Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
خواستم بگم 4 بعدی میشه دیدم نسل قبل ارائه شده خواستم بگم 120 فریم میشه دیدم اونم ارائه شده.هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه!
اواخر نسل زره ماریوس مشتری مدار میشه بطوری که بازیکن میتونه با آچار معمولی زره رو در بیاره و جایگزینش کنه:d

اواخر نسل زره ماریوس مشتری مدار میشه بطوری که بازیکن میتونه با آچار معمولی زره رو در بیاره و جایگزینش کنه:d
آقا اون دوستمون که اون خبر حتی پیچ های سونی مشتری مدار هستند رو گذاشته بود خوب راست میگه دیگه :d من یه روز میخواستم دسته ایکس باکسم رو باز کنم ولی پیچش پیچ کوشتی ستاره ای میخورد و خونه نداشتم و اون روز هوا بارانی هم بود و با هزار بدبختی لباس پوشیدم و رفتم اون ور شهر یک پیچ کوشتی ستاره ای خریدم و پول تاکسی هم زیاد دادم و حتی نزدیک بود ماشین بزنه من رو نفله کنه :d به همین خاطر از اون روز به بعد فهمیدم مایکرو با این کارش میخواست من که یک ایرانی هستم رو به کشتن بده :d و البته سختی های زیادی در طول این راه دشوار کشیدم و به همین جهت از اون موقع به بعد فهمیدم که پیچ های سونی مشتری مدارن چون اگه سونی داشته باشی پیچ کوشتی چهار گوش تو هر خونه ای پیدا میشه و سونی حتی به این موضوع هم فکر کرده .................. :d

من خودم از نظر امتیازات زیاد رو بازی حساب باز نکردم اگه بتونه متاش حدود 80 بشه میشه گفت کرایتک واقعا موفق بوده پیش بینیمم حدود 75 تا 80 چون اول نسله بازی لانچ تایتله و کرایتکم تو این سبک سابقه ای نداره بازیم یه تغییراتی تو بخش گیم پلی داشته تمرکز تیمشونم بیشتر رو بخش گرافیک بوده اما نسبت بهش خیلیم ناامید نیستم بلاخره کرایتک همون تیمیه که با فارکرای1 و کرایسیس1 یجورایی سبک جدیدی از گیم پلی رو تو سبک اول شخص پایه گذاری کرد و کرایسیس2 شم بازی عالی بود فقط تو کرایسیس3 یکم ضعیف عمل کرده احساس میکنم جوی که راه افتاده خیلی ناجوانمردانه بر علیه کرایتکه انگار یه تیم درجه 3 ان مثلا:d خیلی دیگه دوستان دارن به کرایتک کم لطفی میکنن جوری که مثلا تا حالا بازیاشون گیم پلی خوب نداشته در حالی که به غیر از کرایسیس3 که اونم بازی خوبی بود از نظر گیم پلی فقط یکم ریتمش نامنظم بود همه ی بازیاشون عالیو با کیفیت بوده رایزم یه بازی که واسه خود تیمشون یه تنوعیه و میتونه به اوج برگردونتشون
اگه بتونه داستان خوبی داشته باشه با توجه به گرافیک عالیش میتونه حتی کم بود گیم پلیشم جبران کنه در کل فکر نمیکنم کسی از بازی انتظار متای 85 الی بالاتر داشته باشه اینجا

من خودم از نظر امتیازات زیاد رو بازی حساب باز نکردم اگه بتونه متاش حدود 80 بشه میشه گفت کرایتک واقعا موفق بوده پیش بینیمم حدود 75 تا 80 چون اول نسله بازی لانچ تایتله و کرایتکم تو این سبک سابقه ای نداره بازیم یه تغییراتی تو بخش گیم پلی داشته تمرکز تیمشونم بیشتر رو بخش گرافیک بوده اما نسبت بهش خیلیم ناامید نیستم بلاخره کرایتک همون تیمیه که با فارکرای1 و کرایسیس1 یجورایی سبک جدیدی از گیم پلی رو تو سبک اول شخص پایه گذاری کرد و کرایسیس2 شم بازی عالی بود فقط تو کرایسیس3 یکم ضعیف عمل کرده احساس میکنم جوی که راه افتاده خیلی ناجوانمردانه بر علیه کرایتکه انگار یه تیم درجه 3 ان مثلا:d خیلی دیگه دوستان دارن به کرایتک کم لطفی میکنن جوری که مثلا تا حالا بازیاشون گیم پلی خوب نداشته در حالی که به غیر از کرایسیس3 که اونم بازی خوبی بود از نظر گیم پلی فقط یکم ریتمش نامنظم بود همه ی بازیاشون عالیو با کیفیت بوده رایزم یه بازی که واسه خود تیمشون یه تنوعیه و میتونه به اوج برگردونتشون
اگه بتونه داستان خوبی داشته باشه با توجه به گرافیک عالیش میتونه حتی کم بود گیم پلیشم جبران کنه در کل فکر نمیکنم کسی از بازی انتظار متای 85 الی بالاتر داشته باشه اینجا
خداییش با این گرافیک بی نظیر این بازی اگه شماره دویی در کار باشه به نظرم بخش گیم پلی بازی رو بدن به تیم سازنده بازی دارک سایدرز و ادغامش با این موتور گرافیکی بی نظیر که بتونن رقیبی درست کنن برای سری گاد آف وار . یعنی مایکرو زرنگ باشه و سر کیسه رو شل کنه میوتنه برنامه ریزی بلند مدتی برای این بازی بکنه چون پتانسیلش رو داره ..............

