Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
اگر فکر کردید که به همین راحتی می تونید از ماشینی که ازتون سر یک پیچ جلو میزنه جلو بزنید .زهی خیال باطل:d کلا ابتدای بازی چون هنوز وارد دورهای اصلی نشدید و اتومبیل شما هنوز قدرت کافی رو نداره و آپگرید نشده چون سرعتش زیاد نیست کنترلش آسونه . اما به محض آپگرید کردنش هم سرعت اتومبیل شما زیاد میشه و هم برای بقیه . همچین سر پیچ ازت سبقت می گیرن که دیگه نمی تونی بهشون برسی شاید این تا اینجا تنها ضعف بازی بوده .
شما چرا گیر دادی به aa ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی AA خوبی داره و در عکس شاید بی کیفیت باشه اما در رزولوشن بالا همراه با aa درجه high چیزی لازم نیست. در کل تا اینجاش از بس سخت شده فعلا سوپاپ سرسیلندر مغزم نیم سوز شده :d
گذاشتم ی مدتی بگذره دوباره شروع کنم .>:d<

سلام دوستان یک سوال داشتم این بازی فرمان بازی را ساپورت میکنه و چه فرمونی بگیرم که خوب باشه منتها زیاد قیمت بالا نگید مرسی

در آپشن بازی و در قسمت کنترلر چندین مدل فرمان با اسامی مختلف هست . اما من به شما logitec زو پیشنهاد می کنم . کلا فرمان ها از 17 تومان هست تا 300 هزار تومان . اما فکر کنم اینم مدل بین 50 تا 80 تومان باشه .

خیلی واسم مهم بود ببینم واقعا حس GT و Forza رو به گیمر منتقل میکنه یا نه.اما بازی اونجور که فکر میکنید نیست.نقدهایی که از بازی منتشر شد رو خوندم.بازی چیزی بین simu و arcade هستش.همون کاری که سال 2008 کدمسترز با Grid کرد.گیم پلی بازی دقیقا همونه.نه مثل forza برای رد کردن پیچها خیلی مهارت میخواد و نه مثل HP سر پیچها گاز و بگیر و برو.اگه با grid حال کردید مطمینا از این هم لذت خواهید برد
جدا؟
Gird بهترین بازی بود که تو عمرم انجام دادم(تو این سبک) اگه واقعا مثل Gird شده باشه که دیگه عالیه:x

بلاخره نمردیم و با لامبورگینی هم مسابقه دادیم .:d
چه سرعتی . تازه این در سری های super car های این بازی در رده ی متوسط قرار داره .
یک ماشین هایی داره با سرعت های خفن:d 420 kmh .
هیچ حرفی برای گفتن ندارم قبل از اینکه بازی رو از ابتدا شروع کنم save بازی رو از نت گرفتم و تمام اتومبیل هاش رو دیدم. فقط همین قدر بگم که ماشین هایی داره که به خواب هم ندیدید . از هر ماشین 2 الی 3 مدل داره که با توجه به نحوه tune شدنش سرعت و شکل های مختلف داره :x:x
4elcrx3obxf9p97ufzoi.jpg
es5izsj5di95z6x.jpg
67ylgveqm9rcsdo62yl.jpg
21cn18bv85yeym4770lt.jpg

• Like
Reactions: A-L-I
تازه کجاش رو دیدی .
اینهم چند تا عکس دیگه که الان گرفتم برای شما که عاشق super cars ها هستید .>:d<
z6jw7onwjf9olbnwwr54.jpg
hgln1v1k6zo67iddotg1.jpg
k27o8mearkcnkid8ow.jpg
4iyhtfqm3gkzkmrl6rs.jpg
my1jwlut4qpxml3r84xh.jpg
yyxjhpnfom9lw66pjt7u.jpg
z80vkqtij37ps4d7x7x.jpg
yyfsblm7uz1jwzcojkpw.jpg
h1q21cqlpt1lq54tj6y.jpg
gc6qnreyh7k01t5ci3.jpg
57v8zl8rglmie4gz8pql.jpg
uce22zwlxw7ellgqsdc.jpg

عجب ماشین هایی داره خیلی حال کردم :d
این شمار بیشترین ماشین را دربین تمام سریnfsداره :d
ای ول دمت گرم. چه ماشین های باحالی.
من لذت می برم از ماشین های سوپر اسپرت لامبورگینی.>:d<
و حید حدودا 5 مدل لامبورگینی داره که خوراک خودت هست
دوستان عزیز آیا قابلیت tuning کردن ماشینها هست؟
از قبیل موتور،شاسی،...
بله یکی از قابلیت های جذاب بازی همین قابلیت tuningو اسپرت کردن ماشین ها هست

خب هرچه زودتر بگیرش .
من عاشق مدل های لامبورگینی ام :d:x
البته ماشین های دیگه ای هم داره که از نظر سرعت لامبورگینی رو قورت بده . مثل koeningsen یا pagani zonda >:d<با 420 کیلومتر سرعت .:d
نکته مهم دیگه اینه که حتی اگه شما ترینر یا cheat بزنی درسته که مثلا کلی پول برای خرید به شما میده و شما همه اتومبیل ها رو داری اما اگه نتونی در هر race رتبه بگیری و xp هات رو آپگرید نکنی و به مراحل بعد نری نمی تونی مثلا paganizonda رو همون ایتدا استفاده کنی . یعنی سیستم بازی خیلی منطقی هست و به شما اجازه استفاده از هر ماشینی رو هر جایی نمیده و به experience شما هم توجه می کنه .
7dd9cijj5rbsydb4c06m.jpg
ii8hpmm7st7b9iz7se4.jpg
trsc1qyq7jjq84ideerh.jpg
8xvob4ndbzz2tk6s5mh0.jpg
y4r8ftihe1f6qjbt0xwn.jpg

13% complete

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or