Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
آقا بازیش خوبه ولی به نظرتون دیگه خیلی سخت نشده؟ من shift 1 رو خیلی راحت تمام مسیر هاشو اول میشدم ولی اینو باید تو هر پیستش 10 12 بار برم تا بشه اول شد بعضی وقتا بد جوری میره رو اعصاب.

آقا بازیش خوبه ولی به نظرتون دیگه خیلی سخت نشده؟ من shift 1 رو خیلی راحت تمام مسیر هاشو اول میشدم ولی اینو باید تو هر پیستش 10 12 بار برم تا بشه اول شد بعضی وقتا بد جوری میره رو اعصاب.

رو چه درجه ای بازی میکنی دوست عزیز ؟

من نمی فهمم این دیگه چه مدل گیم پلی کشف نشده ای هست !
نصف تصویر میره به خاطر اون کلاه مسخره ! نصفشم که ماته ! نصفشم که موقع پیچ ها کلش رو اونوری میکنه !
وقتی هم که میخوای بپیچی موتور میاد تو بغلت ! :d
به نظر شما بازی رو میشه به عنوان یه شبیه ساز قبول کرد ؟

من نمی فهمم این دیگه چه مدل گیم پلی کشف نشده ای هست !
نصف تصویر میره به خاطر اون کلاه مسخره ! نصفشم که ماته ! نصفشم که موقع پیچ ها کلش رو اونوری میکنه !
وقتی هم که میخوای بپیچی موتور میاد تو بغلت ! :d
به نظر شما بازی رو میشه به عنوان یه شبیه ساز قبول کرد ؟

اگه بخوای با forza gt مقایسش بکنی نه اصلا در حدشونم نیست البته یه gtr هم هست

من نمی دونم چرا در حین race نمی شه اهنگ گذاشت؟

کلا محض سرگرمی بد نیست ادمو سرگرم می کنه

من که رو حالت Elite - normal بازی می کنم فقط تو قسمت دریفتها مشکل دارم اونقدر هم سخت نیست دوستان فکر کنم بد عادت شدین اینقدر most wanted بازی کردین یا hp که فقط باید گاز بدی آدم وسط رانندگی خوابش می بره و یکم باید این بازی رو انرژی بزارید مطمئن باشید راحت همه مراحل رو رد می کنید چندتا پیشنهاد براتون دارم به نظرم بهتر اون گرین لاینهارو بردارید بهتر از اون میشه رفت تمرکز بهم میزنه 2- سعی نکنید همه قطعه هارو بخرید شاید با خرید یه قطع مناسب راحت تو مسابقه اول بشید اگر دوست دارید یه فیلم آموزشی تهیه کنم براتون که ببینید رو حالت elit با چه اختلافی میشه اول شد

آخرین ویرایش:
اگه بخوای با forza gt مقایسش بکنی نه اصلا در حدشونم نیست البته یه gtr هم هست

من نمی دونم چرا در حین race نمی شه اهنگ گذاشت؟

کلا محض سرگرمی بد نیست ادمو سرگرم می کنه

دقیقا دارم با GT مقایسش می کنم :d

تنها چیز عالیه که به نظرم اومد غروب آفتابش بود ! واقعا نوربردازیش تو غروب عالی بود مخصوصا انعکاس نور خوردشید روی پورشه تو پیچ اول اولین مسابقه که باید با نیسان جی تی آر بری

کلا از نظر من که کلا همیشه سیمو بازی کردم و زندگانیم و از همون اول به GT و فورزا فنا دادم بازی واقعا فاجعه بود خودم موندم چی شد تایپیک مقایسش رو زدم در کل shift 1 خدایی از این بهتر بود حداقل گیم پلیش میتونست کمی خودش و مطرح کنه ولی این اصلا تعطیل بود میشه اسم بازیش رو گذاشت :
NFS Shift : Reading

آخرین ویرایش:
جناب horror فکر کنم رو medium باشه ولی خیلی سختتر از shifte 1 هستش. به قول دوستمون تو این 15% بدجوری سرویس شدیم خدا به داد آخرای بازی برسه. البته من کلا خوشم اومد از بازی ولی همونطور که قبلا گفتم دیگه بعضی وقتا آدم میخواد کلشو بکوبونه تو مانیتور:). آخه یه دفعه آخر بازی میزنن جلو ازت مثلا مسیر 3 دوره تو تا آخر دور سوم اولی یه دفعه از غیب میرسن میزنن جلو ازت نمیزارن اول شی. کلا نمیدونم باید چیکار کرد سر پیچا گاز بدی میری تو خاکی اگه سرعتو کم کنی زرت میزنن جلو خلاصه عجیبه.

جناب horror فکر کنم رو medium باشه ولی خیلی سختتر از shifte 1 هستش. به قول دوستمون تو این 15% بدجوری سرویس شدیم خدا به داد آخرای بازی برسه. البته من کلا خوشم اومد از بازی ولی همونطور که قبلا گفتم دیگه بعضی وقتا آدم میخواد کلشو بکوبونه تو مانیتور:). آخه یه دفعه آخر بازی میزنن جلو ازت مثلا مسیر 3 دوره تو تا آخر دور سوم اولی یه دفعه از غیب میرسن میزنن جلو ازت نمیزارن اول شی. کلا نمیدونم باید چیکار کرد سر پیچا گاز بدی میری تو خاکی اگه سرعتو کم کنی زرت میزنن جلو خلاصه عجیبه.

شما که سه دور اول بودی پس یعنی راه اول شدن رو بلدی پس چرا میگی نمی دونم چیکار باید کرد فقط کافیه اون اشتباه دور آخر رو تکرار نکنی . سر پیچ هم از اصول دور زدن مسابقات استفاده کن اتفاقا سر پیچها میشه فاصله رو زیاد کرد اون سر کبوندن تو مانیتور رو هم موافقم بعضی وقتها اشتباه می کنیم و باید کلا از اول بریم .

منم بازی رو گرفتم
گیم پلی داغون
گراقیک بد نیست
صدا گذاری خوبی
لذتش واسه من زیاد نبود
به هیچ وجه قابل مقایسه با دو تای دیگه نیس
6/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or