خوب ما هم این بازیو 3 روزه که گرفتیم . در یک کلام باید بگم اصلا انتظار چنین بازیه خوبی رو نداشتم . فوق العادست
ای کاش بیشتر فراگیر میشد این بازی تا همه بازیش میکردن و لذت میبردن .
خیلی سرگرم کننده و اعتیاد اور بود . از جمله بازیهایی بود که ثابت کرد گیم پلی مهم تر است از گرافیک ( البته نظر منه )
در طول بازی انقدر گیم پلی منو در گیر خودش کرده بود که اصلا به گرافیک بازی فکر نمیکردم.
به هر حال واقعا لذت بردم >:d
یعنی خود اعتیاده این بازی واقعا عاشقشم.
فقط یه جا تو ماموریتهای فرعی گیر کردم: " اونجایی که باید یه ماشین بزرگ پیدا کنم برم دم پمپ بنزینی یه نفر بعد که اومد بیرون بکشمش" هر ماشینی میبرم دم پمپ بنزینش هیچ خبری نمیشه ازش!!!
بازیش همه چیش خوبه بجز بخش رانندگیش که کلا از طراحی ماشینا تا گیم پلیش نابوده ..... هر کاری کردم که بازی رو ادامه بدم این مورد مثله یه سد جلومو میگیره !
فقط یه جا تو ماموریتهای فرعی گیر کردم: " اونجایی که باید یه ماشین بزرگ پیدا کنم برم دم پمپ بنزینی یه نفر بعد که اومد بیرون بکشمش" هر ماشینی میبرم دم پمپ بنزینش هیچ خبری نمیشه ازش!!!
توى توضيحاتش نوشته شده (he likes muscle cars)و احتمالا بايد يك ماشين عضلانى رو كنار پمپ بنزینی بزارى
منظور از ماشین عضلانی مگه ماشین گنده شاسی بلند نیست؟
هر چی ماشین بود من اونجا پارک کردم هیچ خبری از یارو نشد.32 تا از اون ماموریتا رو انجام دادم این یکی رفته رو نروم
ویدیوی رد کردنش تو یو*تیوب اگه کسی مثل من گیر کرد:
[h=2]http://www.youtube.com/watch?v=8Uujusy14Zg[/h]فقط باید ماشینهای hammerhead یا phenix پیدا کنم که هر چی گشتم نبود
جند تا از دوستان به دنبال ماشينى به نام genkis manapultمىكشتن ميخواستم به اطلاعتون برسونم كه يكى از دوستام اين ماشين رو به همراه جند ماشين عجيب ديكه داشت.كنار اسم همشون هم
لوكوى saintها حك شده بود.وقتى ازش برسيدم كه اينا رو از كجا اوردى جواب داد كه توى همون مرحله ى اول خودش بهم داد!!
لازم به زكره كه دوستم با pc بازى ميكنه