Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

متاسفانه فک کنم ول کنم بازیو، میگم متاسفانه چون واقعا دوسش داشتم،
بعنوان اولین بازی سولزی که درست مینشستم پاش واقعا فهمیدم چه لول دیزاین معرکه ای دارن این بازیها
اما آخر یاد نگرفتم چطوری پری کنم، موقعی بلاک رو میزنم اکثر مواقع تبدیل به بلاک عادی میشه و پاسچرم به خاک میره
مشکل دیگه این بود که بعضی مواقع اتک های عادی دشمنا رو وقتی بلاک میکنم بازم دمیج میخورم!!
خلاصه که یه پنجاه باری مردم تو lady butterfly و دیگه بیخیال شدم
حیفه یجور حالت آسون تر تعبیه نمیکنن تو این بازی ها،
مثلا به این شکل میتونه باشه که هر نوع اتکی که میخواد طرف بزنه خود بازی بگه مثلا الان باید داج به چپ کنی و... یه چیزی مث سکانس QTE ولی این گیم.
البته میگن دیمون سولز و دارک سولز 1 از این آسون ترن، شاید بعدا اونا رو برم
سکیرو بنظرم تو بازیای میاراکی جزو اسون تریناس چون سیستم لولینگ نداره بالانس تر هست و بیشتر به اسکیل خود پلیر بستگی (البته از نظر بالانس و اسکیل بیس بودن بنظرم اسونه اگه ناشیانه نگاه کنیم بقیه بازیای میازاکی بخاطر کو آپ همشون اسون ترن عملا اکثر باسارو میشه بدون هیچ کاری یه گوشه ایستاد یکی دیگه بزنه ولی هیچ لذتی از بازی نمیبرید)
من همون سالی که سکیرو اومد پلاتش کردم درمورد دفلکت کردن اتک تنها کاری که میتونید بکنید تمرین کردنه انقدر تمرین کنید دستتون بیاد من کلا تو باس هایی که خیلی سریع هستن همیشه مشکل دارم سر owl توی hirata estate و genichiro انفدر مردم تا دفلکت بازی کامل دستم اومد به حدی که وقتی زدمشون تقریبا تمام ضرباتو دفلکت میکردم
البته سلیقه ای هست خیلیا سبک سولز لایک رو دوست ندارن ولی اگه از بازی خوشتون میاد و واقعا علاقه دارید روش بازی کردنو یاد بگیرید اگه روش بازیو یاد نگیرید کلا هیچکدوم از بازی های میاراکی رو نمیتونید انجام بدید تو اسون ترین عناوین هم یه سری باس ها ممکنه با سبک بازی شما همخونی نداشته باشن توشون گیر کنید خونسردی و تسلیم نشدن مهمترین چیزیه که باید یاد بگیرید هرکسی به اندازه کافی وقت بذاره تمام باس هارو میتونه بزنه اگه نمیتونید اینکارو کنید سراغ سری سولز هم نرید چون تفاوتی نمیکنه. بازی قرار نیست اسون بشه شما باید حرفه ای تر بشید
نظر منو میخواید ارزششو داره حداقل همون lady butterfly رو انقدر تمرین و تکرار کنید تا بتونید بزنید بعدش اگه نخواستید بازیو بذارید کنار

بعنوان اولین بازی سولزی که درست مینشستم پاش واقعا فهمیدم چه لول دیزاین معرکه ای دارن این بازیها
اما آخر یاد نگرفتم چطوری پری کنم، موقعی بلاک رو میزنم اکثر مواقع تبدیل به بلاک عادی میشه و پاسچرم به خاک میره
مشکل دیگه این بود که بعضی مواقع اتک های عادی دشمنا رو وقتی بلاک میکنم بازم دمیج میخورم!!
مثلا به این شکل میتونه باشه که هر نوع اتکی که میخواد طرف بزنه خود بازی بگه مثلا الان باید داج به چپ کنی و... یه چیزی مث سکانس QTE ولی این گیم.
اشتباه شما اینجاست که اولین بازی سولزتون رو با این بازی شروع کردین - دلیلشم اینه که این بازی با وجود اینکه برخی پارامتراش سولزلایکه ولی بعضی پارامتراش اصلا سولزلایک نیست :D

تو دارک سولز یا بلادبورن یا حتی الدن رینگ شما با فارم کردن یا کمک گرفتن آنلاین میتونی بازی رو برای خودت آسون کنی، ولی تو سکیرو شما لولت 1000 هم باشه تا درست نتونی دیفلکت کنی و این حرکت رو یاد نگیری گیر میکنی. در نتیجه رمز موفقیت تو این بازی فقط یاد گرفتن این حرکته

به نظر من اگر خوشت اومده از بازیهای سولز لایک با بلاد یا دارک شروع کنید این بازیها رو و سکیرو رو بذارین اخر سر.

