Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
من الان بازی رو با خرید یک گلف شروع کردم اما وقتی مسابقه میدم فرمون تو دست راننده میچرخه ! منظورم اینه که دستای راننده حرکت نمیکنه ولی فرمون حرکت میکنه ! این طبیعی هست ؟ :-/
طبیعی نیست ، این یه باگ هست ، بعضی موقع ها پیش میاد ، یه بار از بازی بیای بیرون بری توش درست میشه .

برای من تا حالا همچین نشده .:dچون فقط از کابین راننده بازی می کنم .
منم فقط از view داخل ماشین بازی میکنم اما این مشکل رو بعضی اوقات دارم .

طبیعی نیست ، این یه باگ هست ، بعضی موقع ها پیش میاد ، یه بار از بازی بیای بیرون بری توش درست میشه .

ماشاالله کمم نیست باگش :d
ولی خودمونیم بازی پیشرفت های دلنشینی داشته.
هر چند انتظار گرافیک بیشتری داشتم (مخصوصا در طراحی ماشین ها) اما باز راضی هستم.

هی میگم کرایسیس بازی نکنما :d بد عادت شدیم رفت :))

از فیزیک بازی خوشم اومد ، داره وسوسم میکنه برم تو کاره خرید یه فرمون درست و حسابی که هم به PC بخوره هم به XboX :d چیزی سراغ دارید ؟

بازی خیلی بهتر و روونتر شده مخصوصا وقتی رو حالت Elite بازی میکنی باز هم همه چیز به درست رانندگی کردن شما بستگی داره ولی تو شماره قبل انگار یه مشکل در شبیه ساز بازی وجود داشت که خوشبختانه مشکل حل شد موسیقی های بازی هم که واقعا عالی همچنین منو خیلی زیبا و خیلی نکات مثبت دیگه کسی که عشق ماشین باشه نباید این بازی رو از دست بده . اگر خریدی بد بود بیا بزن تو گوشم :d

درود
جالبه یه اشکال جدید یهو بعد از 13% بازی صدای اون پسره رفته من چندتا کرک رو امتحان کردم اما بازم صدای یارو رفته :-/ دوستان کسی نیست بدونه چجور میشه اسممون رو از player تغییر بدیم
بدرود
دوستان کسی نیست جواب منو بده

17% نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d
دیگه خیلی سخت شده.
روی easy ترین حالت با driver assist و abs کنترلر و همه چی روشن کلا از کنترل خارجه این بازی
یا من اعصاب ندارم نمی تونم دیگه برم :d

بابا ول کنید دیگه این بازیو از نظر من که NFS دیگه تموم شده.امروز رفتم DiRT 2 رو یه بار دیگه بازی کردم دیگه نتونستم اینو بازی کنم:-&با وجود اینکه اون ماله 2 سال پیشه و این مال امسال...

بابا ول کنید دیگه این بازیو از نظر من که NFS دیگه تموم شده.امروز رفتم DiRT 2 رو یه بار دیگه بازی کردم دیگه نتونستم اینو بازی کنم:-&با وجود اینکه اون ماله 2 سال پیشه و این مال امسال...
درسته بازی NFS به خاطر مسابقات خیابانی معروف هست. ولی به هر حال این هم یه نوع NFS هست و بعضیها این مدلی میپسندن.
به نظرم NFS به این صورت تغییر پیدا کرده خیلی به نفعش شده چون عده ای هستن که از مسابقه های خیابونی خوششون نمیاد و دوست دارن تو پیست مسابقه بدن که Shift 2 این کار رو کرده.
من بازی رو سیستمم نصب هست ولی هنوز بازیش نکردم (چون دو تا بازی دیگه تو دستمه اونها که تموم بشه میام سراغ Shift 2 :d)، اما این مدل از NFS رو هم می پسندم.

چرا بود من الان رو 60% بازی هستم تا اینجاش که سخت نبوده انچنان که شما میگید من normal میرم اگه سوالی داشتید در خدمتم

با شما موافقم من رو حالت Elite بازی می کنم و نرمال دقیقا مثل واقعیت باید پیچهارو درست رد کنید که اگر تا آخر پیست همه چیز رو به درستی انجام بدید حتی با اختلاف خوبی اول میشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or