Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

کلا سبک سولز لایک همینه سکیرو بنظرم سختترین سولز لایکی بود که بازی کردم (و در عین حال بهترین از نظر گیم پلی)
بنظرم سکیرو یکم بازی زیادی سختی واسه اشنایی با سولزلایک باشه ولی خب اگه ایکس باکس دارید چندان گزینه ای هم ندارید بلادبورن گزینه خوبی واسه شروع این سبکه ولی روی ایکس باکس نیست nioh 1-2 و wo long که تازه اومده هم گزینه خوبی هستن چون ببشتر rpg محسوب میشن تا سولز لایک ولی اون خاصی بودن بازیای فرام سافت (سکیرو، دارک سولز، بلاد، دیمن سولز) رو ندارن اما گزینه بدی نیستن واسه شروع چون خیلی راحت تر از بازیای فرام سافت هستن wo long که تازه اومده تقریبا مشابه سکیرو سیستم دفلکت داره ولی المان های rpg زیادی داره و بازیشم خیلی اسون تره اگه خواستید با اون هم میتونید شروع کنید
درمورد سکیرو هم سولز لایک کل قشنگی و جذابیتش به سختیشه بنظرم چند ساعتی وقت بذارید رو یاد گرفتنش شاید خوشتون بیاد
من اولین سولز لایکی که رفتم تا دو روز دور خودم میچرخیدم باس هم نمیتونستم بزنم الان کمتر بازی سولز لایکی برام سخت محسوب میشه
درود و وقت بخیر
بعد سختی بازی های استاد میازاکی خیلی منطقیه ، نیومده الکی سختش کنه
بعضی از بازی ها واقعا غیر منطقی سختن

• Like
Reactions: blak
تجربه خودم از بازی رو بگم
من از بعد سگا کنسول نداشتم و بازی نکردم تا الان یه ایکس باکس گرفتم
یعنی پیرم در اومد تا برسم به اسکالپچر دوم و سیو بشه!(اونجایی که میره به گذشته)
اول با خودم گفتم شاید چون گیمر نیستم انقد بازی سختیه برام، تا توی نت دیدم نه بابا اونقدرام شوت نیستم و انگار "سولز لایک" بهش میگن و از قصد سخت ساختن.
واقعا از همون اول داستانش برام جالب بود و میخوام بفهمم چی میشه اما نمیتونم بازی کنم و اعصابم خرد میشه.
بازی که اکثرا نمیتونن بازیش کنن چطور بهترین بازی سال 2019 هم شده!
شیوه خاصی داره بازی کردنش؟ میدونم باید رول و دفلکت کنی اما هرچی تلاش میکنم یا نمیتونم ضربه بزنم یا بالاخره یه جا سوتی میدم و ضربه میخورم و میمیرم. خسته شدم
اگه قرار باشه انقد سخت و بد قلق باشه اصلا دیگ بازیش نمیکنم و توی یوتیوب داستانش رو فقط میبینم.
نمیدونم تا حالا سعی کردین الات موسیقی یاد بگیرین یا نه ولی مثلا گیتارم میخوای یاد بگیری تا یادت بمونه چجوری سیم هارو بگیری و ریتم و رعایت کنی و تند تند عوض کنی پیر میشی ولی اخرش که یاد میگیری به شدت لذت بخشه.حالا سختی سکیرو یک درصد اینی که گفتم نیست و در کل سختی غیر منصفانه نیست بنظرم. بازی اگر یاد بگیری که به موقع گارد بگیری به شدت جذاب میشه و عملا باس هارو میشه تو طول 2 تا 3 دقیقه یا کمتر زد و به عبارتی خونشون همچین زیاد نیست. گوتی هم فکر میکنم بیشتر بخاطر خلاقیت و کیفیت میدن تا در دسترس بودن برای همه.

