Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
کنترل بازی :

دکمه ی فینیشر هم همون طور که می بینید از B به RT تغییر کرده به دلیل اضافه شدن جاخالی دادن ! :d

همون قدری که ویچر 3 میشه ! :>:d

آخرین ویرایش:
خیلی دوست دارم بدونم The elder scrolls VI با Mega texture و 1080p چقدر حجمش میشه؟:eek:
افشین جان همونطور ک میدونی حالا ابنا عناوین لانچ هستن!!!چار روز دیگه fm7 وffxv ببین چقد حجمشون بشه!یادمه genji 2 عنوان لانچ ps3 هف هش گیگ حجمش بودو آخرش تا چعل گیگ هم بازیای ps3 رسید!

یه چیزی که از اول توی ذهنم بود :
سیستم مبارزات بازی اون قدر ها هم مضخرف نیست ! :d به نظر من خیلی شبیه Assassins Creed و بیشتر از اون شبیه Batman Arkham کار شده ! با یه دکمه شما ضربه می زنی و با یه دکمه کانتر می کنی و بر خلاف بازی های Hack 'n Slash خبری از ضربه ی سبک و سنگین نیست !
خیلی جالبه حتی دفع حمله هم با Y انجام میشه که توی بتمن کانتر هستش !
اما ضعف رایز اینه که این سیستم رو شبیه QTE کرده در حالی که می تونیست به عهده ی خود گیمر بذاره! مثلا توی Ninja Gaiden که شما باید خودت تشخیص می دادی کی دشمن رو فینیشر کنی .
به نظرم نباید این طوری توی فینیشر ها دوربین زوم میشد و به شما می گفت فلان دکمه رو بزن ، مثل بتمن شما خودت X رو می زدی و خود بازی یه انیمیشن خفن اجرا می کرد ! ( یا همین داستان برای کانتر زدن ) .

شماره ی بعدی هم مثل اینکه در کاره و درباره ی شوالیه های بریتانیایی هستش . . . امیدوارم داستان شوالیه های معبد و جنگ های صلیبی رو دنبال کنه ! :d

خیلی دوست دارم بدونم The elder scrolls VI با Mega texture و 1080p چقدر حجمش میشه؟:eek:
مگه TES V چقدر بود حجمش؟ :d با اون عظمتی که داشت 3 4 گیگ بود :d تا حالا فشرده سازی ای به اون فشردگی ندیده بودم :d
این نسل شاید بشه 20 :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or