Scalebound

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
zyxi75t5c19cwtg267zy.jpg

jn6vthdbest0088qh07b.png

سازنده: Platinum Games
ناشر: Microsoft Studios
سبک: Action RPG
پلتفرم: Xbox One

vn3q555jv7d66qufnafj.png

در Scalebound، شما با «درو»(Drew)، جوانی تنها همراه می‌شوید که به دنیایی عجیب و خطرناک به نام دراکونیس(Draconis) کشیده می‌شود. در «دراکونیس»، «درو» با اژدهایی به اسم «توبان»، که آخرین بازمانده نسل خود است، اخت می گیرد. این دو باید برای نجات «دراکونیس»، زمین و سایر دنیاهای موازی، جنگیدن به صورت یک تیم را یاد بگیرند.*
http://www.xbox.com/en-US/games/scalebound

5zf40d21bv9q1640e37n.gif

*داستان کامل بازی در صورت انتشار اطلاعات بیشتر اضافه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
بزنه این بازی کامیا ی متای 90 تو گوشش . :
سبک مورد علاقه من هست . چه شود .d

تو سبکی که همه بزرگانش دونه دونه لت و پار شدن و تنها بازی درجه یکش هم (bayonetta 2) انحصاری نینتندو شد واقعا کمبود یه غول دیگه احساس میشد...اونم به دست همچین آدم کار درستی که بهترین H&S های محبوب منو ساخته :bighug:

زود یه اطلاعاتی بده بیرون دیگه...:(

داشتم تو توییتر می گشتم، به ایشون برخوردم:

https://twitter.com/ChaseJonez

ایشون برای مایکروسافت کار می کنه و Design Director بازی هست. احتمال داره یه تیم از مایکروسافت هم توی ساخت بازی با PG همکاری کنه. زمان معرفی بازی هم توی سایت PG هم به این نکته اشاره شد که بازی یه همکاری بین دو تیم شرقی و غربیه. ولی دیگه توضیح ندادن که منظورشون از تیم غربی فقط پابلیشر بودنه مایکروسافته یا یه تیم که توی ساخت بازی کمک می کنه.

اگه یه تیم از مایکروسافت توی ساخت بازی دست داره خیلی چیز ها توضیح داده میشه. اینکه با وجود کار کردن کامیا روی TW101 و نظارت بر روی Bayo 2 و پورت Bayo 1، چطور این بازی الان قابل بازیه و اینقدر زمان زیادی از پروسه ساختش میگذره.

اینجور که مشخصه بازی واسه 2015 در نظر گرفته شده که در کنار Fable Legends و Halo 5 و Quantum Break و احتمالا یه سری بازی دیگه، سال پر بار دیگه ای رو واسه X1 رقم میزنن :دی امیدوارم هر چه سریعتر گیم پلی بازی رو نشون بدن و یهو نره واسه E3 سال دیگه.

به نظرم اگه تو گیمزکام قابل بازی نباشه تو TGS قابل بازیه حتما:دی کلا بهترین مکان هم واسش همونجاست
ولی اگه گیمزکام گیم پلی ازش نشون بدند خیلی خوب میشه
فکرش نمیکردم بازی انقدر پیشرفت داشته باشه ولی خب 2015 ماکرو تو انحصاری داره سنگ تموم میزاره :دی

تو شماره اخر OXM توضيحاتي در مورد بازي دادن از جمله تاكيد زياد روي COOP بودن بازي و همراه داشتن اژدها براي هر كاراكتر و .....

به نظر ميرسه مايكروسافت از كاميا يه H&s اي خواسته كه توش مولفه هاي آنلاين و coop زياد باشه(چيزي كه يجورايي تو اكثر انحصاريهاي مايكرو ديده ميشه)

.

خب دیگه تقریبا بهم ثابت شد که ساخت بازی یه همکاری بین مایکروسافت و پلاتینیوم ـه و مایکروسافت فقط نقش پابلیشر رو نداره. آقای Joseph Staten که قبلا تو بانجی کار می کرد، وظیفه ی داستان بازی رو برعهده داره.

این فکر کنم اولین باره که پلاتینیوم با ناشرش تو ساخت بازی همکاری میکنه. قبلا نینتندو و سگا فقط وظیفه پابلیش رو داشتن.

کلا این حرکت مایکروسافت رو درک نمی کنم :دی حالا داستان یه چیزی، اما اینکه بری بهترین اکشن ساز دنیا رو بیاری برات بازی بسازه و بعدش مثلا Design Director رو بذاری یه نفر دیگه برام عجیبه :| تنها همکاری PG با یه استودیو دیگه با Kojima Productions برای MGR بود که اونجا نقش KP به داستان و این حرفا محدود میشد فقط.

تو شماره اخر OXM توضيحاتي در مورد بازي دادن از جمله تاكيد زياد روي COOP بودن بازي و همراه داشتن اژدها براي هر كاراكتر و .....

به نظر ميرسه مايكروسافت از كاميا يه H&s اي خواسته كه توش مولفه هاي آنلاين و coop زياد باشه(چيزي كه يجورايي تو اكثر انحصاريهاي مايكرو ديده ميشه)

.

دوست عزیز لینکی چیزی دارین برای مقاله ی OXM؟

چطوری میشه بتا تستر شد؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید اشتباهی اینجا نوشتم

آقای Joseph Staten که قبلا تو بانجی کار می کرد، وظیفه ی داستان بازی رو برعهده داره
البته دقیق مشخص نیست داستان رو خود Jo Staten بنویسه یا نه چون از وقتی اومده مایکروسافت پستش رو میشه یه جورایی هماهنگ کننده ارشد بین مایکروسافت و استودیوهایی Third Party که بازی انحصاری میسازن دونست :دی ولی خب در کل اینقدر کارش درست هست که من به بازی بیشتر از قبل امیدوار شدم :دی

- - -ویرایش - - -

راستی به نظر میاد IP بازی دست خود مایکروسافت باشه، با توجه به این چیزی که تو صفحه بازی تو سایت اصلی PG گفته شده :دی

■ Compatible models: Xbox One
■ Genre: Action
■ Release Date: TBA
■ Suggested Retail Price: TBD
■ Publisher: Microsoft Studios
■ copyright notice: © Microsoft

اگه خود PG در مورد مالکیت IP چیزی گفته لطفا اینجا بزارید که اگر حرفم اشتباه بود تصحیح کنم :دی

آخرین ویرایش:
راستی به نظر میاد IP بازی دست خود مایکروسافت باشه، با توجه به این چیزی که تو صفحه بازی تو سایت اصلی PG گفته شده :دی

■ Compatible models: Xbox One
■ Genre: Action
■ Release Date: TBA
■ Suggested Retail Price: TBD
■ Publisher: Microsoft Studios
■ copyright notice: © Microsoft

اگه خود PG در مورد مالکیت IP چیزی گفته لطفا اینجا بزارید که اگر حرفم اشتباه بود تصحیح کنم :دی

تمام بازی های که PG میسازه IP هاشون متعلق به پابلیشر هست :دی IPـه Bayo برای سگاست، IPـه TW101 هم برای نینتندو. :دی

تمام بازی های که PG میسازه IP هاشون متعلق به پابلیشر هست :دی IPـه Bayo برای سگاست، IPـه TW101 هم برای نینتندو. :دی
واسه اونایی که نگران عرضه بازی واسه PC هستن خبر خوبیه :دی هر چند به جز MGR فکر کنم بقیه بازی های PG تا حالا واسه PC نیومدن :دی

پیج این بازی تو سایت ایکس باکس خیلی خفنه
www.xbox.com/en-US/games/scalebound

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or