خداییش با این گرافیک بی نظیر این بازی اگه شماره دویی در کار باشه به نظرم بخش گیم پلی بازی رو بدن به تیم سازنده بازی دارک سایدرز و ادغامش با این موتور گرافیکی بی نظیر که بتونن رقیبی درست کنن برای سری گاد آف وار . یعنی مایکرو زرنگ باشه و سر کیسه رو شل کنه میوتنه برنامه ریزی بلند مدتی برای این بازی بکنه چون پتانسیلش رو داره ..............

شماره بعدش اینطور که شایعه شده در مورد جنگای قرون وسطایی تو بریتانیا و شوالیه ها هست اینجور که میشه حدس زد هر قسمت در مورد یکی از امپراتوریهای باستانی هست.
در مورد گیم پلی چیز خاصی تا حالا از گیم پلی نشون ندادن جز شمشیر بازی به سبک H&S که از این نظر ضعیفه واقعا ، مگر اینکه المانهای دیگه به بازی اضافه کرده باشن یا اینکه گیم پلی بازی رو تو همون سبک خیلی روون و جذاب ساخته باشن ولی تا حالا که از نظر گیم پلی ضعیف بوده.اما اگر رو داستان بازی خوب کار کرده باشن که تا حالا با توجه به اون دو قسمت کمیک استریپی که تو سایت و روایت داستان خوب باشه حتی اگر کل ماجرا کلیشه ای باشه (که معمولا بازیای کامپیوتری داستان کلیشه ای دارن حتی خیلی از عناوین موفق) میشه امیدوار بود عنوان مطرحی میشه.

شماره بعدش اینطور که شایعه شده در مورد جنگای قرون وسطایی تو بریتانیا و شوالیه ها هست اینجور که میشه حدس زد هر قسمت در مورد یکی از امپراتوریهای باستانی هست.
در مورد گیم پلی چیز خاصی تا حالا از گیم پلی نشون ندادن جز شمشیر بازی به سبک H&S که از این نظر ضعیفه واقعا ، مگر اینکه المانهای دیگه به بازی اضافه کرده باشن یا اینکه گیم پلی بازی رو تو همون سبک خیلی روون و جذاب ساخته باشن ولی تا حالا که از نظر گیم پلی ضعیف بوده.اما اگر رو داستان بازی خوب کار کرده باشن که تا حالا با توجه به اون دو قسمت کمیک استریپی که تو سایت و روایت داستان خوب باشه حتی اگر کل ماجرا کلیشه ای باشه (که معمولا بازیای کامپیوتری داستان کلیشه ای دارن حتی خیلی از عناوین موفق) میشه امیدوار بود عنوان مطرحی میشه.
هر جا میخوان برن خیالی نیست ولی با شاهنشاهی با شکوه ساسانیان کاری نداشته باشن :d چون واقعا در کل ساسانیان در بیشتر جنگ ها پیروز میدان بودن(البته اگه واقعیت های تاریخی باشه و تحریفی نباشه خیلی هم استقبال میشه حالا چه ساسانیان پیروز میشدن و چه شکست میخوردن واقعیت رو بسازن ) و ساسانیان در طول 430 سال حکومتی که داشتن در بیشتر مواقع از امپراطوری روم باج و خراج میگرفتن . فقط دوستان یکم فکر کنن روم باستان که انقدر در آن هزاران دور قدرتمند بودند شاهنشاهی ساسانی چه عظمتی داشت که جلوی امپراطوری روم کم نمیاورد . البته به هرحال 430 سال حکومت کردن ساسانیان و در این زمان دراز اتفاق های زیادی رخ داد و شاهنشاهی ساسانی و امپراطوری روم دوره ها و سال های پر فراز و نشیبی داشتن به طور مثال در دوره پایانی حکومت ساسانی که دیگر این حکومت شکوهمند نشانی از گذشته نیک خود نداشت و از هر لحاظ رو به انحطاط کشیده شده بود و در آخر توسط اعراب بدوی ، ساسانیان و ایران زمین شکست خوردن و ...............

