Scalebound

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
zyxi75t5c19cwtg267zy.jpg

jn6vthdbest0088qh07b.png

سازنده: Platinum Games
ناشر: Microsoft Studios
سبک: Action RPG
پلتفرم: Xbox One

vn3q555jv7d66qufnafj.png

در Scalebound، شما با «درو»(Drew)، جوانی تنها همراه می‌شوید که به دنیایی عجیب و خطرناک به نام دراکونیس(Draconis) کشیده می‌شود. در «دراکونیس»، «درو» با اژدهایی به اسم «توبان»، که آخرین بازمانده نسل خود است، اخت می گیرد. این دو باید برای نجات «دراکونیس»، زمین و سایر دنیاهای موازی، جنگیدن به صورت یک تیم را یاد بگیرند.*
http://www.xbox.com/en-US/games/scalebound

5zf40d21bv9q1640e37n.gif

*داستان کامل بازی در صورت انتشار اطلاعات بیشتر اضافه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
جز چندتا والپیر چیز دیگه ای نیومد از بازی. انتظاراتی داره این کچل هم خوب :دی همین الان تو داشبورد 360 هم بازی های one مثل QB داره تبلیغ میشه واسشون از تریلر گرفته تا بقیه چیزاش. بیاد الان ایکون خالی ScaleBound رو تبلیغ کنن ؟ :-/

آقا اين عصبانيت استاد رو زياد جدي نگيريد.كلا استاد زياد عصباني ميشه.سر باكس آرت Bayonetta 2 هم عصباني بود از بروبكس خودشون كه چرا بدون نظر اون ساختنش.

نصف دلیل زیاد نفروختن آلن ویک همین تبلیغاتش بود

اولاً، اون واسه گذشته بود، الان رو داریم میگیم [2]

دوماً اینکه جو نده الکی ! درسته یکی از عامل ها این بود بود، ولی عوامل دیگه خیلی بیشتر تاثیر داشتن، تا تبلیغات.

آقا اين عصبانيت استاد رو زياد جدي نگيريد.كلا استاد زياد عصباني ميشه.سر باكس آرت Bayonetta 2 هم عصباني بود از بروبكس خودشون كه چرا بدون نظر اون ساختنش.
نه، اونجا هم از دست نینتندو عصبانی بود نه بر و بکس PG :دی

پ.ن: حالا کامیا میخواد ناراحت باشه، اما چیزی که از Scalebound توی سایت MS هست درست مثل تریلر CGـه که تو E3 ازش پخش کردن. فوق العاده generic و بی روح. اگه از دست این عصبانیه، باید از دست تریلر هم عصبانی باشه. من خودم عاشق اژدها هستم، اما فکر کنم برای اولین بار توی زندگیم از یه طراحی اژدها خوشم نیومد که اونم مربوط به همین Scalebound هست. حالا باید تا نمایش های بازی صبر کنیم ببینیم چیه قضیه و بازی چطور هست، اما تا اینجا به نظرم اصلا طراحی هنری خوبی (از نظر آرت و کرکتر دیزاین) نداشته بازی.

از کامیا خوشم میاد, رک حرفشو میگه بدون ماسمالی:d

از کامیا خوشم میاد, رک حرفشو میگه بدون ماسمالی:d
استاد یکی از الگو های من در زندگیه :x تصویر استاد فکر کنم خیلی بهتر از این عکس باشه :> خدا کنه قیافه جافری مانند این یارو عوض بشه :(

استاد یکی از الگو های من در زندگیه :x تصویر استاد فکر کنم خیلی بهتر از این عکس باشه :> خدا کنه قیافه جافری مانند این یارو عوض بشه :(
حالا ببینیم تصویر استاد چی هست.خوشبین هستم که برغکس دیزاین بایوناتا و باقی دیزاین های ژاپنی, کاراکتر هرچی برای ارائه داره رو از همون اول روی میز نزاشته باشه:d

با این صحبت هایی ک میشه مث اینکه فقط از اسم کامیا استفاده میشه ن از نبوغ فوقذالعادش:|
من tgs رو ب امید این بازی پیگیری میکنم:-(

مگه cg که نشون دادن خود pg نساخته ؟خود همین کچله اومد گفت این بازیه منه :d خودش تائیدش کرده بود دیگه که خب به این تصویره خیلی شباهت داره اون تریلر
به هر حال امیدوارم غربی پسند باشه وگرنه من jrpg متنفرم

واکنش اسپنسر
vhcjuy72f88efumdsktr.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or