.

آخرین ویرایش:
تو رو خدا تو عصبانیت تصمیم نگیر
عصبانیت = با یک عمر پشیمانی
همونطور که دوستمون در پست بالا اشاره کرد شما سخترین بازی رو برای شروع انتخاب کردی
خیلی از دوستان گفتن سکیرو راحت ترین بازی میازاکی ولی تنها برای کسانی که تجربه
دارک سولز و بلادبورن رو دارن میتونه اینطور باشه ولی کسی که اولین تجربه تو این
سبک هست قطعا خیلی خیلی سخته
خود من وقتی شروع کردم به شدت اوایل بازی مشکل داشتم و برام سخت بود
حتی همین باسی که شما الان گیر کردی هم من به سختی زدم و فقط و فقط بخاطر
تجربه قبلی بود و به همون سبک دارک سولزی تونستم از پسش بربیام و تقریبا تا اواخر
بازی هم به همین شکل میرفتم تا اینکه به سد محکمی چون ایشین برخورد کردم تا دیگه
عملا مجبور شدم قلق بازی رو یاد بگیرم
اولین و بهترین تجربه ام دارک سولز 3 هست و زمانی که به آبجی فریده عزیزم
برخورد کردم تا یک ماه واقعا هر کاری میکردم نمیتونستم از پسش بر بیام و آخرش ول کردم
و بلادبورن رو شروع کردم و زمانی که بلاد رو تا آخر رفتم باز رفتم سر وقت آبجی فریده
تا اینکه بلاخره تونستم شکستش بدم و اون لحظه واقعا بی نظیر بود و هیچ جمله ای نمیتونه
وصف حال اون شرایط باشه
باری ، من تنها نسخه ای که میتونم برای شما تجویز کنم اینکه فعلا بیخیال این بازی شی
و برو سر وقت بلادبورن یا دارک سولز تا بیشتر با سیستم کاری میازاکی آشنا شی تا
بببنی هیچ بازی به لذت بخشی آثار استاد نیست

دوستان تو فاز دوم گاردین ایپ میشه وقتی که میوفته زمین با loaded spear بزنیش، یه لحظه کرم تو گردنش میاد بیرون و کلی دمیج و پاسچر میخوره، شاید خیلیا اینو ندونن از یه ویدیو یوتوب دیدم
اما نمیدونم چرا من فقط دو بار موفق شدم اینکارو کنم، بعد از اون هر کاری میکردم نمیشد دیگه مجبور بودم با همون شمشیر بزنمش :-?

• Like
Reactions: SMM9
من در طول بازی هیچوقت منوال سیو نکردم، امکانش هست اندینگ های مختلف رو برم ؟
یا باید از اول برم برا اندینگ های دیگه
(الان هنوز تمومش نکردم بازیو، راه Immortal severence هستم)

من در طول بازی هیچوقت منوال سیو نکردم، امکانش هست اندینگ های مختلف رو برم ؟
یا باید از اول برم برا اندینگ های دیگه
(الان هنوز تمومش نکردم بازیو، راه Immortal severence هستم)
باس آخر بازی رو که زدی اگه آیتم های مورد نیاز رو داشته باشی میتونی سیو بک آپ کنی و سه تا اندینگ رو بگیری و بعدش هم دوباره بازی کنی و بری اندینگ شورا رو بگیری. اگرم میخوای پلات کنی قبل اندینگ شورا سیو بک آپ کن اندینگ رو بگیر بعد دوباره تا آخر گیم برو که متریال آپگرید جم کنی.

• Like
Reactions: Changed_Man 50
باس آخر بازی رو که زدی اگه آیتم های مورد نیاز رو داشته باشی میتونی سیو بک آپ کنی و سه تا اندینگ رو بگیری و بعدش هم دوباره بازی کنی و بری اندینگ شورا رو بگیری. اگرم میخوای پلات کنی قبل اندینگ شورا سیو بک آپ کن اندینگ رو بگیر بعد دوباره تا آخر گیم برو که متریال آپگرید جم کنی.
والا ایشین هم زدم باز گزینه لود کردن مراحل قبلی نداد بهم، دیگه منم NG+ شروع کردم.
تو پلی ترو قبلیم مشکل این بود که نفهمیده بودم چجوری حالت دوم Hirata State رو ببینم و از دستش دادم، بجز اون فک نکنم دیگه چیز خاصی داشته بازی.

