S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky / PC

سلام

این بازی قرار است که در August 29, 2008 عرضه بشه سبک بازی FPS هست که از المان های RPG هم بهره میبره.این نسخه یک جور پیش در امد برای نسخه SoC هست و داستان قبل از SoC را روایت میکند.

STALKER_ClearSky_logo.jpg

Minimum:

• Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
  • Intel Pentium 4 mit 2 GHz / AMD XP 2200 +
  • 512 MB Ram
  • 10 GB free hard disc space
  • 128 MB Direct X 9c compatible card
  • Keyboard, Mouse
  • Lan/Internet for Multiplayer
Recommended

• Microsoft Windows XP /Vista
  • Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
  • 1,5 GBRam
  • 10 GB free hard disc space
  • 256 MB Direct X 9c compatible card

BoxShot رسمی بازی:

31632_Stalker2Front_normal.jpg

Last edited by a moderator:
و خود نویسنده میگه گرافیکش در آخرین حد از کرایسیس هم بهتره
البته این قسمت رو فکر کنم تحت تاثیر جو قرار گرفته چون همچین قضیه ای حداقل توی تریلر ها و عکس ها اصلا قابل درک نیست.

البته به لحاظ طبیعی بودن هیچ بازی هم سطح کرایسیس نیست و این بازی یک نسل از همه بازی های موجود جلوتره ولی شاید منظورش به لحاظ طراحی هنری و جو ترسناک بازی بوده .
ضمن اینکه برای بازی کردن با حداکثر جزئیات به سیستم سخت افزاری بالاتر از کرایسیس احتیاج است.

عزیزان باز بحث مسخره مقایسه گرافیکی این بازی رو با CRYSIS شروع نکنید.
ضمنا شاید بعضی از دوستان مشکل داشتن ولی من با یک گیگ رم و یه کارت 7950GT و یه CPU قدیمی نسخه قبلی رو روی حداکثر جزئیات و به راحتی بازی کردم.
تنها مشکل باگهای اون بود که باز هم ربطی به سیستم نداشت.این نسخه هم گرافیک بسیار خوبی داره ولی مطمئنا احتیاج به سیستمی خیلی قراتر از نسخه قبلی نداره.البته با توجه به قدیمی بودن انجین X-RAY علیرقم پیشرفت باور نکردنی این انجین بازهم مشکلاتی نظیر افت سرعت فریم به چشم خواهد خورد ولی تا زمان انجام بازی نظر دادن پیشکی کار درستی نمیتونه باشه.(این مطلب فقط راجع به گرافیک بازی بود.در مورد گیمپلی کاملا از کیفیت عالی این بازی مطمئنم)

من بازی رو گرفتم بودم امروز نصبش کردم البته زده پرولژ هستش ولی گفتم گرافیک رو ببینم با سیستم من که 2 گیگ رم ویه 4850 روشه همه چیزو تا دسته میبرم بالا هیچ مشکلی نداره و عالی اجرا میشه ولی چون این نسخه باگ زیاد داره تغریبا هر 3 دقیقه یکبار میپره بیرون :((

گرافیک واقعا خیره کنندس :eek:

من بازی رو گرفتم بودم امروز نصبش کردم البته زده پرولژ هستش ولی گفتم گرافیک رو ببینم با سیستم من که 2 گیگ رم ویه 4850 روشه همه چیزو تا دسته میبرم بالا هیچ مشکلی نداره و عالی اجرا میشه ولی چون این نسخه باگ زیاد داره تغریبا هر 3 دقیقه یکبار میپره بیرون
پچ بازی اومده که میتونین از لینک زیر دانلود کنین.

Patch 1.01 55MB :
http://www.oblivion-lost.de/download/patches/stkcs-for-pack-efigs-patch-any-3.exe

Patch 1.5.04 :
http://www.oblivion-lost.de/download/patches/stkcs-for-pack-efigs-patch-any-4.exe

قطعا با نصب این پچ ها باید مشکلات برطرف بشه.

ویرایش...
39.gif

هر سه دقیقه می پره بیرون ؟!؟ شاید مال شما خرابه !؟ مگه میشه یه بازی در نسخه اصلی همچین مشکلی داشته باشه ! باید بدون پچ درست باشه !

آخرین ویرایش:
ویرایش...
هر سه دقیقه می پره بیرون ؟!؟ شاید مال شما خرابه !؟ مگه میشه یه بازی در نسخه اصلی همچین مشکلی داشته باشه ! باید بدون پچ درست باشه !

مثل اینکه مدیرا باید یه حالی به این کاربرای جالب بدن چون این وضع داره اذیت آور میشه توی تاپیک Crysis هم همین وضع گیر دادن الکی و مسخره ی کاربرای دیگه وجود داره .

اما باید بگم که شما حتی پست 2 خطیه منو درست نخوندی وگرنه حتما میدیدی که نوشتم :
البته زده پرولژ هستش

پس قبل از هرگونه پر حرفی و چرت گفتن چشماتونو باز کنید لطفا .

اوه البته شایدم اصلا نمیدونی که پرولژ یعنی چی ؟!؟

سلام
من همون مرحله هاي اولش گير كردم. خيلي سخت تر از (Soc) شده.
اگه كسي گرفته بازيو بگه چرا جونش يواش يواش خالي ميشه وقتي هر يه تير ميخوري.
تو soc اينقدر با اين قضيه مشكل نداشتم.
راهي هست كه جونش كم نشه؟ (به جز كمكهاي اولييه) اخه اول بازي هيچي ندارم
راهنماييم كنيد plz:cheesygri

سلام
من همون مرحله هاي اولش گير كردم. خيلي سخت تر از (Soc) شده.
اگه كسي گرفته بازيو بگه چرا جونش يواش يواش خالي ميشه وقتي هر يه تير ميخوري.
تو soc اينقدر با اين قضيه مشكل نداشتم.
راهي هست كه جونش كم نشه؟ (به جز كمكهاي اولييه) اخه اول بازي هيچي ندارم
راهنماييم كنيد plz:cheesygri

سلام.
وقتی جونت کم میشه ماله اینه که تیر میخوری و خون ریزی پیدا میکنی.باید یه دونه از اون نوشابه رنگ قرمزا بخوری تا خوب بشی.
آیکنش هم بغله جونت هست.که نشون میده خون ریزی داری.

سلام.
وقتی جونت کم میشه ماله اینه که تیر میخوری و خون ریزی پیدا میکنی.باید یه دونه از اون نوشابه رنگ قرمزا بخوری تا خوب بشی.
آیکنش هم بغله جونت هست.که نشون میده خون ریزی داری.
:biggrin1:ميدوني
مشكل منم همينه اخه.
وقتي جونش داره خالي ميشه از همون قوطي ها ميخورم ولي لامسب تاثيري نداره بازم خالي ميشه (جالب اينه كه ايكنه كناره جونش قرمز هم نميشه ولي جونش خالي ميشه بعد ميميره:eek:
مشكل چيه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or