Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
به گفته سایت اصلی بازی فردا launch day بازی هستش .
در review که همونجا گذاشته بودن اشاره به تجربه ای باورنکردنی از یک car simulation داده و به این نکته اشاره کرده که این اولین باره که شما به helmet cam ( دوربین کلاه ایمنی) راننده دسترسی دارید چیزی که فضای بیشتر و میدان دید باورنکردنی رو به شما خواهدداد به خصوص که این دوربینی هست که بر روی کلاه راننده قرارگرفته و با تکان خوردن اتومبیل و راننده به تکان خواهد خورد و این حس simulation رو بسیار واقعی تر می کنه و نمای بیشتری رو از داخل کابین به شما خواهد داد .
در جای دیگه در کامنت ها ادمین سایت در جواب به بازدیدکنندگان در رابطه اتومبیل های احتمالی موجود در این نسخه اشاره کرده و چند اسم رو از جمله Nissan و لامبورگینی مورسیسالگو ال پی 640 رو نام برده و در آخر گفته این لیست اونقدر طولانیه که فرصتی برای نام بردنش نداره .:dو خبر از customization کامل اتومبیل ها داده که در نوع خودش از سری underground به این طرف خبری ازش نبوده .
همینطور از رانندگی در شب صحبت کرده که برای اولین بار در سری های نیدفوراسپید به این صورت (simulation کامل) در شب انجام میشه و شما از اون سیر نخواهید شد.>:d<

عکس هایی که حسین جان گذاشته مربوط به نسخه محبوب و منفور کنسولیه .:d زیاد جدی نگیرید .:p

آخرین ویرایش:
درود
دوستان kickasstorrents و btarena برای دان گذاشتن اما هنوز از کرک خبری نیست..:(البته فعلا
مشخصات سیستم مورد نیاز بازی هم خیلی پایین هست:
OS: Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7
* CPU: Intel Core2 Duo 1.6 GHz or faster
* RAM: 1 GB for XP; 1.5 GB for Vista/7
* HDD: 6 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory with support for Pixel Shader 3.0*
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

طبق اعلام رسمی سایت nfs :
Minimum System Requirements:

Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memory – 2.0 GB
Hard Drive – 7 GB
DVD Drive – 8 SPEED
Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
DirectX – Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Input – Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported chipsets: ATI HD3 Series or greater; NVIDIA GeForce 8 Series or higher or greater

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

EA Download Manager Users require 8.16 GB additional space for temporary installation files

*NOTE – To install the game properly on Windows XP/Windows Vista, you will need administrator access to your machine. Consult your Windows XP/Windows Vista documentation for more information.

Required Software:
DirectX 9.0c

بسیاری از بازدیدکنندگان از این system requirement اظهار نا امیدی کردن . مثلا در یکی از این پست ها . کاربری گفته من بازی رو بازی نخواهم کرد که کلا از 20 درصد توان سیستمم استفاده می کنه . دیگران هم سوالاتی در رابطه با dx 11 ساپورت کردن بازی پرسیدن و اینکه اگه بازی رو بشه با یک کارت در رزولوشن 1920 با 8x آنتی و 16x AF بازی کرد خیلی هم خوبه . دیگری گفته این بازی رو نمیخرم تا زمانی که بیاد و آپشنش رو ببینم که چی داره و چی نداره .در آخر یکی هم گفته که باید بازی بیاد و بعدش منتظر یک آپدیت برای بازی باشیم .
در کل هنوز خبری از وجود یا عدم وجود DX11 نیست .
باز به گفته یکی از کاربران این سایت اگه این هم یکی از پورت های کنسولی افتضاح EA باشه چی !!!!!!!:d

کاربری گفته من بازی رو بازی نخواهم کرد که کلا از 30 درصد توان سیستمم استفاده می کنه

اخه اين كه دليل نميشه.مثلا من DS2 رو روي يك سيستم تقريبا پايين با بهترين تنظيمات بازي كردم.در حالي كه همه ميدونن كه اين بازي از نظر گرافيكي شاهكاره.

