Shadows of the Damned | X360 Version

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی را دیروز گرفتم یکی دو ساعتی هم بازی کردم بر خلاف اینکه تصور میکردم از بازی خوشم نیاد اما خیلی باهاش حال کردم اگه از بازی های قبل suda 51 مثل no more heroes یا killer 7 خوشتون بیاد با اینم حال میکنید .اول بگم گرافیک بازی خیلی زاغارته اونایی که عشقه گرافیکن دنبالش نرند داستان هم که عجق وجقه زنه طرفو میبرند جهنم میره نجاتش بده :d
اما با گیم پلی بازی حال کردم یه جورایی منحصر به فرده بازی یه اکشن سوم شخصه و دوربین هم به سبکه اویل 4 هستش .اما بازی باگ زیاد داره و محیط ها هم خیلی خشکه
در کل بازی ای در حد 7 تا 7.5 به نظر میرسه

من بازی را دیروز گرفتم یکی دو ساعتی هم بازی کردم بر خلاف اینکه تصور میکردم از بازی خوشم نیاد اما خیلی باهاش حال کردم اگه از بازی های قبل suda 51 مثل no more heroes یا killer 7 خوشتون بیاد با اینم حال میکنید .اول بگم گرافیک بازی خیلی زاغارته اونایی که عشقه گرافیکن دنبالش نرند داستان هم که عجق وجقه زنه طرفو میبرند جهنم میره نجاتش بده :d
اما با گیم پلی بازی حال کردم یه جورایی منحصر به فرده بازی یه اکشن سوم شخصه و دوربین هم به سبکه اویل 4 هستش .اما بازی باگ زیاد داره و محیط ها هم خیلی خشکه
در کل بازی ای در حد 7 تا 7.5 به نظر میرسه

والله من که تو فروم های خارجی داشتم نظراتشونو دنبال میکردم خیلی با بازی حال کرده بودن. داستان بازی هم خیلی جالبه.(قرار نیست همه بازی ها داستان متال گیر و نیمه جان رو داشته باشن.)گرافیکش هم به داستان بازی میاد. (اصلا هم زاقارت نیست.)محیط های بازی هم با اتمسفر بازی همخونی دارن. موسیقی خیلی خوبی هم داره.اینا همه نظرات اونا بود.
میگی گیم پلی بازی خیلی خاص و یونیکه، بعد به بازی میدی 7؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والله من که تو فروم های خارجی داشتم نظراتشونو دنبال میکردم خیلی با بازی حال کرده بودن. داستان بازی هم خیلی جالبه.(قرار نیست همه بازی ها داستان متال گیر و نیمه جان رو داشته باشن.)گرافیکش هم به داستان بازی میاد. (اصلا هم زاقارت نیست.)محیط های بازی هم با اتمسفر بازی همخونی دارن. موسیقی خیلی خوبی هم داره.اینا همه نظرات اونا بود.
میگی گیم پلی بازی خیلی خاص و یونیکه، بعد به بازی میدی 7؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید خوب نظرات منو نخوندی من خودم گفتم با بازی خیلی حال کردم الانم منتظرم کارم تموم بشه برم خونه بازی را ادامه بدم
متاسفانه تو ایران مد شده هر بازی میخواد به عنوان بازی خوب معرفی بشه حتما باید امتیاز 8 9 بگیره مگه امتیاز 7.5 بده؟ حتی تو گیم اسپات هم بغل امتیاز 7 تا 7.5 میزنه good .
وقتی بازی infamous 2 با اون گرافیک بالا امتیاز هایی در حد 8 تا 8.5 میگیره میخوای من بگم این بازی در حد 9 یا 10 هستش .
به هر حال این نظر منه و به کسی هم تحمیل نمیکنم

وقتی بازی infamous 2 با اون گرافیک بالا امتیاز هایی در حد 8 تا 8.5 میگیره میخوای من بگم این بازی در حد 9 یا 10 هستش .

