Saints Row: The Third | X360 Thread

یه 1هفته ایی میشه تموم کردم بازی رو
بازی خیلی فانی هست متاسفانه دوستان گیمر این بازی رو با بازی Grant theft auto مقایسه می کنند و اونو برتر میدونن اصلا هیچ ارتباطی با هم ندارن این 2 عنوان:دی باید یاد بگیریم که هر بازی Open world ایی رو باهم مقایسه نکنیم
بازی خیلی متنوع بود یه مراحل مثل Tron داشت یه سری بالای ابرا و کلا متنوع بود حال کردم
از اینا مهمتر اینکه بازی پیشرفت زیادی نسبت به نسخه ی 2 داشته

واقعا آدمی نیستم که گرافیک برام مهمترین چیز باشه ... ولی کاشکی یکم بیشتر رو گرافیکش هم وقت میزاشتن ... خیلی خیلی ارزش بازیشون بالا میرفت - به دلیل اینکه خیلی ها گرافیک براشون خیلی مهمه ....

من که از بازی واقعا راضیم - با تنها چیزی که حال نکردم کنترل ماشین ها بود.... بقیه چیزا عالی , خیلی خنده دار:d و . . . .

آره به نظر من اصلا ربطی به GTA نداره اگرم مقايسه باشه شايد بيشير شبيهه بازيه CrackDown باشه :d،
اما در کل بازيه با حالی بود من راضی بودم ازش ;;)
گرافيکشم بدک نيست :d، کنترل ماشينش ضعيفه :-s

بازی تموم شد فوق العاده لذت بخش دلم گرفته تموم شده من عاشق بازی های open world ام (به قول دادماست)
با توجه به انتخاب هایی که تو طول بازی داشتم اخرش رفتم
تو اون کره بد با اون سبز بهش میگفتن ادی جنگیدیم بعد فهمیدیم فیلمبرداری بوده و باقی ماجرا من به عشق یکی از این دختر های گروه هی تو بعضب انتخاب هام اون را در نظر گرفتم حالا تو پایان های دیگه به اون ها نمیشه رسید به شاندی هی کمک کردیم یکی هم تو این ماموریت اخر هی پشت تلفن میگفت my love و... اون کیه؟
رمز پول بازی میخوام چرا انقدر بی فروغه یعنی بازی با این عظمت رمز نیومده براش gta سه سوت همه جا پره این هر چی سرچ میکنیم خبری نیست

من بعد از اینکه بازی های شاخ این یکی دو ماه را تموم کردم نشستم پای این بازی ( البته دو سه هفته پیش یه نیم ساعتی بازی کرده بودم ) ولی دیروز و امروز دو سه ساعتی بازی کردم وبر خلاف قبل که میگفتم بازی خیلی مسخره هست اتفاقا خیلی هم با بازی حال کردم .
بازی خیلی فانه و جالبی بازی هم به همینه .
این سیستم درصد دهی برای کنترل شهر هم جالبه و آدم را وادار میکنه درصدش را ببره بالا .
اسپرت کردن ماشینش هم که خیلی باهاله . امروز یه چیز تو مایه های پیکان اسپرت کردم اونم با لاستیک دور سفید . خیلی حال داد .

بازی تموم شد فوق العاده لذت بخش دلم گرفته تموم شده من عاشق بازی های open world ام (به قول دادماست)
با توجه به انتخاب هایی که تو طول بازی داشتم اخرش رفتم
تو اون کره بد با اون سبز بهش میگفتن ادی جنگیدیم بعد فهمیدیم فیلمبرداری بوده و باقی ماجرا من به عشق یکی از این دختر های گروه هی تو بعضب انتخاب هام اون را در نظر گرفتم حالا تو پایان های دیگه به اون ها نمیشه رسید به شاندی هی کمک کردیم یکی هم تو این ماموریت اخر هی پشت تلفن میگفت my love و... اون کیه؟
رمز پول بازی میخوام چرا انقدر بی فروغه یعنی بازی با این عظمت رمز نیومده براش gta سه سوت همه جا پره این هر چی سرچ میکنیم خبری نیست
اون کینزی بود دیگه کلا تو کف کینزی بود دیگه:d

دوستان من 2 روز بعد بازی رمزهاش رو گیر آوردم ، قبلا می گفتید می زاشتم :d
فقط بگم ، اگه رمز بزنید ، دیگه اچیرمنت نمی گیرید ع و Auto save از کار می افته و باید دستی Save کنید !

back رو بزنید و وارد تلفن بشید ، بعد Extras رو انتخاب کنید ، بعد قسمت Cheats رو انتخاب کنید.
رمزها :

اه کنزی با اون قیافش چه بد سلیقه است سازنده من تو کف شاندی و الیا بودم هی مثل این که باید تو زمینه بچسبم به gta
نمیشه تو بازی مثل gta با دختر بری بیرون یا.. فقط توی ماموریت میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or