من امروز بازی رو گرفتم
یه چپتر رفتم. نظرم رو تا اینجا میگم
اول از همه بازی راحت بود. عین آب خوردن. من سختی متوسط رو رفتم. پیشنهاد می کنم سختی آخر رو برید
بعد ساده! تکراری! شاید بشه گفت یه نسخه خیلی ضعیف شده از رزیدنت اویل 4
محیط های تنگ که اصلا نیازی به اون یه زره exploring رزیدنت اویل هم نداره چون هیچی هم قرار نیست پیدا کنی. فقط یه سری در هستن که یه صورتک بچه روشون به عنوان یه قفل هست و هر بار یه چیز باید کوفت کنن تا در باز بشه مثل توت فرنگی و مغز ( شاید) انسان! همیشه هم میشه 10 متر جلوتر این چیزا رو پیدا کرد و بعد فرو کرد تو حلق صورتک تا بخنده و در رو باز کنه . پازل هم در حد زی زی گولو! یه مدل گوی نوری هست که فقط توی لایه تاریکی میشه بهش شلیک کرد.جهنم یه لایه تاریکی داره که گارسیا نمی تونه توش دووم بیاره و باید سه سوت خودش رو به روشنایی یا به یه بزی برسونه که با یه شلیک محیط رو روشن کنه
( بز روشنایی! ایده جدید!lol )
حالت تعویض اسلحه شبیه ونکویش هست
آپگریت ها ساده و سطحی و حتی اون 4 تا فاکتور آپگرید رزیدنت اویل هم از بعضی از اسلحه ها حذف شده
ایده نور که تماما از آلن ویک برداشته شده و باید اول یه سری از دشمنا رو شلیک نوری بزنی و بعد بکشی
نشونه گیری عین رزیدنت اویل 4. اسلحه ها که هیچ جذابیتی نداشت تا اینجا. یه چیز شبیه hand gun و یه دونه هم مثل shotgun . shotgun که نگو! مثل بمب می مونه و هر کی یه متری گارسیا باشه ریز ریز میشه و حالا هر قسمتی از بدن بخوای شلیک کنی. رزیدنت اویل 4 رو بهش گیر میدادیم چرا این همه شاتگانش قوی هست این دیگه رکورد زده. هر موقع چند تا دیمون دیدید بدون شک شاتگان آماده کنید چون هیچکس با شاتگان جلودارتون نیست
2 تا باس فایت داشت. هر دو تاش ساده. نمی گم نحوه کشتنشون رو چون یه زره لذتش هم میره. فقط با اون شلیک نوری میشه دشمن رو برای چند ثانیه ثابت نگه داشت که نکنه تیر شاتگانی که به اندازه یه دایره با شعاع 50 ثانتی رو پوشش میده به خطا بره!
داستان فراموش بشه بهتره! چون دیالگ ها گرفته تا مثلا تیکه ها خنده دار بازی نخ نما و مسخره هست .شاید یکی دوبار یه نیشخند بزنید ولی بقیش چرت و بی معنی هست.
در کل تا اینجا یه بازی ساده و معمولی ولی اصلا در حد یه بازی بالای 9 نیست.شاید بعدش بهتر بشه ولی چشمم آب نمی خوره
به نظر من که یه بازی سر سری هست و اصلا قرار نبوده چیز جدیدی بگه و تماما نون اسم سازنده هاش رو داره می خوره
ای بابا!
من میخواستم برم فردا بازی رو بگیرم!
کلا پشیمون شدم
دستت درد نکنه (برای اطلاع رسانی!)
دیگه 2 تومن که این حرفا رو نداره. من 3-4 بار رزیدنت اویل 4 تموم کردم و 2 بار 5. شاید کسایی که این بازی ها رو زیاد نرفتن و یا کسایی که کشته مرده این مدل بازی ها هستن و هر چی بازی می کنن سیر نمیشن از بازی خوششون بیاد ولی من که تا اینجا همون جور که فکرش رو می کردم خوشم نیومد و تقریبا ناامید شدم