Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
wetadigital-470.jpg

برای کسانی که اینو با آواتار مقایسه میکنن یا حرف AMD:

موسس Weta Digital پیتر جکسونه که در اصل برای جلوه های ویژه ارباب حلقه ها تاسیسش کرد.
در سال 2008 برای آواتار سرورای وتا اپگرید اساسی شدن.

در نسخه ی نهایی آواتار حجم هر دقیقه از فیلم 17.28گیگابایت هست و زمان کل فیلم هم 166 دقیقه.این حجم فیلم با این کیفیت رو کامپیوترهای عادی حتی نمیتونن پلی کنن.
حالا باز بیاین بازده یه کنسول 500 دلاری رو با سرور فارم مقایسه کنین :|

من وقتی که مقایسه چهرهاشو با بایوولف که دیدم ضعیف که نبود حتی به جرات میگم قویتر و ساخته پرداخته تر بود حال کردم ضمن اینکه اگه این بازی گیم پلی درستی هم نداشته باشه که اینجوری نیس برای رو کم کنی خوبه خودتون که میدونید XONE 50% ضعیفتره دیگه:d

گیم پلی جدید از بخش Arena

کامبتش خیلی هم بد نیست به نظرم:دی شبیه AC ـه با عمق و تنوع بهتر. اگه چیزهایی مثل نیزه هم بگذارن تنوعش بره بالاتر بهتر میشه.
طرف ظاهرا خیلی بازیش خوب بوده و تونسته یه ضرب راند رو تموم کنه. ولی باز به نظرم یه کم آسون میزد. فقط اینهایی که کله بُز (:دی) داشتن یه کم براش دردسر ایجاد کردن.

گیم پلی جدید از بخش Arena

کامبتش خیلی هم بد نیست به نظرم:دی شبیه AC ـه با عمق و تنوع بهتر. اگه چیزهایی مثل نیزه هم بگذارن تنوعش بره بالاتر بهتر میشه.
طرف ظاهرا خیلی بازیش خوب بوده و تونسته یه ضرب راند رو تموم کنه. ولی باز به نظرم یه کم آسون میزد. فقط اینهایی که کله بُز (:دی) داشتن یه کم براش دردسر ایجاد کردن.
مبارزاتش به نظرم کندــه!
کله بزیا رو با جادو جمبل(؟) میکشت:d

66929327416895313705.jpg

درباره مقایسه AVATAR با RYSE
فکر کنم برای بار چندمه ....
مقایسه Pre-render با Realtime-render
وقتی میگن گرافیک فلان بازی CG Like شده یا مثلا Avatar like شده منظورشون این نیست که همه چیز به دقت و ظرافت یه CG از قبل رندر شده هست.
توی ساخت انیمیشنهای از قبل رندر شده CPU درگیر رندر ریل تایم نیست که مجبور باشه هر فریم رو 33 میلی ثانیه (برای 30 فریم) یا 16 میلی ثانیه (برای 60 فریم بر ثانیه) رندر کنه.موقع ساختن یه انیمیشن از قبل رندر شده CPU فرصت کافی برای رندر داره و روی پیکسل به پیکسل و سیگمنت به سیگمنت گرافیک و انیمیشن نهایت تمرکز و دقت رو به خرج میده .
ولی ریل تایم رندر همش ترفنده یعنی اینکه میان تکنیکهای CG رو نگاه میکنن یه راه میانبر برای ارائه اون تکنیک به صورت ریل تایم پیدا میکنن مثلا یه همچین سناریو ای رو در نطر بگیرید(فقط برای اینکه ایده گرفته باشید):
یه لیوان روی میز هست که نور داره بهش تابیده میشه این لیوان توی یه CG اینجوری رندر میشه که ضریب شکست نور و تاثیر اون روی اجسام اطراف و سایه ها و رفلکشن هایی که ایجاد میکنه با دقت فوق العاده بالا محاسبه میشه حتی زمانیکه دوربین از اون لیوان دور میشه محاسبات با همون دقت و ظرافت فوق العاده بالا در حد ساب پیکسل انجام و رندر میشن.
توی ریل تایم وقتی دوربین روی اون لیوان فوکاس میکنه همه توان کنسول برای تمرکز روی رندر لیوان صرف میشه حتی برای هدر ندادن منابع سیستم ممکنه سایه ها از قبل رندر شده و یا از قبل محاسبه شده باشن وقتی دوربین از لیوان دور میشه نور پردازی به صورت پلکانی با سمپل و دقت کمتری اعمال میشه و یواش یواش از چرخه پردازش حذف میشه.
نتیجه :
شما تو هر دو صحنه ممکنه جزئیات قابل قیاسی ببینید ولی این به این معنی نیست که شما تو ریل تایم توان رندر جزئیات به صورت از قبل رندر شده رو داشتین . فقط با ترفندهایی تونستن چیزی شبیه به اون صحنه و جزئیات رو ارائه بدن.
توی یه CG شما ممکنه توی یه صحنه داخل جنگل 500 تا درخت داشته باشن که وقتی باد میاد نزدیک ترین تا دورترین درخت رو با نهایت جزئیات و فیزیک جداگونه برای تک تک برگها تکون بده ، مثل اون صحنه رو تو ریل تایم ممکنه بتونن ایجاد کنن ولی به جای 500 تا درخت ممکنه فقط 5 تا درخت اول که جلوی دید هستن فیزیک و جزئیاتی در حد قابل قیاس با اون CG رو داشته باشن و درختهای آخر هم فقط یه تصویر دو بعدی ساده باشن.

