Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
در مورد صدای زره سینا جون داری اشتباه میکنی :دی خودت فکر کن وقتی تمام اجزای زره دارن تکون میخورن ولی صداش نیاد به نظرت ضایع نیست ؟! به نظرم بودنش خیلی خوبه ولی خب کمی صداش را کمتر کنند :دی
نگفتم که صدا نداشته باشه! گفتم صداش گوش خراشه:دی مخصوصا برای کسایی مثل من که هدفون میذارن:دی

بعد تازه قیافه یارو هم انصافا مشکل داره:دی جزییاتش عالیه ولی چهره اش، اون جذبه رو نداره و اصلا کاریزماتیک نیست و جوری نیست که تو یاد آدم بمونه. به شدت Genericـه. اینم یه ایراد دیگه اشه:دی

تو این تریلر 5 نفرو کشت ولی 4 تاشون عین هم مردن:|.اکشن بازی رو من زیاد دوست نداشتم همه دشمنا که افتادن رو زمین اینم شمشیرو خنجری کرد تو کمرشون...

ثانیه 3:18 رو ببینید! مورد دیگه صدای راه رفتش که ضرش تکون میخوره تو مخه یعنی اون قسمت که بالای تپه بود اصلا حس اینکه اونا که اون پایین هستن چطور متوجه صدای ما نشدن ...

این چیزها که میگید سالاح کم داره و هرچی گیم پلی نشون دادن فقط جنگ تن به تن هست و ........... همش را منم قبول دارم . یعنی اگه بازی اینطوری بمونه میانگین امتیازات افتضاح میشه :دی ولی تو کله من نمیگنجه که کرایتک بخواد این همه ضعیف عمل کنه ! این ها را از خود گیمرها بیشتر کرایتک داره میبینه و یه کرایسیس 3 را جدا کنیم سابقه کرایتک نشون داده تو مکانیزم گیم پلی و طراحیه مراحل خیلی عالی عمل میکنه . مخصوصا این که چون یه ip جدید هست و متفاوت از همه ip های دیگش من فکر نکنم کرایتک بخواد سرسری ازش رد بشه .
تصاویری که از بازی نشون دادند میشه کاملا حدس زد تو بازی ما شاهد لوکیشنهای خیلی متفاوت از بازی هستیم و فکر نکنم کرایتک بخواد تو این لوکیشنهای متفاوت ماریوس را با یه شمشیر به دست طراحی کنه :دی و هم اینکه چون میخواد جنگهای گلادیاتوری روم را نشون بده باید قشنگ روش کار کرده باشند .

من فکر میکنم کرایتک تا الان پنهان کاری کرده و میخواد سوپرایز کنه و برگ برندش را رو کنه :دی فقط کی : خدا میدونه :دی ایشالا که حق با منه :دی

تو پيش نمايشاي بازي بارها گفتن كه بازي كلي سلاح متفاوت داره از شمشير گرفته تا تبر و گرز......فقط تا حالا به جز يه شمشير كوچيك با بقيه چيزا نديديم كاراكترو(البته تو مولتي پلير يه بار يكي از كاراكترا با تبر بازي مي كرد)

.

خود Crysis3 تو هر دوی اینا خیلی خوب عمل کرده:دی :|
در عوض طراحیه مراحلش بد بود که زد نابودش کرد :دی یعنی بعضا من خودم مراحل را میتونستم با همین راه رفتن و مخفی کاری تموم کنم یا مراحلش اصلا بالانس نبود خیلی بد طراحی شده بود .

- - -ویرایش - - -

این gif را من یه بار گذاشته بودم ولی دیدنش بازم خالی از لطف نیست چون خیلی خوفه :دی درسته کات سین هست ولی همگی ریل تایم هستند و تا اونجا که دیدم تو ویدئوها کات سینهاش تفاوتی با گیم پلی نداره چون کات سینها بدون لودینگ انجام میشند و فقط چون dof بعشی افکتها روی کات سینها هست سینمایی تر نشون میده .
http://i.minus.com/ibkDpw1uS8VRHL.gif
حالا روش هم نوشته در حال ساخته ! اگه بخواد گیم پلی یه همچین چیزی باشه فیلم سینمایی در انتظار ماست :دی افکتها وحشتناک طبیعی هستند !

