقیب میکنی) این‌ نشون میده جیمز تو چرخه‌ای قبلی چندین بار توسط ادی کشته شده.
View attachment 353245

سایلنت هیل برای هر شخص به یه صورته. برای جیمز یه چرخه تکراری و یه شهر مه آلوده . برای ادی یه جای یخ زده و سرده ( اگه دقت کنید تو همه کات سین ها از دهنش بخار میاد بیرون نشون میده که دنیاش سرده) برای انجلا به جای داغ و در حال سوختن تو آتیشه ( تو کات سین اخر انجلا که تو هتل در حال سوختنه آنجلا میگه پس تو هم میتونی آتش رو ببینی ؟ ) وقتی به سرانجام و پایان هر کاراکتری میرسیم جیمز میتونه ورژن سایلنت هیل اونارو ببینه. پایان و باس فایت ادی تو سرد خونه بود و پایان انجلا هم هتل در حال سوختن تو آتش.

در اخر اینکه داستان این بازی واقعا فلسفی و شاهکاره که هنوز بعد ۲۳ سال میشه از توش تئوری کشید بیرون.
توی نسخه اصلی هم جسد جیمز یکی دو جا بود ولی اینقدر واضح اشاره نکرده بودن

منطقى ترين حرف دنيا رو هم بزنى كه در اين مورد نميزنى.
وقتى توى يه محيطى بزنى كه كسى باهات موافق نيست ادامه دادنش مردم آزاريه!
درک میکنم چی میگی ولی بذار یه حقیقتیو از خودم بهت بگم:
تا قبل کنسل شدن پی تی که دیگه آخرین امیدها هم برای من رخت بست، من حتی همین داونپور و بوک اف مموریز رو براشون سر و دست میشکوندم امید داشتم بالاخره از شماره بعد درست میشه.
فقط سر داونپور یادمه شب عید بود اومد. فقط روی PS3/360 اومد
خلاصه ما که جفت کنسولا رو داشتیم نسخه ۳۶۰ رو گرفتیم، انقدر مشکلات تکنیکی داشت رسما فضا یکم باز بود میشد اسلومشن از افت فریم.
خلاصه به خودمون گفتیم ایراد از ال تی جدید و کنسوله، گشتم نسخه PS3 به هر زحمتی بود پیدا کردم اگه درست یادم باشه کپی خور دستگاهو سر بازیش پروندم و باز همون بود و با همون مشکلات تمومش کردم.
حالا این تلنگری که من خوردم بقیه هم میخورن پیگیر این سری با این وضع دنباله هاش باشن من فقط زودتر برام اتفاق افتاد چون چنبره زده بودم روش.

چند تا ایستر اگ دیگه:

-این لباس پرستاری رو در Heaven's Night پیدا میکنید. غیر از اشاره به بیمارستان که واضحه، یه کمی هم به لباس پرستاری شباهت داره که در شماره چهارم سری برای Eileen آزاد میشه.

Nurse.jpg

-اتاق معروف 106 در مسافرخانه Jacks.
106 همون اتاقی هست که Heather و Douglas در شماره سوم سری اجاره کردن. کلاه Douglas رو میتونید سمت راست ماریا کنار دستش ببینید. تروفی All Seems in Order هم مربوط به این اتاق میشه!
این اتاق، جیمز رو مضطرب میکنه. شاید..................

106.jpg

-Walter Sullivan در شماره چهارم سری رو یادتونه؟
در سه جا اشاره میشه بهش در این ریمیک. جلوی چشم تر از همه، مقاله روزنامه در مورد قتل او هست که در آپارتمان شماره 212 روی میز آشپزخانه در Wood Side پیدا میشه.

Sull.jpg

-اگر در پشتی Wood Side Apartments رو از سمت استخر چک کنید، نقشه Eastern South Lake در نسخه اصلی بازی رو میبینید که روی دیوار در همون نزدیکی هست.