اول با خودم گفتم شاید چون گیمر نیستم انقد بازی سختیه برام، تا توی نت دیدم نه بابا اونقدرام شوت نیستم و انگار "سولز لایک" بهش میگن و از قصد سخت ساختن.
واقعا از همون اول داستانش برام جالب بود و میخوام بفهمم چی میشه اما نمیتونم بازی کنم و اعصابم خرد میشه.
شیوه خاصی داره بازی کردنش؟ میدونم باید رول و دفلکت کنی اما هرچی تلاش میکنم یا نمیتونم ضربه بزنم یا بالاخره یه جا سوتی میدم و ضربه میخورم و میمیرم. خسته شدم
اگه قرار باشه انقد سخت و بد قلق باشه اصلا دیگ بازیش نمیکنم و توی یوتیوب داستانش رو فقط میبینم.
اگه اعصاب داری که فقط بشین دفلکت یادبگیر بازی بسیار قشنگیه بدون که پشیمون نمیشی یه حریف تمرینی تو بازی هستش میتونی با اون تمرین کنی دفلکت رو بیرون همون منطقه که اون مجسمه ساز هستش سمت راست رو بگیری میتونی پیداش کنی
و اگه واسه داستان میری که پیشنهاد میکنم سمتش نری چون بازیای سولزلایک بیشتر داستانش تو ایتما و سلاحای بازی گفته میشه و بدون اونا انگار یه حفره تو داستان هست از قضا خیلی اوقات داسنانم متوجه نمیشی خیلی تو یوتیوب میان داستان باز میکنن بازم ممکنه بیشتر سوال برات پیش بیاد:-"

اکثرا وقتی به باس گنچیرو میرسن اونجا مجبور میشن شیوه صحیح بازی رو یاد بگیرن، پیشنهادم اینه که بجای ادامه دادن خاطرات گذشته بری به باس گنچیرو برسی.
اگه نحوه درست مبارزه رو یاد بگیری بازیش سخت نیس.
چیزایی که به ذهنم میرسه اول اینکه سعی کن تو اولین فرصت اسکیل mikiri counter رو فعال کنی.
دوم اینکه تفاوت گارد گرفتن با دفلکت رو تمرین کنی تا هیچ وقت گارد نگیری و همیشه دفلکت کنی، اگه دکمه LB رو نگه داری همه ضربات رو دفاع می کنی ولی posture خودت در نهایت وقتی نوارش پر شه میشکنه و نکته دیگه اینکه دفاع باعث بهم زدن posture دشمن نمیشه ولی دفلکت هم باعث شکستن posture دشمن میشه هم اینکه هیچ وقت posture خودت با دفلکت نمی شکنه حتی اگه نوارش پر باشه، نحوه دفلکت کردن هم اینجوری هست که وقتی حس میکنی دشمن می خواد حمله کنه تند تند دکمه LB رو میزنی.
بجز یکی دو تا باس کلا تمرکز بازی روی این هست که posture دشمن رو بشکنی برا همین مهم ترین کار دفلکت کردن هست ، همه ضربات رو میشه دفلکت کرد بجز اونایی که یه علامت قرمز میاد روی صفحه که اونم سه حالت داره:
حالت اول این هست که دشمن میاد با دست تو رو بگیره که باید با دکمه B رول کنی یه سمت دیگه و از دشمن دور شی.
حالت دوم اینه که شمشیر یا نیزه ش رو مستقیما به طرفت فرو می کنه که اگه اسکیل mikiri counter داشته باشی کافیه دکمه B رو بزنی.
حالت سوم هم شمشیر رو روی زمین میکشه که باید از روش بپری.

یه چیز دیگه هم اینکه سعی کن دشمنای عادی رو تک تک گیر بیاری بکشی ، اگه چند تا شدن فرار کن چون مبارزه با چند نفر سخت میشه.

درود
من تا به امروز این بازی رو بازی نکرده بودم و امروز تمومش کردم . میتونم بگم بازی بسیار زیبایی بود و خیلی خوشم اومد ازش همچنین حالت سرگرم کنندگی خوبی داشت . حالا فهمیدم که لیاقت بهترین بازی 2019 رو واقعا داشته . ( فرم سافتور واقعا کارش درسته )
یه سوال واسم پیش اومده در خصوص تسبیح هایی که باید پیدا کنیم فقط 2 تا دانه تسبیح رو پیدا نکردم البته منظورم تسبیح دهم هستش که باید 4 عدد دانه تسبیح پیدا کنم که فقط 2 تا رو پیدا کردم ( یعنی از 40 دانه تسبیح من 38 رو پیدا کردم ) اون 2 تا رو کجا گیر بیارم ؟