آخه شما داری رو گرافیک مانور میدی.کی گفته یه بازی اگه گرافیک خیلی توپی داشته باشه باید امتیازاتش هم بالا باشه؟ ولی در مورد گیم پلی کاملا همین طوره. شاید نمره کامل نگیره به خاطر ضعف های دیگه ش ولی به دلیل گیم پلی خوبش نمره خوبی میگیره.

به هر حال این نظر منه و به کسی هم تحمیل نمیکنم
اینکه صدرصد . شما هرجور حال میکنی نمره بده به هیچ کسی هم ربطی نداره.ولی برو تا اخرش بازی کن بعد دوباره نظرتو بگو. اون جور که خونده بودم بازی هرچی پیش میره جذاب تر هم میشه;)

آخه شما داری رو گرافیک مانور میدی.کی گفته یه بازی اگه گرافیک خیلی توپی داشته باشه باید امتیازاتش هم بالا باشه؟ ولی در مورد گیم پلی کاملا همین طوره. شاید نمره کامل نگیره به خاطر ضعف های دیگه ش ولی به دلیل گیم پلی خوبش نمره خوبی میگیره.
پاسخ من در جواب کامنت شما بود که میگی گرافیک اصلا زاغارت نیست .بازم میگم به نظر من گرافیک بازی بالا نیست .ببین یکی از پارامترهای همه سایت ها برای امتیاز دادن به بازی ها بحث گرافیک هستش وقتی بازی دارای گرافیک پائینی هستش بالطبع میانگین امتیازی ای که از یک سایت میگیره پائین میاد .بحث infamous هم که پیش کشیدم به خاطر نوع ذهنیت شما از گرافیک بازی هستش اگه شما میگه گرافیک بازی اصلا پائین نیست پس بازی هایی مثل gears 3 یا uncharted 3 یا همین infamous 2 که به تازگی ریلیز شدن را با چه کلمه ای میخوای توصیف کنی؟
حالا اگه خواستی میتونیم روی میانگین امتیازات بازی با هم شرط ببندیم :d

حالا اگه خواستی میتونیم روی میانگین امتیازات بازی با هم شرط ببندیم :d

من هیچ وقت سر مسائلی که خودم توش دخیل نیستم شرط نمیبندم.ولی مطمئنم سایت هایی مثل یوروگیمر، گیم اسپات، ign 1up یا گیم تریلرز 8 به بالا به بازی نمره میدن.
مطمئنم.;)

داستان هم که عجق وجقه زنه طرفو میبرند جهنم میره نجاتش بده :d

یعنی dante inferno دیگه ؟!!

داستان برام خیلی مهمه - میشه یه نفر که حداق 4ساعت بازی کرده بیاد یه چیزایی درباره داستان بازی بگه ؟!

دوستانی ک بازی کردین گیم پلیش چجوریه ؟

دوستان شنیدم تو این بازی آهنگهایی(راک) از گروه The Damned هست
می خواستم ببینم ایت آهنگهای بازی در چه حد هست
راک سنگین یا کلا اصلا راک؟

