Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
ایول پس میشه ماشینا رو مثل موست وانتد اسپرت کرد؟ اگر میشه یه عکسم بندازین
گرافیکش چه طوره؟
ولی چرا گیم اسپات بهش 7.5 داده؟؟!!!:-

با تشکر

ایول پس میشه ماشینا رو مثل موست وانتد اسپرت کرد؟ اگر میشه یه عکسم بندازین
گرافیکش چه طوره؟
ولی چرا گیم اسپات بهش 7.5 داده؟؟!!!:-

با تشکر

شما اگر به صفحه 11 همین تاپیک مراجعه کنی و پست های شماره #158 - #160 - #165 رو که از جمله پست های بنده هم هست نگاهی بندازی متوجه میشی .;)

GS کلا با همه چی مشکل داره . اون طبیعیه که امتیاز دادنش اینجوری باشه .
فکر کنم شاید ی روزی اگه خودش ی بازی ساخت به اونم امتیاز کم بده

مگه امتیاز 7.5 اونم از gamespot امتیاز کمی به حساب میاد؟GT5 با اون عظمت و تبلیغاتش نمره 8 گرفت از gamespot.نمیدونم این چه طرز فکری هست که عنوانی که ریلیز میشه فقط باید 9 به بالا بگیره تا از نظر شماها خوب به حساب بیاد.

بله اما آنتی رو MEDIUM و در رزولوشن 1440x900 . اگر مشکلی نداشتی می تونی SHADOW رو هم HIGH کنی . بستگی داره که GTX 260 شما CORE 192 باشه یا 216 .
CORE 216 1 برابر و نیم 192 کاراییش بالاتره .

امروز منم نصب کردم بازی بد نیست ولی کنترلش یکم سخت (که با یکم بازی کردم قلقش دستت می اد)
----------
یک سوال هم داشتم من برا ماشینم نیترو گرفتم ولی همه ی کلید های کیبورد را تست کردم ولی نیترو استفاده نمی شه با چه دکمه ای نیترو استفاده می شه؟؟؟

سلام
چجوری میشه ماشینی رو که ارتقاء دادیم رو تو مسابقه استفاده کنیم ؟ من ماشین رو از همه لحاظ خفنش میکنم اما باهاش نمیتونم مسابقه بدم !

شما باید چند level رو پشت سر یگذارید و xp هاتون رو زیاد کنید و همینطور به کلاس ماشین مورد نظر برسید تا اجازه بده .
الان من 13% بازی رو رفتم و گذاشت که ماشینی رو که خودم خواستم تو مسابقه شرکت کنه .

درود
جالبه یه اشکال جدید یهو بعد از 13% بازی صدای اون پسره رفته من چندتا کرک رو امتحان کردم اما بازم صدای یارو رفته :-/ دوستان کسی نیست بدونه چجور میشه اسممون رو از player تغییر بدیم
بدرود

سلام دوستان.
من الان بازی رو با خرید یک گلف شروع کردم اما وقتی مسابقه میدم فرمون تو دست راننده میچرخه ! منظورم اینه که دستای راننده حرکت نمیکنه ولی فرمون حرکت میکنه ! این طبیعی هست ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or