Lake.jpg

-اتاق 108 در مسافرخانه Jacks
در اینجا لباس اصلی ماریا رو داخل کمد پیدا میکنید.
بعد از خوندن Toolbox Memo وقتی دوباره به این اتاق برگردید، ماریا لباس رو نگه میداره و ازتون میپرسه که بهش میاد یا نه.
در نسخه اصلی، لباس ماریا در واقع همون لباسی بود که Christina Aguilera در مراسم Teen Choice Awards در سال 1999 پوشیده بود.
106-2.jpg
christina 2.jpg
-لباس های Mary و Laura
لباس هر دو از فیلم Con Air محصول 1997 کپی برداری شده. یعنی همسر و دختر شخصیت نیکولاس کیج

برعکس لباس ماریا که تغییر کرده در ریمیک، لباس این دو شخصیت دست نخورده

Laura 1.jpg
Laura 2.jpg
Laura4.jpg
Laura5.jpg

پ.ن:
یه دونه هم راجع به سایلنت هیل 1 هست که حیفه نگم
دبستان Midwich به طور واضحی از مدرسه فیلم Kindergarten Cop محصول 1990 الگو برداری کرده
school.jpg

آخرین ویرایش:
درک میکنم چی میگی ولی بذار یه حقیقتیو از خودم بهت بگم:
تا قبل کنسل شدن پی تی که دیگه آخرین امیدها هم برای من رخت بست، من حتی همین داونپور و بوک اف مموریز رو براشون سر و دست میشکوندم امید داشتم بالاخره از شماره بعد درست میشه.
فقط سر داونپور یادمه شب عید بود اومد. فقط روی PS3/360 اومد
خلاصه ما که جفت کنسولا رو داشتیم نسخه ۳۶۰ رو گرفتیم، انقدر مشکلات تکنیکی داشت رسما فضا یکم باز بود میشد اسلومشن از افت فریم.
خلاصه به خودمون گفتیم ایراد از ال تی جدید و کنسوله، گشتم نسخه PS3 به هر زحمتی بود پیدا کردم اگه درست یادم باشه کپی خور دستگاهو سر بازیش پروندم و باز همون بود و با همون مشکلات تمومش کردم.
حالا این تلنگری که من خوردم بقیه هم میخورن پیگیر این سری با این وضع دنباله هاش باشن من فقط زودتر برام اتفاق افتاد چون چنبره زده بودم روش.
اخه شماره های بعدی چه ربطی به این ریمیک داره؟
بازی silent hill remake 2 یه بازی خیلی خوب مخصوصا برای طرفدارای قدیمی سریه و باید تجریش کرد و لذت برد.
هدف از گیم بازی کردن هم صرفا لذت بردن و سرگرم شدنه - حالا اینکه فلان کمپانی خوبه یا بد یا تو ادامه چی میشه هیچ ربطی به لذت بردن نداره و مانع لذت بردن دیگران از این ریمیک نمیشه.

من بشخصه امیدوارم سایلنت هیل 1 و 2 و مخصوصا 4 رو هم همین بلوبر با این کیفیت ریمیک کنه تا کلی لذت ببریم از بازی و خاطره بازی کنیم

.

چند تا ایستر اگ دیگه:

-این لباس پرستاری رو در Heaven's Night پیدا میکنید. غیر از اشاره به بیمارستان که واضحه، یه کمی هم به لباس پرستاری شباهت داره که در شماره چهارم سری برای Eileen آزاد میشه.

View attachment 353349

-اتاق معروف 106 در مسافرخانه Jacks.
106 همون اتاقی هست که Heather و Douglas در شماره سوم سری اجاره کردن. کلاه Douglas رو میتونید سمت راست ماریا کنار دستش ببینید. تروفی All Seems in Order هم مربوط به این اتاق میشه!
این اتاق، جیمز رو مضطرب میکنه. شاید..................

View attachment 353350

-Walter Sullivan در شماره چهارم سری رو یادتونه؟
در سه جا اشاره میشه بهش در این ریمیک. جلوی چشم تر از همه، مقاله روزنامه در مورد قتل او هست که در آپارتمان شماره 212 روی میز آشپزخانه در Wood Side پیدا میشه.

View attachment 353351

-اگر در پشتی Wood Side Apartments رو از سمت استخر چک کنید، نقشه Eastern South Lake در نسخه اصلی بازی رو میبینید که روی دیوار در همون نزدیکی هست.