وقتی میان میگن:
یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!

منظورشون این نیست که Xbox one یا PS4 یا هر کنسول دیگه ای قدرتی برابر با ابر کامپیوتر یا فارم رندر فلان فیلم رو داره ! منظورشون اینه که این کنسولها دارای قابلیتهایی هستن که این اجازه رو به اونها میده تا با ترفندهایی که از محدودیت چشم و مغز انسان نشات میگیره چیزهایی قابل قیاس با اون صحنه ها رو خلق کنن .

66929327416895313705.jpg

درباره مقایسه AVATAR با RYSE
فکر کنم برای بار چندمه ....
مقایسه Pre-render با Realtime-render
وقتی میگن گرافیک فلان بازی CG Like شده یا مثلا Avatar like شده منظورشون این نیست که همه چیز به دقت و ظرافت یه CG از قبل رندر شده هست.
توی ساخت انیمیشنهای از قبل رندر شده CPU درگیر رندر ریل تایم نیست که مجبور باشه هر فریم رو 33 میلی ثانیه (برای 30 فریم) یا 16 میلی ثانیه (برای 60 فریم بر ثانیه) رندر کنه.موقع ساختن یه انیمیشن از قبل رندر شده CPU فرصت کافی برای رندر داره و روی پیکسل به پیکسل و سیگمنت به سیگمنت گرافیک و انیمیشن نهایت تمرکز و دقت رو به خرج میده .
ولی ریل تایم رندر همش ترفنده یعنی اینکه میان تکنیکهای CG رو نگاه میکنن یه راه میانبر برای ارائه اون تکنیک به صورت ریل تایم پیدا میکنن مثلا یه همچین سناریو ای رو در نطر بگیرید(فقط برای اینکه ایده گرفته باشید):
یه لیوان روی میز هست که نور داره بهش تابیده میشه این لیوان توی یه CG اینجوری رندر میشه که ضریب شکست نور و تاثیر اون روی اجسام اطراف و سایه ها و رفلکشن هایی که ایجاد میکنه با دقت فوق العاده بالا محاسبه میشه حتی زمانیکه دوربین از اون لیوان دور میشه محاسبات با همون دقت و ظرافت فوق العاده بالا در حد ساب پیکسل انجام و رندر میشن.
توی ریل تایم وقتی دوربین روی اون لیوان فوکاس میکنه همه توان کنسول برای تمرکز روی رندر لیوان صرف میشه حتی برای هدر ندادن منابع سیستم ممکنه سایه ها از قبل رندر شده و یا از قبل محاسبه شده باشن وقتی دوربین از لیوان دور میشه نور پردازی به صورت پلکانی با سمپل و دقت کمتری اعمال میشه و یواش یواش از چرخه پردازش حذف میشه.
نتیجه :
شما تو هر دو صحنه ممکنه جزئیات قابل قیاسی ببینید ولی این به این معنی نیست که شما تو ریل تایم توان رندر جزئیات به صورت از قبل رندر شده رو داشتین . فقط با ترفندهایی تونستن چیزی شبیه به اون صحنه و جزئیات رو ارائه بدن.
توی یه CG شما ممکنه توی یه صحنه داخل جنگل 500 تا درخت داشته باشن که وقتی باد میاد نزدیک ترین تا دورترین درخت رو با نهایت جزئیات و فیزیک جداگونه برای تک تک برگها تکون بده ، مثل اون صحنه رو تو ریل تایم ممکنه بتونن ایجاد کنن ولی به جای 500 تا درخت ممکنه فقط 5 تا درخت اول که جلوی دید هستن فیزیک و جزئیاتی در حد قابل قیاس با اون CG رو داشته باشن و درختهای آخر هم فقط یه تصویر دو بعدی ساده باشن.