من تنها دلیلم برای دادن این پست این بود که دوستان هم وطن من که سن کمی دارن و با تاریخ خودشون آشنایی زیادی ندارن حداقل به خاطر این بازی هم که شده برن درباره تاریخ خودشون تحقیق و مطالعه ای بکنن . تاریخ نیاکان ما پر از پیروزی ها و شکست هاست ، باید از نیکی آن مردمان دور پند بگیریم و از اشتباهات آنان عبرت .

گفتم چند تا عکس از ارتش ساسانی بزارم که با حال و هوای یک بازی تاریخی مطابفت میکنه .

«‌ با نخستين تابش آفتاب، ايرانيان جلوي ما ظاهر شدند، سوار نظام مخوفي که نامش را شنيده بوديم، از دور غرق آهن و پولاد به سرعت پيش مي آمد... شخص شاه [شاپور دوم پادشاه ساسانی] به واسطه بلندي قامت و کلاه خود جواهرنشانش از ديگران ممتاز بود، ازدهام ملل مختلف در اطراف موکب او، منتهاي قدرت و عظمت اين پادشاه را نشان مي داد » آميانوس مارسلينوس، افسر سپاه روم

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

فیل سواران ساسانی ............

viewer.php
[/URL][/IMG]

و بخشی دیگه از ارتش ساسانی ..........

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

wetadigital-470.jpg

برای کسانی که اینو با آواتار مقایسه میکنن یا حرف AMD:
major Hollywood movie productions often look to a visual effects company called Weta Digital to get the job done.
Weta Digital is located in Wellington, New Zealand and as you can imagine their 10,000 square foot server farm facility is often hard at work rendering visual images for movies requiring CGI. Their impressive resume includes previous work for films like The Lord of the Rings Trilogy, X-Men: The Last Stand, District 9, and King Kong, just to name a few.
موسس Weta Digital پیتر جکسونه که در اصل برای جلوه های ویژه ارباب حلقه ها تاسیسش کرد.
در سال 2008 برای آواتار سرورای وتا اپگرید اساسی شدن.
WetaDigital computing clusters in 2008 to re-design, using The HP Cluster Platform 3000 BL cluster platform as its solution, the operating system is Linux, ranking in the TOP500 supercomputers, up from the original more than 400 to more than 190 (rate The rule refers only to special cases) . Set of environment in 2008 when 4096 of the Core, 2009 to 5936 (rate The rule refers only to special cases), and not talking about 40,000, was ranked first in the TOP500 supercomputer, IBM's Roadrunner (Roadrunner) has only 120,000 nuclear only.
Thirty four racks comprise the computing core, made of 32 machines each with 40,000 processors and 104 terabytes of memory. Weta systems administrator Paul Gunn said that heat exchange for their servers had to be enclosed. The “industry standard of raised floors and forced-air cooling could not keep up with the constant heat coming off the machines,” said Gunn. “We need to stack the gear closely to get the bandwidth we need and, because the data flows are so great, the storage has to be local.” The solutions was the use of water-cooled racks from Rittal.Gunn also noted that tens of thousands of dollars were saved by fine tuning the temperature by a degree. Weta won an energy excellence award recently for building a smaller footprint that came with a 40 percent lower cooling cost for a data center of its type.
For the last month or more of production those 40,000 processors were handling 7 or 8 gigabytes of data per second, running 24 hours a day. A final copy of Avatar equated to 17.28 gigabytes per minute of storage. For a 166 minute movie the rendering coordination was intense.

در نسخه ی نهایی آواتار حجم هر دقیقه از فیلم 17.28گیگابایت هست و زمان کل فیلم هم 166 دقیقه.این حجم فیلم با این کیفیت رو کامپیوترهای عادی حتی نمیتونن پلی کنن.
حالا باز بیاین بازده یه کنسول 500 دلاری رو با سرور فارم مقایسه کنین :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or