View attachment 353354

-اتاق 108 در مسافرخانه Jacks
در اینجا لباس اصلی ماریا رو داخل کمد پیدا میکنید.
بعذ از خوندن Toolbox Memo وقتی دوباره به این اتاق برگردید، ماریا لباس رو نگه میداره و ازتون میپرسه که بهش میاد یا نه.
در نسخه اصلی، لباس ماریا در واقع همون لباسی بود که Christina Aguilera در مراسم Teen Choice Awards در سال 1999 پوشیده بود.
View attachment 353358
View attachment 353360
-لباس های Mary و Laura
لباس هر دو از فیم Con Air محصول 1997 کپی برداری شده. یعنی همسر و دختر شخصیت نیکولاس کیج

برعکس لباس ماریا که تغییر کرده در ریمیک، لباس این دو شخصیت دست نخورده

View attachment 353364
View attachment 353365
View attachment 353366
View attachment 353367

پ.ن:
یه دونه هم راجع به سایلنت هیل 1 هست که حیفه نگم
دبستان Midwich به طور واضحی از مدرسه فیلم Kindergarten Cop محصول 1990 الگو برداری کرده
View attachment 353368
انصافا اولین سایلنت هیل زمان خودش گرافیک خیلی خوبی داشت. CG هاش هم عالی بود. اون ترسی که صدای رادیوشم میداد خاص بود نمیدونم شاید بخاطر اسپیکرهای تلویزیون بشکه ای! های قدیمی بود

ولی جای ریمیک، کاش میشد ریبوت شه. که اونم فعلا با این اوضاع نمیشه.
اخه شماره های بعدی چه ربطی به این ریمیک داره؟
بازی silent hill remake 2 یه بازی خیلی خوب مخصوصا برای طرفدارای قدیمی سریه و باید تجریش کرد و لذت برد.
هدف از گیم بازی کردن هم صرفا لذت بردن و سرگرم شدنه - حالا اینکه فلان کمپانی خوبه یا بد یا تو ادامه چی میشه هیچ ربطی به لذت بردن نداره و مانع لذت بردن دیگران از این ریمیک نمیشه.

من بشخصه امیدوارم سایلنت هیل 1 و 2 و مخصوصا 4 رو هم همین بلوبر با این کیفیت ریمیک کنه تا کلی لذت ببریم از بازی و خاطره بازی کنیم

.
لذت ببرید، والا کسی مانع نیست اتفاقا منم از یه لحاظ گفتم خوب شد خصوصا گیمرهای جدید میتونن تجربه ش کنن.
ولی احتمال زیاد سه تا ریمیک دیگه ساخته شد تموم شد با این روند کیفی ادامه ها تا الان، امید زیادی به ادامه ها نیست.

• Like
Reactions: Taha75

فن ریمیک Silent Hill 1 که از لحاظ دوربین ایزومتریک هم Faithful ه:دی
البته فقط اول بازیه.
بهترین گزینه البته این بود همون اول نسل با PT ریبوت میشد حالا دنباله معنویم بود اوکی بود
یا نهایت همین نسل کل این پروژه ها میشد یه دنباله قوی و یه ریمیک SH2

سلام بچه هایی که بازی کردن چطوره ؟ بازی کاملا ادونچر هست یا المان های اکشن و شوتینگ هم در حد رزیدنت اویل داره ؟ برای مایی که بازی اصلی رو nسال پیش بازی کردیم تجربه جدیدیه یا همون بازیه با گرافیک بهتر ؟؟

لذت ببرید، والا کسی مانع نیست اتفاقا منم از یه لحاظ گفتم خوب شد خصوصا گیمرهای جدید میتونن تجربه ش کنن.
ولی احتمال زیاد سه تا ریمیک دیگه ساخته شد تموم شد با این روند کیفی ادامه ها تا الان، امید زیادی به ادامه ها نیست.​
اولا که سایلنت هیل 1 تا 4 هرگز تکرار نخواهد شد. اون تیم ژاپنی نابغه با حداقل نگاه تجاری رو اون زمان میشد جمع کرد. الانم میشه ها ولی باید چند برابر هزینه بکنن و یه چیزی هم تهش دربیارن که عامه پسند تر باشه.(بقیه IP های مشابه قدیمی با این کیفیت هم تقریبا همینطورین)
دوما سایلنت های بعدی کو تا بیاد. اصن بیاد و هر کیفیتی هم که داشته باشه هم باز ربطی به این ریمیک و کلا چهارتا شاهکار نداره. پس بحثش اینجا بی فایدس

لذت ببر از بازی فقط، با دشمنی کردن با کونامی و بلوبر و ..... چیزی گیرمون نمیاد.