وقتی میان میگن:

منظورشون این نیست که Xbox one یا PS4 یا هر کنسول دیگه ای قدرتی برابر با ابر کامپیوتر یا فارم رندر فلان فیلم رو داره ! منظورشون اینه که این کنسولها دارای قابلیتهایی هستن که این اجازه رو به اونها میده تا با ترفندهایی که از محدودیت چشم و مغز انسان نشات میگیره چیزهایی قابل قیاس با اون صحنه ها رو خلق کنن .

در هر صورت ,این عکسی گذاشتی و مقایسه انجام دادی اشتباه :)
اینا کاتسین و به قول خودتون هیچ فیزیک و هوش مصنوعی ای نیست و فقط صورت طرف تو کادره,مثلا یه فیلم بزار از دقیقه 1:25 تا 1:27 همین تریلر ببین فقط یه ذره محیط بزرگ شده ولی گیاه های سمت چپ تصویر ... :|
هنوز خیلی مونده که اینجور مقایسه ها انجام بشه :|

در هر صورت ,این عکسی گذاشتی و مقایسه انجام دادی اشتباه :)
اینا کاتسین و به قول خودتون هیچ فیزیک و هوش مصنوعی ای نیست و فقط صورت طرف تو کادره,مثلا یه فیلم بزار از دقیقه 1:25 تا 1:27 همین تریلر ببین فقط یه ذره محیط بزرگ شده ولی گیاه های سمت چپ تصویر ... :|
هنوز خیلی مونده که اینجور مقایسه ها انجام بشه :|
تصاویری که من گذاشتم اولا قصدم مقایسه نبود هدفم نشون دادن نزدیک شدن گرافیک به CG بود با توجه به حرف AMD که گفته بود نسل بعد گرافیک شبیه به AVATAR داره! من تصویر اواتار رو انتخاب کردم که شما خودت داری میبینی تا چه حد نزدیک شده.
دوما مگه توی CG فیزیک و هوش مصنوعی وجود داره؟
سوما 1:25 تا 1:27 گیم پلی هست مگه تو آواتار گیم پلی وجود داره؟

تصاویری که من گذاشتم اولا قصدم مقایسه نبود هدفم نشون دادن نزدیک شدن گرافیک به CG بود با توجه به حرف AMD که گفته بود نسل بعد گرافیک شبیه به AVATAR داره! من تصویر اواتار رو انتخاب کردم که شما خودت داری میبینی تا چه حد نزدیک شده.
دوما مگه توی CG فیزیک و هوش مصنوعی وجود داره؟
سوما 1:25 تا 1:27 گیم پلی هست مگه تو آواتار گیم پلی وجود داره؟

خب وقتی کنار هم میزاری دیگه داری مقایسه انجام میدی :دی قبول کن عزیزمن:-*
اون برا تبلیغات این حرفو زده,درست توی این عکس شبیهن ولی کلا اینجوره؟همین زمانی که از تریلر رو گفتم ببین,گیاه های سمت چپ(از داخل بازیه نه کاتسینی که فقط صورت طرفه).
سی جی هم نداره برا همین میگم اون با اینکه اینجور چیزا رو نداره اینقدر طول میشکه,حالا چجوری اینا میخوان با وجود اینجور چیزا به اون جزئیات برسن؟حتی اگرم با تکنیک باشه
منظورم تریلر رایز بود نه اواتار :)
این به نظرم LOD داره,مگه نگفتن برش داشتن؟آخه از نزدیک جزئیات صورت خیلی فرق میکنه.حتی لبای ماریوس هم جزئیات لبای فرمانده رو ندارن.
باید تو پرانتز بزارم که چیو میگم :دی,همین تریلر اشاره به اخرین تریلر رایز داره :)

درسته که هنوز اول نسله و خیلی جای پیشرفت هست ولی بازم فکر نکنم به اون حد برسن.