من امروز بازی رو گرفتم
یه چپتر رفتم. نظرم رو تا اینجا میگم
اول از همه بازی راحت بود. عین آب خوردن. من سختی متوسط رو رفتم. پیشنهاد می کنم سختی آخر رو برید
بعد ساده! تکراری! شاید بشه گفت یه نسخه خیلی ضعیف شده از رزیدنت اویل 4
محیط های تنگ که اصلا نیازی به اون یه زره exploring رزیدنت اویل هم نداره چون هیچی هم قرار نیست پیدا کنی. فقط یه سری در هستن که یه صورتک بچه روشون به عنوان یه قفل هست و هر بار یه چیز باید کوفت کنن تا در باز بشه مثل توت فرنگی و مغز ( شاید) انسان! همیشه هم میشه 10 متر جلوتر این چیزا رو پیدا کرد و بعد فرو کرد تو حلق صورتک تا بخنده و در رو باز کنه . پازل هم در حد زی زی گولو! یه مدل گوی نوری هست که فقط توی لایه تاریکی میشه بهش شلیک کرد.جهنم یه لایه تاریکی داره که گارسیا نمی تونه توش دووم بیاره و باید سه سوت خودش رو به روشنایی یا به یه بزی برسونه که با یه شلیک محیط رو روشن کنه
( بز روشنایی! ایده جدید!lol )
حالت تعویض اسلحه شبیه ونکویش هست
آپگریت ها ساده و سطحی و حتی اون 4 تا فاکتور آپگرید رزیدنت اویل هم از بعضی از اسلحه ها حذف شده
ایده نور که تماما از آلن ویک برداشته شده و باید اول یه سری از دشمنا رو شلیک نوری بزنی و بعد بکشی
نشونه گیری عین رزیدنت اویل 4. اسلحه ها که هیچ جذابیتی نداشت تا اینجا. یه چیز شبیه hand gun و یه دونه هم مثل shotgun . shotgun که نگو! مثل بمب می مونه و هر کی یه متری گارسیا باشه ریز ریز میشه و حالا هر قسمتی از بدن بخوای شلیک کنی. رزیدنت اویل 4 رو بهش گیر میدادیم چرا این همه شاتگانش قوی هست این دیگه رکورد زده. هر موقع چند تا دیمون دیدید بدون شک شاتگان آماده کنید چون هیچکس با شاتگان جلودارتون نیست
2 تا باس فایت داشت. هر دو تاش ساده. نمی گم نحوه کشتنشون رو چون یه زره لذتش هم میره. فقط با اون شلیک نوری میشه دشمن رو برای چند ثانیه ثابت نگه داشت که نکنه تیر شاتگانی که به اندازه یه دایره با شعاع 50 ثانتی رو پوشش میده به خطا بره!
داستان فراموش بشه بهتره! چون دیالگ ها گرفته تا مثلا تیکه ها خنده دار بازی نخ نما و مسخره هست .شاید یکی دوبار یه نیشخند بزنید ولی بقیش چرت و بی معنی هست.
در کل تا اینجا یه بازی ساده و معمولی ولی اصلا در حد یه بازی بالای 9 نیست.شاید بعدش بهتر بشه ولی چشمم آب نمی خوره
به نظر من که یه بازی سر سری هست و اصلا قرار نبوده چیز جدیدی بگه و تماما نون اسم سازنده هاش رو داره می خوره

ای بابا!
من میخواستم برم فردا بازی رو بگیرم!
کلا پشیمون شدم
دستت درد نکنه (برای اطلاع رسانی!)
دیگه 2 تومن که این حرفا رو نداره. من 3-4 بار رزیدنت اویل 4 تموم کردم و 2 بار 5. شاید کسایی که این بازی ها رو زیاد نرفتن و یا کسایی که کشته مرده این مدل بازی ها هستن و هر چی بازی می کنن سیر نمیشن از بازی خوششون بیاد ولی من که تا اینجا همون جور که فکرش رو می کردم خوشم نیومد و تقریبا ناامید شدم