_____

آقا من به همون موس و کیبورد عادت کردم و جمعا شصت و خورده ای ساعت پلی دادم، عجب شاهکاری هست این بازی، فقط دو سه تا از باس هارو با تقلب/گلیچ رد کردم، دیگه وجدانم پاک نیست :D ولی اعصاب مهمتره:D

آخرین ویرایش:
تجربه خودم از بازی رو بگم
من از بعد سگا کنسول نداشتم و بازی نکردم تا الان یه ایکس باکس گرفتم
یعنی پیرم در اومد تا برسم به اسکالپچر دوم و سیو بشه!(اونجایی که میره به گذشته)
اول با خودم گفتم شاید چون گیمر نیستم انقد بازی سختیه برام، تا توی نت دیدم نه بابا اونقدرام شوت نیستم و انگار "سولز لایک" بهش میگن و از قصد سخت ساختن.
واقعا از همون اول داستانش برام جالب بود و میخوام بفهمم چی میشه اما نمیتونم بازی کنم و اعصابم خرد میشه.
بازی که اکثرا نمیتونن بازیش کنن چطور بهترین بازی سال 2019 هم شده!
شیوه خاصی داره بازی کردنش؟ میدونم باید رول و دفلکت کنی اما هرچی تلاش میکنم یا نمیتونم ضربه بزنم یا بالاخره یه جا سوتی میدم و ضربه میخورم و میمیرم. خسته شدم
اگه قرار باشه انقد سخت و بد قلق باشه اصلا دیگ بازیش نمیکنم و توی یوتیوب داستانش رو فقط میبینم.

اول با خودم گفتم شاید چون گیمر نیستم انقد بازی سختیه برام، تا توی نت دیدم نه بابا اونقدرام شوت نیستم و انگار "سولز لایک" بهش میگن و از قصد سخت ساختن.
واقعا از همون اول داستانش برام جالب بود و میخوام بفهمم چی میشه اما نمیتونم بازی کنم و اعصابم خرد میشه.
شیوه خاصی داره بازی کردنش؟ میدونم باید رول و دفلکت کنی اما هرچی تلاش میکنم یا نمیتونم ضربه بزنم یا بالاخره یه جا سوتی میدم و ضربه میخورم و میمیرم. خسته شدم
اگه قرار باشه انقد سخت و بد قلق باشه اصلا دیگ بازیش نمیکنم و توی یوتیوب داستانش رو فقط میبینم.
سلام سجاد جان وقتت بخیر
ببین بازی های سولز لایک حوصله میخواد
اولش خیلی برات کند پیش می‌ره
خیلی میمیری، اونم از دشمن هایی که بعداً چشم بسته میکشیشون
فقط باید حوصله کنی، صبر کنی، خوب تمرکز کنی
اینقد شیرین میشه برات که قطعا یکی از بهترین تجربه هات میشه
من دارک سولز دو رو مثل شما بودم گذاشتم کنار اما یکی از دوستان متقاعدم کرد برم و شد یکی از بهترین تجربه هام
اتفاقاً قلقش سخت نیست، بیاد دستت خیلی لذت بخش میشه
به نظرم فعلا با همون دشمن های اول بازی تمرین دفاع رو انجام بده
بیاد دستت دیگ راه میوفتی

• Like
Reactions: FERYGAMER
کلا سبک سولز لایک همینه سکیرو بنظرم سختترین سولز لایکی بود که بازی کردم (و در عین حال بهترین از نظر گیم پلی)
بنظرم سکیرو یکم بازی زیادی سختی واسه اشنایی با سولزلایک باشه ولی خب اگه ایکس باکس دارید چندان گزینه ای هم ندارید بلادبورن گزینه خوبی واسه شروع این سبکه ولی روی ایکس باکس نیست nioh 1-2 و wo long که تازه اومده هم گزینه خوبی هستن چون ببشتر rpg محسوب میشن تا سولز لایک ولی اون خاصی بودن بازیای فرام سافت (سکیرو، دارک سولز، بلاد، دیمن سولز) رو ندارن اما گزینه بدی نیستن واسه شروع چون خیلی راحت تر از بازیای فرام سافت هستن wo long که تازه اومده تقریبا مشابه سکیرو سیستم دفلکت داره ولی المان های rpg زیادی داره و بازیشم خیلی اسون تره اگه خواستید با اون هم میتونید شروع کنید
درمورد سکیرو هم سولز لایک کل قشنگی و جذابیتش به سختیشه بنظرم چند ساعتی وقت بذارید رو یاد گرفتنش شاید خوشتون بیاد
من اولین سولز لایکی که رفتم تا دو روز دور خودم میچرخیدم باس هم نمیتونستم بزنم الان کمتر بازی سولز لایکی برام سخت محسوب میشه

• Like
Reactions: blak and reza8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or