Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
یه فکری به حال این باگ های بازی بکنن هم بد نیست، نصف بدن یارو همچین قشنگ رفت وسط سنگ 8-| ولی این زره ـش انصافا خیلی طبیعی حرکت میکنه، یعنی اجزای اضافیش خیلی خوفناک طراحی شدن :دی مبارزات بازی هم به نظرم کلا جذاب هستن ولی کماکان فکر میکنم بازی بعد از یه مدت تکراری و خسته کننده میشه، غیر از اینکه یه سری مراحل جانبی و متفاوت واسه بازی در نظر گرفته باشن که خب تا حالا که چیزی ندیدیم :دی

اتفاقا صدای زره خیلی قشنگه بابا اینا گلادیاتورن انتظار شنیدن صدای نانو سوئیت نداشته باشید از زره هاشون :d
همه چیز بازی رسما تو حلقم:d جنگلش انگار مستند نمایشاش داره روز به روز بهتر میشه رسما بعد FMS5 شده بهترین بازی لانچ نسل بعد گیم پلیش تو سبک H&S چیز جدید و جالبیه

آخرین ویرایش:
این صدای زره هرچقدم که طبیعی باشه گوش آزاره... شخصا اگه بخواد کل بازی موقع راه رفتن هم اینجوری چق چق صدا بده من که نمیتونم تحمل کنم. بهتره یه فکری به حالش بکنن. البته شاید بخاطر اینکه off-screenـه صداش اینقد بده.
گرافیکش عالی بود تو این ویدیو، بهترین چیزی که برای نسل بعد دیدم تاحالا.کیفیت و جزئیات دارو درختُ گیاهاشُ اون تخت سنگاش خیلی خوبُ طبیعی بود.
پارگی تصویر هم چندجا داشت که باید برطرف بشه.

Crytek: Real Jungle Simulator

یه فکری به حال این باگ های بازی بکنن هم بد نیست، نصف بدن یارو همچین قشنگ رفت وسط سنگ 8-| ولی این زره ـش انصافا خیلی طبیعی حرکت میکنه، یعنی اجزای اضافیش خیلی خوفناک طراحی شدن :دی مبارزات بازی هم به نظرم کلا جذاب هستن ولی کماکان فکر میکنم بازی بعد از یه مدت تکراری و خسته کننده میشه، غیر از اینکه یه سری مراحل جانبی و متفاوت واسه بازی در نظر گرفته باشن که خب تا حالا که چیزی ندیدیم :دی
تو انجینهایی که ow طراحی میشن چنین باگهایی عادی هست حالا بگذریم که بازی نسخه نهایی نیست .
میخوای برات از بازیهایی ویدئو بزارم تا باگهای خداش را ببینی ؟:دی ولی اینجا جاش نیست هرجا بگی میزارم تا ببینی :دی
-----------------
در مورد صدای زره سینا جون داری اشتباه میکنی :دی خودت فکر کن وقتی تمام اجزای زره دارن تکون میخورن ولی صداش نیاد به نظرت ضایع نیست ؟! به نظرم بودنش خیلی خوبه ولی خب کمی صداش را کمتر کنند :دی
--------------
دقیقه 1.36 را دیدید ؟ ماریوس یه لگد شیک به اون دشمنه میزنه ؟:دی گرد خاک لباسش بلند شد ! جزئیات را ببینید تا چه حد کار کردند از طرفی واقعا بهترین قدرت ضرباتی هست که تو یه بازی همین شمشیر بازی دیدم :دی ضرباتی که ملزیوس میزنه دقیقا قابل حسه .

خدایا دیگه ببین کار به کجا کشیده شده دارن به صدای زره و راه رفتن گیر میدن !! :d پس این مرگ کی میاد سراغم من نبینم این روزا رو :d

دوستان خواهشا یه لینکی رو برای دانلود هم بزاریین با کیفیت بالاش رو میخوام .. ممنون !

تو انجینهایی که ow طراحی میشن چنین باگهایی عادی هست حالا بگذریم که بازی نسخه نهایی نیست .
خب چون خود بازی خطی هست به نظرم اگه درست نشه خیلی ضایع هست :دی وسط Finisher هم یارو رفت وسط سنگ که دیگه بدترش کرد، امیدوارم درستش کنن :دی ولی خب انصافا طراحی جنگل خیلی بیش از حد عالی هست، یعنی واقعا خوفناکه :دی

خب چون خود بازی خطی هست به نظرم اگه درست نشه خیلی ضایع هست :دی وسط Finisher هم یارو رفت وسط سنگ که دیگه بدترش کرد، امیدوارم درستش کنن :دی ولی خب انصافا طراحی جنگل خیلی بیش از حد عالی هست، یعنی واقعا خوفناکه :دی
به نظر من ضایع نیست البته به شرطی که زیاد نباشه تو بازی های میانگین بالا از این باگها میتونم بگم در حد خدا هست :دی

صدا به خاطر کیفیت ضبط اینجوری بود,به صدای آب هم دقت کنین خیلی ناجور بود.تصور این صدا با هدست روانیم میکنه :|

میخوای برات از بازیهایی ویدئو بزارم تا باگهای خداش را ببینی ؟:دی ولی اینجا جاش نیست هرجا بگی میزارم تا ببینی :دی

من تا به یه چیز حرف تو گیر ندم شبم شب نمیشه :دی
انجین Open-World ؟:دی
------------------
قبلا گفته بودن انجین بازی Cry3 هست ولی الان تایید شد که ورژن جدیدی CryEngineه.

صدا به خاطر کیفیت ضبط اینجوری بود,به صدای آب هم دقت کنین خیلی ناجور بود.تصور این صدا با هدست روانیم میکنه :|

من تا به یه چیز حرف تو گیر ندم شبم شب نمیشه :دی
انجین Open-World ؟:دی
------------------
قبلا گفته بودن انجین بازی Cry3 هست ولی الان تایید شد که ورژن جدیدی CryEngineه.
الان این پسته چیه حرف من را رد میکنه ؟! کلا انجینهای کرایتک همگی بر مبنای ow ساخته میشن .

آخرین ویرایش:
الان این پسته چیه حرف من را رد میکنه ؟! کلا انجینهای کرایتک همگی بر مبنای ow ساخته میشن .

اون قسمت ow آره :دی,OW نیستن sandboxان ,قسمت بعدش هم اطلاع رسانی بود :|.
--------------------
این سازنده ها چرا از ایفوریا استفاده نمیکنن؟:| یه نگاهی به GTA و RDR بندازن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or