آخرین ویرایش:
من امروز بازی رو گرفتم
اول از همه بازی راحت بود. عین آب خوردن. من سختی متوسط رو رفتم. پیشنهاد می کنم سختی آخر رو برید
محیط های تنگ که اصلا نیازی به اون یه زره exploring رزیدنت اویل هم نداره چون هیچی هم قرار نیست پیدا کنی. فقط یه سری در هستن که یه صورتک بچه روشون به عنوان یه قفل هست و هر بار یه چیز باید کوفت کنن تا در باز بشه مثل توت فرنگی و مغز ( شاید) انسان! همیشه هم میشه 10 متر جلوتر این چیزا رو پیدا کرد و بعد فرو کرد تو حلق صورتک تا بخنده و در رو باز کنه . پازل هم در حد زی زی گولو! یه مدل گوی نوری هست که فقط توی لایه تاریکی میشه بهش شلیک کرد.جهنم یه لایه تاریکی داره که گارسیا نمی تونه توش دووم بیاره و باید سه سوت خودش رو به روشنایی یا به یه بزی برسونه که با یه شلیک محیط رو روشن کنه
آپگریت ها ساده و سطحی و حتی اون 4 تا فاکتور آپگرید رزیدنت اویل هم از بعضی از اسلحه ها حذف شده
ایده نور که تماما از آلن ویک برداشته شده و باید اول یه سری از دشمنا رو شلیک نوری بزنی و بعد بکشی
نشونه گیری عین رزیدنت اویل 4. اسلحه ها که هیچ جذابیتی نداشت تا اینجا. یه چیز شبیه hand gun و یه دونه هم مثل shotgun . shotgun که نگو! مثل بمب می مونه و هر کی یه متری گارسیا باشه ریز ریز میشه و حالا هر قسمتی از بدن بخوای شلیک کنی. رزیدنت اویل 4 رو بهش گیر میدادیم چرا این همه شاتگانش قوی هست این دیگه رکورد زده. هر موقع چند تا دیمون دیدید بدون شک شاتگان آماده کنید چون هیچکس با شاتگان جلودارتون نیست
2 تا باس فایت داشت. هر دو تاش ساده. نمی گم نحوه کشتنشون رو چون یه زره لذتش هم میره. فقط با اون شلیک نوری میشه دشمن رو برای چند ثانیه ثابت نگه داشت که نکنه تیر شاتگانی که به اندازه یه دایره با شعاع 50 ثانتی رو پوشش میده به خطا بره!
در کل تا اینجا یه بازی ساده و معمولی ولی اصلا در حد یه بازی بالای 9 نیست.شاید بعدش بهتر بشه ولی چشمم آب نمی خوره
ولی به نظر من مشخصه که یه بازی سر سری هست و اصلا قرار نبوده چیز جدیدی بگه و تماما نون اسم سازنده هاش رو داره می خوره

ای بابا!
من میخواستم برم فردا بازی رو بگیرم!
کلا پشیمون شدم:d
دستت درد نکنه (برای اطلاع رسانی!:d)

• Like
Reactions: Farh@d
من امروز بازی رو گرفتم
داستان فراموش بشه بهتره! چون دیالگ ها گرفته تا مثلا تیکه ها خنده دار بازی نخ نما و مسخره هست .شاید یکی دوبار یه نیشخند بزنید ولی بقیش چرت و بی معنی هست.
ولی به نظر من مشخصه که یه بازی سر سری هست و اصلا قرار نبوده چیز جدیدی بگه و تماما نون اسم سازنده هاش رو داره می خوره

دیگه 2 تومن که این حرفا رو نداره. من شاید 3-4 بار رزیدنت اویل 4 تموم کردم و 2 بار 5. ولی شاید کسایی که این بازی ها رو زیاد نرفتم از بازی خوششون بیاد

haters gonna hate:cheesygri

البته با این تیکه که گفتی "در کل تا اینجا یه بازی ساده و معمولی ولی اصلا در حد یه بازی بالای 9 نیست."
یه جورایی اعترافو اومدی که بازی در حد 9 هست. :d مگه 9 کمه؟ تازه این چپتر اول بود. تو چپتر اول هم نمیان همه چیزو رو کنن و باس های خفنشو ول بدن.اکثر ایراداتی هم که گرفتی از اسونی بازی بود که میشه یه لول بالاترو انتخاب کرد.
بارها گفته شده بازی fun هه و سودا سعی کرده تو بازی همه چیزو به مسخره بگیره که الحق موفقم بوده.نباید داستان بازی رو با بازی های جدی و هاردکور (از نظر داستانی) مقایسه کرد.

حالا با این 9 هی که تا اینجای کار دادی فک کنم تا اخر ، بازی کنی راضی بشی 10 ش کنی.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or