.​

سلام بچه هایی که بازی کردن چطوره ؟ بازی کاملا ادونچر هست یا المان های اکشن و شوتینگ هم در حد رزیدنت اویل داره ؟ برای مایی که بازی اصلی رو nسال پیش بازی کردیم تجربه جدیدیه یا همون بازیه با گرافیک بهتر ؟؟
بازی عالی و بنظرم از نظر ترسناک بودن از ریمیک ها RE ترسناک تر هست و برای خودش تجربه جدید و البته وفاداری هست.شوتینگش به خوبی RE نیست و اکشنش هم کم تره و خب البته نباید هم باشه سبک ترس و گیم پلی این دو تا با هم فرق دارن.

همچنین باید مقاله بخونید.
کل سری سایلنت هیل یه طرف، dad's notebook توی نسخه سوم (نامه هری به هدر) یه طرف
یعنی همین یه نوت، کلیت داستان بازی رو میریزه رو دایره، و چه متن قشنگی هم داره

پ.ن: از بین این همه بازی که توی این سالها انجام دادم، ۲ تا qoute هستن که برای همیشه توی ذهنم موندن، اولیش september 28, daylight جیل توی زریدنت ۳، دومیش هم همین نامه هری به هدر توی سایلنت هیل ۳ (کل متن نامه شاهکاره، ولی بخصوص اون قسمتِ that's why I'm writing this, before I'm lost in death and oblivion)
از بین تمام مانگا و کمیک استریپ هایی هم که خوندم، qoute ابتدایی that yellow bastard سری سین سیتی (just one hour to go)

آخرین ویرایش:
لذت ببر از بازی فقط، با دشمنی کردن با کونامی و بلوبر و ..... چیزی گیرمون نمیاد.
اتفاقاً بنظر من جدای از اینکه این ریمیک خیلی خوب در اومده، باید کونامی رو خیلی اضافه بر سازمان چاق سلامتیش هم کرد، که بره دنبال راه انداختن باقی فرنچایزها
کلی عنوان دست کونامی اسیرن که باید آزادشون کنه، یکی هم از اون یکی خفن تر
و البته فعلاً همین مسیر سایلنت هیل ها رو پیش بره که داره خوب می نوازه

واقعا داستان و موسیقی و دیالوگ های این بازی در سطح بالایی قرار دارند .

یک سری بازی ها هستند وقتی تمام می کنی تا مدت ها در ذهن مرور می شوند حتی زمانی که پیر شدی و یاد گذشته می کنی اون بازی ها واضح در ذهن مرور می شوند .

برای من :

لست یک و مخصوصا دو / رد دد یک و مخصوصا دو / مکس پین ۱ / سایلنت هیل ۲ / گاد ۲۰۱۸ و رگناروک جایگاه والایی دارند . فراتر از سرگرمی و بازی هستند . ماندگار و جاودانه هستند .

سایلنت هیل تعریف تازه ای از ژانر ترسناک ایجاد کرد . عمق و فلسفه بهش بخشید .

من که کل تحربم از سایلنت هیل نسخه 4همون که تو خونه گیر افتاده بود تو دستشویی پرتال بود تجربه کردم اونم تو سن ۱۰یا ۱۱سالگی هیچی نفهمیدم چه بایذ بکنم اژ این ‌کتاب های لوح خانه داشتم که راهنمایی بازی ها بود بازم نتونستم ادامه بدم 😂

این ریمیک برای بار اول بازی کردم جوش خیلی مریضه تا اینجا کار خوشم اومد تو زمانی که بازی ترسناک نیست این سایلنت هیل با جو و محیطش شبیه الماسه

خدا کنه Vrاضافه کنن بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or