Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
دوستان باور کنن من هم خیلی پرسش ها تو ذهنم بود که واقعا پتانسیل کیفیت بازی ها و صنعت گیم در نسل بعد چه قدر خواهد بود و وقتی بازی های نسل بعد معرفی شدن و گرافیکشون رو دیدم باز هم قانع نشدم که کنسول های نسل بعد و کلا نسل بعد چقدر کیفیت بازی ها میتونه بالا بره ولی از وقتی این تریلر جدید بازی رایز و همین طور بازی بسکتبال نسل بعد شرکت 2K رو دیدم یقین پیدا کردم نسل بعد یک نسل رویایی خواهد بود . دوستان به این نکته توجه کنن هم سونی و هم مایکرو طراحی اصلی کنسول هاشون و معماری اصلی و پیچیده کنسولشون رو به طور کامل نشون نمیدن اون هم به خاطر مسائل امنیتی ، تکنولوژی و هزینه ها و تحقیقاتی که برای طراحی کنسولشو کردن خصوصا کنسول نسل بعد مایکرو که طراحی عجیب و غریبی داره و میلیون ها دلار صرف هزینه و تحقیق شده برای طراحی کنسولشون و شما انتظار دارین که مایکرو بیاد به همین راحتی همه چیز رو در دسترس عموم قرار بده ؟؟؟!!!

به همین جهت هستش که مایکرو میاد میگه ما بازی هامون نشون میدیم که کنسولمون چقدر قویه و این بازی ها هستن که قدرت کنسول رو نشون میدن و نه اعداد و ارقام .دوستان به این موضوع توجه کنین بشر واقعا در پیشرفت تکنولوژی جهشش کوانتومی شده و هیچ پایانی هم نداره من با این بحث مخالف هستم که دیگه گرافیک بازی ها داره به تهش میرسه و به نظرم هر کسی این حرف رو بزنه دید و منطقش محدود هستش !!! هیچ چیز انتهایی نداره شما فقط از عصر پاره سنگی تا به امروز به پیشرفت بشر نکاه کنین واقعا شگفت انگیزه .

به نظر من هیچ تخیلی وجود نداره و هیچ چیزی تخیل نیست واقعا به نظر شما هزاران سال دیگه یا میلیون ها سال دیگه بشر در چه جایگاهی قرار میگیره شما فرض کنین الان یک تلوزیون ببرین زمان عصر پاره سنگی به مردمان آن هزاران دور نشون بدین به نظرتون عکس العمل اون ها نسبت به تلوزیون چی میتونه باشه ؟؟؟

هیچ انتهایی وجود نداره امروز شاید ما درباره خیلی چیز ها بگیم اصلا امکان نداره ماشین زمان یا چنین چیز های باور نکردنی بتونه بشر دستش بهش برسه یعنی درک و منطق و هوشمون در حال حاضر این اجازه رو به ما نمیده ولی آیا هزاران سال دیگه یا میلیون ها سال دیگه بشر نمیتونه به این جایگاه برسه ؟؟؟؟ من که میگم هر چیزی امکان پذیر هستش .

شما دوستان فقط یکم به موضوع اختراع برق توسط ادیسون فکر کنین واقعا باور نکردنی هستش . به نظر شما هزاران سال قبل اصلا کسی حتی به ذهنش هم میرسید که چنین چیزی وجود داشته باشه ؟؟؟!!! .......

به نظر من در پایان این نسل ما به بخشی از توان گرافیکی در حد آواتار میرسیم یعنی من ایمان دارم حالا نمیگم خود آواتار ولی نزدیکش میشیم ولی آیا امروز که انقدر در بحث گرافیک نسل بعد صحبت شده واقعا چقدر درباره هوش مصنوعی بازی های نسل بعد صحبت شده و واقعا چقدر در نسل بعد در بخش هوش مصنوعی بازی ها پیشرفت میکنن ؟؟

در این جهان هیچ چیزی عجیب نیست ، به نظرم چیزی که عجیبه خود ما هستیم .واقعا هوش انسانی تا کجا ها میتونه پیش بره ؟؟؟

آینده همه چیز را نشان خواهد داد ،داوری با شما !!!

من نگفتم به آواتار داره توهین میشه،میگم هنوز خیلی مونده بازی به اون سطح جزپیات برسه.
من از فیلم اواتار زیاد خوشم نیامد ولی جلوه های ویژش خداست :دی مخصوصا نابود شدن درخته:bighug:از جزپیات هیچی نگم بهتره :| (DieDie منظورم درخته توی آواتاره و تریلر رو هم دیدم :دی )
حالا کی گفت رسیده؟ وقتی آواتار رو میزارن کنار واقعیت یعنی به جزییات واقعیت رسیده؟:-/

انیمیشن های صورت جزو بهترین کپچرهایی هست که تا حالا دیدم ،تو این چندتا شات به حالات چهره ماریوس دقت کنید.
10659729656453447842.jpg

83623157192794225908.jpg

27215333955113802995.jpg

98539181115270691818.jpg

به نظر من کاراکتر اصلی بازی زیاد قیافه جذابی نداره . منظورم اصلا روی خوشگلی و اینجور چیزا نیست کلا قیافش خیلی معمولیه به قول معروف چهره میمیکی نداره حالتای صورتش تاثیر اون چنانی روی آدم نمیزاره.در صورتی که صورت فرماندش با اینکه پیرتر و داغون ترو زشت تره بیشتر حسو به آدم منتقل میکنه.من اگه بودم یه قیافه تو مایه های راسل کرو برای شخصیت اصلی انتخاب میکردم.

68095481637693933102.jpg

به نظر من کاراکتر اصلی بازی زیاد قیافه جذابی نداره . منظورم اصلا روی خوشگلی و اینجور چیزا نیست کلا قیافش خیلی معمولیه به قول معروف چهره میمیکی نداره حالتای صورتش تاثیر اون چنانی روی آدم نمیزاره.در صورتی که صورت فرماندش با اینکه پیرتر و داغون ترو زشت تره بیشتر حسو به آدم منتقل میکنه.من اگه بودم یه قیافه تو مایه های راسل کرو برای شخصیت اصلی انتخاب میکردم.
شبیه راسله دیگه, نیست؟:دی
حالا کی گفت رسیده؟ وقتی آواتار رو میزارن کنار واقعیت یعنی به جزییات واقعیت رسیده؟:-/
صفحات قبل رو بخوون:)
اصلا غلط کردم اشکمو در اوردین :( :((
راستی تلاشم برا چی قابل تقدیره؟:)
هنوز naiveی :دی
دیگه تو این تاپیک پست نمیدم :|

کاملا موافقم. این فرماندشون خیلی real و طبیعی و در عین حال کاریزماتیک ـه. خود ماریوس یه جوریه انگار یه نفر رو از تو خیابون ورداشتن چهرش رو طراحی کردن!:دی از لحاظ مدل سازی و تکسچر و اینا هم به نظرم از این فرمانده هه پایینتره:دی

کاملا موافقم. این فرماندشون خیلی real و طبیعی و در عین حال کاریزماتیک ـه. خود ماریوس یه جوریه انگار یه نفر رو از تو خیابون ورداشتن چهرش رو طراحی کردن!:دی از لحاظ مدل سازی و تکسچر و اینا هم به نظرم از این فرمانده هه پایینتره:دی
باید از نخاله ها طلا بسازی

همه مثل Remedy نیستن ...

به نظرم روی این فرمانده بیشتر از شخصیت اصلی کار شده . صورتش خیلی طبیعی تر از شخصیت اصلی هست . فقط کیفیت زره ـش پایین تره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or