آخرین ویرایش:
درود
من تا به امروز این بازی رو بازی نکرده بودم و امروز تمومش کردم . میتونم بگم بازی بسیار زیبایی بود و خیلی خوشم اومد ازش همچنین حالت سرگرم کنندگی خوبی داشت . حالا فهمیدم که لیاقت بهترین بازی 2019 رو واقعا داشته . ( فرم سافتور واقعا کارش درسته )
یه سوال واسم پیش اومده در خصوص تسبیح هایی که باید پیدا کنیم فقط 2 تا دانه تسبیح رو پیدا نکردم البته منظورم تسبیح دهم هستش که باید 4 عدد دانه تسبیح پیدا کنم که فقط 2 تا رو پیدا کردم ( یعنی از 40 دانه تسبیح من 38 رو پیدا کردم ) اون 2 تا رو کجا گیر بیارم ؟
شما خط داستانی Emma و Kuro رو کامل نکردید. بعد از کامل کردن، دوتا دیگه از تسبیح‌هارو هم گیر میارید.
البته یکی دیگه از تسبیح‌ها که خیلی ها برای پیدا کردنش به مشکل میخورن زمانی که قلعه آشینا در حال سوختن هست و مین باس Chained ogre اونحاست، بگردید یکی‌ اونجا پیدا میکنید

آخرین ویرایش:
شما خط داستانی Emma و Kuro رو کامل نکردید. بعد از کامل کردن، دوتا دیگه از تسبیح‌هارو هم گیر میارید.
البته یکی دیگه از تسبیح‌ها که خیلی ها برای پیدا کردنش به مشکل میخورن زمانی که قلعه آشینا در حال سوختن هست و مین باس Chained ogre اونحاست، بگردید یکی‌ اونجا پیدا میکنید
داداش میشه یه راهنمایی کنید چه جوری باید خط داستانی Emma و Kuro رو دنبال کنم . راستش من یه بازی رو اونجوری که به هیراتا وقتی رسیدم اون پدر خوانده گرگ زخمی بود و من بالای قلعه آشینا باهاش جنگیدم و اونجا کشتمش و در آخر هم به کورو وفادار موندم . و یه بار دیگه بازی شروع کردم و آخرش شورا شدم ( که دیگه به قصر سرچشمه نرفتم حتی ) و اون مینی باس Chained ogre رو اگر منظورتون همونی که شمشیر داره و با دهنش آتیش میزنه باشه که شکستش دادم ( تروفی شکست همه باس ها رو بهم نداده ). یه جورایی من دو تا پایان رو رفتم پایان سوم رو چه جوری باید برم ؟؟ و در کل چند پایان داره ؟؟
ببخشید اگه طولانی شد .

داداش میشه یه راهنمایی کنید چه جوری باید خط داستانی Emma و Kuro رو دنبال کنم . راستش من یه بازی رو اونجوری که به هیراتا وقتی رسیدم اون پدر خوانده گرگ زخمی بود و من بالای قلعه آشینا باهاش جنگیدم و اونجا کشتمش و در آخر هم به کورو وفادار موندم . و یه بار دیگه بازی شروع کردم و آخرش شورا شدم ( که دیگه به قصر سرچشمه نرفتم حتی ) و اون مینی باس Chained ogre رو اگر منظورتون همونی که شمشیر داره و با دهنش آتیش میزنه باشه که شکستش دادم ( تروفی شکست همه باس ها رو بهم نداده ). یه جورایی من دو تا پایان رو رفتم پایان سوم رو چه جوری باید برم ؟؟ و در کل چند پایان داره ؟؟
ببخشید اگه طولانی شد .
شما اگه دوست دارید بازیو پلات کنید با تروفی گاید باید پیش برید و تک تک موارد رو چک کنید بازی ۱۶ تا تروفی missable داره
ممکنه خیلی چیزارو از دست بدید و مجبور بشید و از اول یا نیو گیم دوباره برید
پایان های بازیو من درست به خاطر ندارم فکر کنم سه تا پایان بعد از باس اصلی اخر داشت
یدونه هم اونجایی وفادار موندن به owl هست که دیدید
اگه بدون بک اپ گرفتن از سیو میخواید برید برای پلاتش حداقل ۴ دور باید بازیو برید
اونم اگه تروفی های از دست رفتنی رو جا نندازید درکل با تروفی گاید برید جلو خیلی بهتره

• Like
Reactions: amin200200
ببخشید اگه طولانی شد .
عزیز چند سالی میشه نرفتم و شاید اشتباه بهت آدرس بدم. کدوم تروفی‌ها رو نگرفتی هنوز؟
در ضمن بازی ۴ تا پایان داره.