آخرین ویرایش:
@master.mhn
تلاشت قابل تقدیره :dولی...
وقتی چند سال پیش CG های آواتار رو کنار صورت های واقعی میزاشتن به واقعیت داشت توهین میشد؟:-/چون هیچ جوره آواتار حتی ذره ای هم به واقعیت نزدیک نمیشه . تفاوت بین آواتار و Ryse به مراتب کمتر از تفاوت بین Avatar و Real life هست.
این مقایسه هم پیشرفت video game رو نشون میده.حالا دو عدد چشم داری اون دوتا عکس رو مقایسه کن و بگو تفاوت فاحش بین Avatar و Ryse چیه؟

@master.mhn
وقتی چند سال پیش CG های آواتار رو کنار صورت های واقعی میزاشتن به واقعیت داشت توهین میشد؟:-/چون هیچ جوره آواتار حتی ذره ای هم به واقعیت نزدیک نمیشه . تفاوت بین آواتار و Ryse به مراتب کمتر از تفاوت بین Avatar و Real life هست.
این مقایسه هم پیشرفت video game رو نشون میده.حالا دو عدد چشم داری اون دوتا عکس رو مقایسه کن و بگو تفاوت فاحش بین Avatar و Ryse چیه؟
اون دختر و رنگش آبیه ، این مرد و رنگش مثل آدمیزاده؟ :-/

آقا Avatar و Ryse قابل قیاس با هم نیستن به جون خودم :دی حالا AMD هر چی میخواد بگه، خودمون که چشم داریم و هر دو تا رو دیدیم (فیلم Avatar و این تریلر آخر Ryse)، بحث هایپ زدایی و این چیزها هم نیست اصلا، یه چیزی هست که خودمون داریم می بینیم :دی البته حرفهای مهدی DieDie رو قبول دارم، کلا منظورم اینه یه وقت واقعا اینا رو با هم مقایسه نکنید :دی هنوز خیلی مونده صنعت گیم به اینجا برسه :دی

آقا Avatar و Ryse قابل قیاس با هم نیستن به جون خودم :دی حالا AMD هر چی میخواد بگه، خودمون که چشم داریم و هر دو تا رو دیدیم (فیلم Avatar و این تریلر آخر Ryse)، بحث هایپ زدایی و این چیزها هم نیست اصلا، یه چیزی هست که خودمون داریم می بینیم :دی البته حرفهای مهدی DieDie رو قبول دارم، کلا منظورم اینه یه وقت واقعا اینا رو با هم مقایسه نکنید :دی هنوز خیلی مونده صنعت گیم به اینجا برسه :دی

حالا با جزئیات صورت و بدنش کاری ندارم اما انصافا از نظر طراحی اسلحه خیلی بازیا هستن که تو سطح اینن و بهش رسیدن حتی کیفیت بالاتر از اینم داریم :d
اینم باید در نظر داشت که الان اول نسله و کرایتک داره این گرافیکو ارائه میده آخر نسل شاید به اینجاها رسیدیم آدم بازیای اول این نسلو با HALO4 یا TLOU مقایسه میکنه تفاوت و اختلاف واقعا وحشتناکه شاید آخر نسل بعد بشه به این کیفیت برسیم 8->

خداییش با این گرافیک بی نظیر این بازی اگه شماره دویی در کار باشه به نظرم بخش گیم پلی بازی رو بدن به تیم سازنده بازی دارک سایدرز و ادغامش با این موتور گرافیکی بی نظیر که بتونن رقیبی درست کنن برای سری گاد آف وار . یعنی مایکرو زرنگ باشه و سر کیسه رو شل کنه میوتنه برنامه ریزی بلند مدتی برای این بازی بکنه چون پتانسیلش رو داره ..............
کاملا با حرفت موافقم....

به خدا دو صفحست منم دارم همین حرفو میزنم :((

- - -ویرایش - - -

@master.mhn
من نگفتم به آواتار داره توهین میشه،میگم هنوز خیلی مونده بازی به اون سطح جزپیات برسه.
من از فیلم اواتار زیاد خوشم نیامد ولی جلوه های ویژش خداست :دی مخصوصا نابود شدن درخته:bighug:از جزپیات هیچی نگم بهتره :| (DieDie منظورم درخته توی آواتاره و تریلر رو هم دیدم :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or