حسين طبق چيزي كه من ميبينم باز هم گرافيكش در مقابل فورزا و جي تي شكست خورده هست متاسفانه !!!!!!
:(
بحث PC جدا
رو کنسول که گرافیکش نمیتونه به GT و 360 برسه تو بحث شبیه سازی FM با تیم 300 نفره و سابقه ای که داره همچنین GT با اون تیم با تجربه و کارگردان محبوبش نمیتونه با این مقایسه بشه

هنوز یه عکس از gameplay بازی نمایش ندادن ببینیم چی هست.تا اونجایی هم که من دیدم همش تو کابین رو نشون دادن.اگه کسی اطلاعاتی داره ما رو هم در جریان بذاره.فکر کنم یه مشکلی هست که هنوز نشون ندادن.

• Like
Reactions: Electronic Arts
بحث PC جدا
رو کنسول که گرافیکش نمیتونه به GT و 360 برسه تو بحث شبیه سازی FM با تیم 300 نفره و سابقه ای که داره همچنین GT با اون تیم با تجربه و کارگردان محبوبش نمیتونه با این مقایسه بشه

اون شاتها معلوم نيست برا كنسوله يا نه !!!
ولي هرچي هست جالب نيست

حسين طبق چيزي كه من ميبينم باز هم گرافيكش در مقابل فورزا و جي تي شكست خورده هست متاسفانه !!!!!!
:(

اون شاتها معلوم نيست برا كنسوله يا نه !!!
ولي هرچي هست جالب نيست
کوروش تو چرا سریع قضاوت می کنی برادرمن اون عکس ها از منوی بازی هستند در ضمن یادت نره از خود بازی چند تا گیم پلی امده بیرون دیگه همه چیزی تقریبا مشخص هست

لینکای بازی اومده !! کسی بازی کرده تا حالا ؟
نه عزیز بازی 2 روز دیگه میاد
به گفته سایت اصلی بازی فردا launch day بازی هستش .
در review که همونجا گذاشته بودن اشاره به تجربه ای باورنکردنی از یک car simulation داده و به این نکته اشاره کرده که این اولین باره که شما به helmet cam ( دوربین کلاه ایمنی) راننده دسترسی دارید چیزی که فضای بیشتر و میدان دید باورنکردنی رو به شما خواهدداد به خصوص که این دوربینی هست که بر روی کلاه راننده قرارگرفته و با تکان خوردن اتومبیل و راننده به تکان خواهد خورد و این حس simulation رو بسیار واقعی تر می کنه و نمای بیشتری

عکس هایی که حسین جان گذاشته مربوط به نسخه محبوب و منفور کنسولیه .:d زیاد جدی نگیرید .:p
دوربین بازی که رضا اشاره کرد حالتی هست که تا الان روی هیچ بازی نمونش را ندیده ایم و بازی را خیلی واقعی ترمی کند
ممنون بابن توضیح

• Like
Reactions: Electronic Arts
کسی اگه نسخه PC رو بازی کرده بیاد توضیح بده
چون می خوام بازی رو نقد کنم برای همین احتیاج هست که بهترین نسخه رو بازی کنم البته اگه پورت بازی درست و حسابی باشه و ارزشش رو داشته باشه

کسی اگه نسخه PC رو بازی کرده بیاد توضیح بده
چون می خوام بازی رو نقد کنم برای همین احتیاج هست که بهترین نسخه رو بازی کنم البته اگه پورت بازی درست و حسابی باشه و ارزشش رو داشته باشه

محمد جان بازی هنوز نیامده به محض اینکه بیاد اولین نفر خودم هستم که بگیرم کل امارشو بهت می دم برادر :x
احتمالا برا فردا اماده میشه

نسخه اول که روی pc خیلی سرتر از کنسول بود و پورت هم نبود اما این نسخه را نمیدونم ممکنه به اندازه نسخه قبلی روش کار نکرده باشند ولی پورت نخواهد بود.

همين الان چندتا دمو از گيم پلي بازي دانلود كردم و ديدم.فقط ميتونم بگم فوق العاده بود.مخصوصا اين دوربين جديدشون كه نماي گسترده تري رو نشون ميده كه هم باعث ميشه بازي جذاب تر بشه و هم طبيعي تر.صداگذاري هم خيلي عالي بود.نورپردازي هم خيلي خوب بود.فقط يك چيزيش ازار دهنده بود اون هم طراحي ماشينها.
البته همه ي اين برداشتها پس از ديدن جهار پنج تا تريلر بود:d مطمئنا بعد از بازي كردن ممكنه خيلي از اين نظراتم عوض بشه
به هر صورت ديگه صبرم داره تموم ميشه>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or