• Like
Reactions: amin200200
عزیز چند سالی میشه نرفتم و شاید اشتباه بهت آدرس بدم. کدوم تروفی‌ها رو نگرفتی هنوز؟
در ضمن بازی ۴ تا پایان داره.
مرسی داداش دقیقا درست میفرمائید تروفی های مربوط به دو پایان رو نگرفته بودم و همه رو گرفتم و بازی پلات شد ولی واقعا بازی قشنگی بود ولی بعد از این بازی توی همه کارام حالت دفلکت گرفتم :D ولی واقعا جدا از شوخی بازی از اونجایی شروع میشه که توی بازی حرفه ای میشی دیگه دلت نمیخواد از بازی دست بکشی . من که 5 بار تا آخرش رفتم و حسابی لذت بردم . کم کم میخوام برم تو کار الدن رینگ ببینم اون چه طوریه .

• Like
Reactions: Dark021Knight
یکی از اساتید سبک بیاد منو راهنمایی کنه :دی
اینو بگم که اولین بازیم از سری بازی های استاد هست :-"

سوالم این هست که چقدر این مجازات ها (punishment) مهم هستند ؟ من تقریبا 6-7 بار سر اون یارو زنجیر شده ـه مردم. شاید همون 7-8 بار هم سر مینی باس قبل از ماره.
این مریضیه یه بار پخش شد الان برم بازی رو از اول شروع کنم یا ادامه بدم ؟ و اینکه میمیرم از resurrect استفاده کنم یا نه ؟ تاثیر داره تو پخش بیماری ؟
سوال بعدیم اینکه حریف تمرینیه پیش از حد آسونه یه mod ـی سیوی قبل از یه باس نیست که حسابی deflect/parry رو تمرین کنم ؟ :دی
اگر مجازات نداشت مشکلی نداشتم همون بازی خودم رو میرفتم یاد میگرفتم ولی نمیخوام ریسک کنم هی بیماری پخش بشه.

فعلا به همین مار رسیدم و مردم که اومدم بیرون :دی شاید برگردم معبد گویا مثل اینکه باید زنگوله رو ببرم اونجا کارایی کنم :D
بیشتر هدفم همین مینی باس بود که باهاش تمرین کنم یاد بگیرم.

یکی از اساتید سبک بیاد منو راهنمایی کنه :D
اینو بگم که اولین بازیم از سری بازی های استاد هست :-"

سوالم این هست که چقدر این مجازات ها (punishment) مهم هستند ؟ من تقریبا 6-7 بار سر اون یارو زنجیر شده ـه مردم. شاید همون 7-8 بار هم سر مینی باس قبل از ماره.
این مریضیه یه بار پخش شد الان برم بازی رو از اول شروع کنم یا ادامه بدم ؟ و اینکه میمیرم از resurrect استفاده کنم یا نه ؟ تاثیر داره تو پخش بیماری ؟
سوال بعدیم اینکه حریف تمرینیه پیش از حد آسونه یه mod ـی سیوی قبل از یه باس نیست که حسابی deflect/parry رو تمرین کنم ؟ :D
اگر مجازات نداشت مشکلی نداشتم همون بازی خودم رو میرفتم یاد میگرفتم ولی نمیخوام ریسک کنم هی بیماری پخش بشه.

فعلا به همین مار رسیدم و مردم که اومدم بیرون :D شاید برگردم معبد گویا مثل اینکه باید زنگوله رو ببرم اونجا کارایی کنم :D
بیشتر هدفم همین مینی باس بود که باهاش تمرین کنم یاد بگیرم.
این اتفاق برای من هیچ موقع نیافتاد ولی فکر کنم زیاد از حد که بمیری هر دفعه یه npc ممکنه بمیره اگه اشتباه نکنم. اگه دقت کنی اسمش رو می نویسه که کدوم npc بیمار شده. اما خب نمی خواد نگران باشی چون یه آیتمی بود به اسم Dragon's Blood Droplet اینو توی idol مصرف می کردی و بازی به حالت عادی بر می گشت. اگه هنوز آزاد نشده این بخش باید بری با emma صحبت کنی تا بعد انجام کاری که می گه برات باز بشه اگه اشتباه نکنم.
حریف تمرینی یه حالت آزاد هم داره که تو اون حالت همه ی چیزایی که یاد گرفتی می تونی روش پیاده کنی اما بهترین روش برای تمرین همون پیشروی تو محیط بازی و خصوصا مبارزه با مینی باس ها و باس هاست.
مار هم که فعلا نباید بکشیش و فقط به صورت مخفی باید بری جلو به جز یجا که می تونی شمشیر رو فرو کنی تو چشمش تا حالش جا بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or