Saints Row: The Third | X360 Thread

مثل سری قبل حالت فان داره ؟
حتی فان تر از نسخه ی قبل :d

هنوز هم بعضی شهروندان به کمکفنر ماشین فشار میارن ؟ :biggrin1:
شهروندان همه کار می کنن :d

نمی دونم چرا هندلینگ ماشینا این قدر افتضاحه :((
SR 2 این طور نبود :((

بازیو تموم کردم از sr2 خیلی بهتر بود از تمام لحاظ
فقط حیف که گت مرد
مرحله اخرو جفت مدلاشو تموم کردم که جفت پایاناشو ببینم
تو مرحله اخر اگه بری وایولا و شاندیو نجات بدی بازی خیلی بهتر ولی طولانی تر و سخت تر تموم میشه

آخرین ویرایش:
منم بازی را گرفتم .
راستش نسخه های یک و دو را بازی نکردم ولی این یکی یه جوری بود و شبیه کارتون بود و اصلا حال و هوای جی تی ای را نداشت .
البته جو بازی نسبتا خوبه ولی اون حس واقعی جی تی ای را به من نداد و خالی بندی هم زیاد تو بازی هست .

مثلا یارو سه ساعت تو هوا مونده بعد از شیشه جلوی هواپیما رفته تو و از دربه عقبی اومده بیرون و کلی آدم را هم لت و پار کرده ولی باز به زمین نرسیده .

این aa بازی خیلی داغونه :(.
هندلینگ ماشینش هم واقعا افتضاحه اصلا SR2 اینطوری نبود خیلی خوب بود، چرا آخه ؟ :(.

اما من همیشه توقعی که از سری GTA داشتم توی سری SR دیدم کلا SR نسخه ی اولش خیلی افتضاح بود ولی SR 2 رو دوست داشتم. اینم عالیه.

یه بازی فان چیزی شبیه به GTA SA هست. کسایی که از GTA IV به دلیل خیلی واقعی شدنش مینالیدن مث خودم، مطمئنا با این سری حال می کنند.
SR کم کم داره جایگاه خودش رو پیدا میکنه و میدونه باید کجا رو هدف بگیره یه کم سازنده هاش گشادی رو بزارن کنار روی انجینشون کار کنن که اینقدر ژله ای نباشه میتونن راحت رقیب سر سختی برای GTA بشند.
رانندگی تو بازی رو اعصابه.

نمیشه کاور گرفت؟

منم بازیو خریدم
در یک کلام نسبت به نسخه دوم خیلی خیلی خفن تر شده!
هندلینگ ماشین از نظرم تو نسخه دوم مضخرف بود!(از نظرم!)
گرافیک خیلی پیشرفت کرده!
مرحله اول و بخصوص مرحله سقوط آزادش ته خنده بود دیگه داشتم رو زمین ولو میشدم از خنده =))
اسپویلر مرحله 2 :
رو هوا داشت سقوط ازاد میکرد بعد با شاندی هواپیما رو دید شاندی رو ول کرد پرید تو اتاق خلبان =))
شاندی خیلی تغییر کرده قیافش :|
من 2ـش رو تموم کردم انتظار داشتم گزینه ایمپورت کاراکتر وجود داشته باشه :|

خوب منم بازی رو گرفتم!
;)به نظر من نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده! اما خیلی خنده دار بازیش و اصلا نمیشه با gta مقایسش کرد! به قول دوستان چون فقط محیطش بازه شاید!!!:d
رانندگی بازی هم اصلا تعریفی نداره!
کلا بازیش همینه دیگه:d

میگم خدایی کسی از بازی واقعا خوشش اومده . ؟
امروز یه کم دیگه بازی کردم . قسمت های مربوط به رانندگی واقعا بده و بازی همش شده مسخره بازی . با سواری میری میزنی پشت کامیونه ، 2 متر میره هوا . من که اصلا خوشم نیومد.

بازی کلا ماهیــتش مسخره بازیه، 2 شماره قبل هم همینطور بوده، کسی نباید انتظار جو و حال GTA رو داشته باشه!
هندلینگِ بازیم نسبت به 2 شماره قبل 10 برابر بهتر شده، هنوز مشکلات خودش رو داره ولی مطمئنا بهتر شده .

خدایی این چه فیزیکیه این بازی داره؟ با موتور میزنی به ماشینی که داره از روبرو میاد ماشینه چپ میکنه میره تو باقالیا !! البته گاهی وقتا دقیقا برعکسش اتفاق میفته...یعنی رسما هیچ چیزی تو این بازی قابل پیشبینی نیست...رانندگی که افتضاح...گرافیک که داغون...به نظر من بازیش زیادی تخیلی شده...لوس بازی شده دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or