Saints Row: The Third | X360 Thread

سلام دوستان این بازی کد تقلب هم داره؟

فقط بگم ، اگه رمز بزنید ، دیگه اچیرمنت نمی گیرید و Auto save از کار می افته و باید دستی Save کنید !

back رو بزنید و وارد تلفن بشید ، بعد Extras رو انتخاب کنید ، بعد قسمت Cheats رو انتخاب کنید.

من هنوز بازی رو نخریدم دوتا سوال داشتم یکی گرافیک بازی نسبت به gta iv چطوره ؟کسی بازی رو تمام کرده؟

این بازیو اصلا نباید با gta مقایسه کرد.البته درسته که خیلی به Gta شباهت داره ولی اصلا قابل قیاس نیست
من بازیو تموم کردم.
به نظرم برای وقت پر کردن خیلی خوبه.البته بعضی از ماموریتهاش واقعا باحاله.به نظرم بگیر :)

دوستان راه های بدست آوردن پول بیشتر چیه؟ و همینطور چطور میشه لولش رو سریعتر بالا برد؟

برای پول ماموریت های فرعی رو انجام بده .
برای لول : یه تانک جور کن ! بعد یه یه ساعتی باهش هر کی رو میبینی بکش و همه چیو منفجر کن !

سلام دوستان من اولین مرحله رو رفتم .حالا داخل یه خونه ام که همینجا سیو شده . . کجا باید برم چیکار کنم هیچ ماموریتی بهم نمیده . راهنمایی میخوام

سلام دوستان من اولین مرحله رو رفتم .حالا داخل یه خونه ام که همینجا سیو شده . . کجا باید برم چیکار کنم هیچ ماموریتی بهم نمیده . راهنمایی میخوام

دکمه back رو بزن و mission رو انتخاب کن و هر ماموریتی که داشتی انجام بده.

کاراکتر این یارو سیاهه...همین که کت و شلوار سفید پوشیده با کلاه سفید...الان اسمش یادم نیس
واسه همه همین قدر احمق بود؟ مرتیکه گـــــــــــاو!!! توی مرحله دزدیدن کامپیوتر
یه راس شلیک می کنه به کامیون...میفرستتش آسمون
یا توی مرحله های آخر
تمام مدت باید حواست بش باشه از روی زمین جمش کنی
اصن یه وضی...فک کنم بیشتر از کیل بان این یارو دشمنم بود توی بازی...

کاراکتر این یارو سیاهه...همین که کت و شلوار سفید پوشیده با کلاه سفید...الان اسمش یادم نیس
واسه همه همین قدر احمق بود؟ مرتیکه گـــــــــــاو!!! توی مرحله دزدیدن کامپیوتر
یه راس شلیک می کنه به کامیون...میفرستتش آسمون
یا توی مرحله های آخر
تمام مدت باید حواست بش باشه از روی زمین جمش کنی
اصن یه وضی...فک کنم بیشتر از کیل بان این یارو دشمنم بود توی بازی...

دقیقا همین خصوصیتو داره :دی
باید تو طول بازی فقط حواست به این باشه.هوش مصنوعیو برد زیر سوال............؟ :دی

تازه دیروز این بازی رو گرفتم خیلی وقت بود شک داشتم ارزش وقت گذاشتن رو داره یا نه حالا که گرفتم دیدم خیلی باحاله البته یکم هم سلیقه ای هست
این نسخه سوم از این بازی هست و تو این نسل اولین نسخه هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or