در عوض طراحیه مراحلش بد بود که زد نابودش کرد :دی یعنی بعضا من خودم مراحل را میتونستم با همین راه رفتن و مخفی کاری تموم کنم یا مراحلش اصلا بالانس نبود خیلی بد طراحی شده بود .

- - -ویرایش - - -

این gif را من یه بار گذاشته بودم ولی دیدنش بازم خالی از لطف نیست چون خیلی خوفه :دی درسته کات سین هست ولی همگی ریل تایم هستند و تا اونجا که دیدم تو ویدئوها کات سینهاش تفاوتی با گیم پلی نداره چون کات سینها بدون لودینگ انجام میشند و فقط چون dof بعشی افکتها روی کات سینها هست سینمایی تر نشون میده .
http://i.minus.com/ibkDpw1uS8VRHL.gif
حالا روش هم نوشته در حال ساخته ! اگه بخواد گیم پلی یه همچین چیزی باشه فیلم سینمایی در انتظار ماست :دی افکتها وحشتناک طبیعی هستند !
حالا اینجا تاپیک Crysis نیست ولی طراحی مراحلش هم بد نبود زیاد:دی

بگیر این Gifها رو 2 دقیقه وقت بذار یه جای غیر فیــلتر آپلود کن:| فکر ماها که کالیبرمون بالاست و حال نداریم v p n وصل کنیم هم بکن:|
در مورد Gif هم ندیده بگم اگه مربوط به طراحی چهره و جزییات صورت کاراکتره، اینا توی گیم پلی بازی هیچ تاثیری نداره:دی ساده تر بگم، وقتی داری بازی میکنی، صورت طرف دو میلیون پولیگان داشته باشه و از 100 هزار نقطه متحرک هم تشکیل شده باشه، هیچ تاثیری تو گرافیک بصری بازی نداره.:دی Crytek باید بیشتر وقتش رو بذاره روی مدل سازی زره، Detailـه محیط بازی و انیمیشن های شخصیت اصلی و بالاتر از همه، خلق صحنه های اپیک و Jaw Dropping (رمز موفقیت ND با Unchartedها) چون اینا هستن که در حین گیم پلی به چشم میان نه طراحی صورت کاراکتر.

حالا اینجا تاپیک Crysis نیست ولی طراحی مراحلش هم بد نبود زیاد:دی

بگیر این Gifها رو 2 دقیقه وقت بذار یه جای غیر فیــلتر آپلود کن:| فکر ماها که کالیبرمون بالاست و حال نداریم v p n وصل کنیم هم بکن:|
در مورد Gif هم ندیده بگم اگه مربوط به طراحی چهره و جزییات صورت کاراکتره، اینا توی گیم پلی بازی هیچ تاثیری نداره:دی ساده تر بگم، وقتی داری بازی میکنی، صورت طرف دو میلیون پولیگان داشته باشه و از 100 هزار نقطه متحرک هم تشکیل شده باشه، هیچ تاثیری تو گرافیک بصری بازی نداره.:دی Crytek باید بیشتر وقتش رو بذاره روی مدل سازی زره، Detailـه محیط بازی و انیمیشن های شخصیت اصلی و بالاتر از همه، خلق صحنه های اپیک و Jaw Dropping (رمز موفقیت ND با Unchartedها) چون اینا هستن که در حین گیم پلی به چشم میان نه طراحی صورت کاراکتر.

اتفاقا این gif که گذاشتم برای صورت نیست افکتهای محیط و نورپردازی و سایه زنی های محیط و روی کارکتر هست .
من این gif ها را هرجا اپلود میکنم اخر سر یه اخطار میده :دی یه جا خوب معرفی کنید تا اپلود کنم .

Crysis 3 رو يك مدت به خاطر مسائلي بازي نكرده بودم الان دارم بازي ميكنم مرحله آخر رسما فكم چسبيد به زمين و مطمئن شدم كه فعلا حداقل واسه اول نسل امكان نداره استديوي بتونه گرافيكي بالاتر از Ryse درست بكنه.فكر كن با 360 اون بازي رو ساختن كه رسما گرافيكش وحشتناكه.جدا بعضي قسمتاش فكر ميكنم دارم Killzone Shadowfall يا Destiny بازي ميكنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or