Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
دوستان به نظر شما منی که اصلا از shift 1 خوشم نیومد و 15 دقیقه ای uninstale کردمش , shift 2 رو بازی کنم ؟؟
اتفاقا منم بعد 15 دیقه Shift 1 رو آنیستال کردم ... ولی بعدا کامل بازیش کردم
قبلا هم گفتم Shift چه اولی چه این گیم پلیش زیاد با ماشینهای ضعیف جالب نیست ولی یکم که جلوتر بری و کلاس ماشینها بالاتر بره و سرعتی تر باشن گیم پلی طبیعی تر میشه ...
درهرحال روی PC فعلا بهترین عنوان ریسینگ هست بنظرم و اگه به این سبک علاقه داری لنگه کفشیست در بیابان !

اتفاقا منم بعد 15 دیقه Shift 1 رو آنیستال کردم ... ولی بعدا کامل بازیش کردم
قبلا هم گفتم Shift چه اولی چه این گیم پلیش زیاد با ماشینهای ضعیف جالب نیست ولی یکم که جلوتر بری و کلاس ماشینها بالاتر بره و سرعتی تر باشن گیم پلی طبیعی تر میشه ...
درهرحال روی PC فعلا بهترین عنوان ریسینگ هست بنظرم و اگه به این سبک علاقه داری لنگه کفشیست در بیابان !
اتفاقا من هم تصمیم گرفتم دوباره shift1 رو بازی کنم . . . اصلا سیستم بدون بازی ریسنگ انگار 1 چیزیش کمه . . . ;)

یه عادتی که دارم اینه که باید به ترتیب همه مسابقات رو انجام بدم .

حالا اینو بیخیال ...........چجوری میشه با کیبورد نیترو زد؟تو قسمت تنظیمات هیچی درباره کیبورد نگفته

من الان لول 14 هستم. تو چه لولی بازی تمام میشه؟

الان غول گنده ی لامبورگینی یعنی Gallardo زیر پاهام هست، واقعا هر وقت به صدای موتورش خوب گوش می کنم مو رو تنم سیخ میشه.:d

دوستان من با ps3 بازی میکنم امروز رفتم GT5 ریختم فقط میتونم بگم برید خدا شکر کنید اینقدر ناشکری نکنید shift 2 یه سرو گردن بالاتر هست با 100 دلیل مختلف.
آدم گرافیک بازی shift 2 میبینه لذت میبره .
من تو shift 2 با ماشین Radical زندگی میکنم . ته ماشین هست ترمز هاش از F1 هم قویتر هست >:d<

سلام دوستان :

کمک کمک کمک

بازی رو خریدم بعد موقع نصب سریال میخواهد . لطفا سریالش رو بگید . تورو خدا سریع . خیلی گیرم . مرسی . قربون همتون

توی مسابقات endurance بعد از لپ هفتم , هشتم Best Line غیب میشه.
هی غیب و ظاهر میشه.
من رفتم توی آپشن خاموش روشنشم کردم ولی بازم درست نشد

هی غیب و ظاهر میشه.
هی غیب و ظاهر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or