Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
کرایتک از e3 اینور از گیم پلی و روند دستانی هیچی نشون نداده و ما یدونه ازش تریلر دیدیم بعد اونوقت چطوری گیم پلی تکراری شد و ارزش تکرار هم اومد پایین ؟:دی

اولا گفتم به نظر میاد:دی,دوما از همین نقل قولی که خودت گذاشتی:دی
Our time with Ryse: Son of Rome‘s multiplayer was brief, but it did enough to get us very excited for the upcoming Xbox One exclusive. The characters handle very nicely, the environments shift around meaningful ways, and the different enemy types required unique strategies in order to defeat them. The rhythmic combat system was a refreshing change of pace for the genre, but the entire experience is driven home by the authenticity that Crytek has gone to great lengths to create. The only misstep we could potentially see for the multiplayer is in how repetitious the gameplay could begin to feel after multiple sessions; we won’t have enough time with the title to find out if that’s true or not until the final version of the game is in our hands

این بازی اگه فقط 70% عمق و تنوع گیم پلی "Shadow Of Rome" رو داشته باشه خریدن وان برا من یکی که کشته مرده ی این فضا و سبکم واجب میشه. (البته اگه بعدا رو PS4 نیاد.)

Players must fight hordes of enemies in gladiator arenas. But of course, this is ancient Rome and the crowds demand a good show so this is where the game got interesting. Players have to pull off some pretty creative kills to get the crowds attention, love and support. Ancient Rome was a brutal place.

قسمت قرمز رنگ نوشته ی بالا کاملا منو یاد Salvo Points در بازی "Shadow Of Rome" انداخت.

تاریخ انتشار بازی کی هست؟

22 نوامبر.

آخرین ویرایش:
GamePlay زیاد هم بد نیست ,مشکلش ارزش تکرار کمشه چون به نظر زودی تکراری میشه.
اگه گیم پلی ارزش داشته باشه ,ارزش تکرار هم داره!من نگرانم کلا گیم پلی ارزش نداشته باشه:d

گیم پلی مولتی که با سینگل فرق نمیکنه :دی یکین :دی
منم فکت صادر نکردم گفتم به نظر میاد :|
شما اول مشخص کن منظورت از گیم پلی چیه بعد ؟! نوع مبارزه یا روند طراحیه مراحل و........ ؟! شما تو یه دموی قابل بازی از بخش مولتی پلیر بازی چی میتونی متوجه بشی ؟! تو دموی که تو نمایشگاه میزارن اکثرا از بخش مولتی هست که سیستم مبارزات را نشون میده مثلا دیگه برات 1 مرحله نزاشتن جلو بری !

ولي تصور كنيد مولتيش جالب ميشه:d توي اين مدل بازي ها زياد مولتي درست حسابي نداريم . توي اين سبك فعلا يك Indie روي PC هست (البته FPS ) خوب ساختنش.
اگر خوب در بيارن طرفدار زياد پيدا ميكنه . توي Arena و.. جنگيدن حال ميده:d

آخرین ویرایش:
شما اول مشخص کن منظورت از گیم پلی چیه بعد ؟! نوع مبارزه یا روند طراحیه مراحل و........ ؟! شما تو یه دموی قابل بازی از بخش مولتی پلیر بازی چی میتونی متوجه بشی ؟! تو دموی که تو نمایشگاه میزارن اکثرا از بخش مولتی هست که سیستم مبارزات را نشون میده مثلا دیگه برات 1 مرحله نزاشتن جلو بری !

روند طراحی مراحل چه ربطی به گیم پلی داره؟(منظورت روند طی کردن مراحله؟)منظورم نوع مبارزاته.
من چیزی بازی نکردم که متوجه بشم,توی همین لینکی که گذاشتی بهش اشاره کردن که نگران کنندست,فقط بازی نهایی میتونه تعیین کنه که چجوریه.
الان شما تو یه دمو چی متوجه شدی که با اطمینان میگی مشکلی نداره؟

روند طراحی مراحل چه ربطی به گیم پلی داره؟(منظورت روند طی کردن مراحله؟)منظورم نوع مبارزاته.
من چیزی بازی نکردم که متوجه بشم,توی همین لینکی که گذاشتی بهش اشاره کردن که نگران کنندست,فقط بازی نهایی میتونه تعیین کنه که چجوریه.
خب وقتی میگی گیم پلی تکراری یعنی چی ؟! گیم پلی به خیلی بخش ها تقسیم میشه ! مثلا روی زمین باشی و همین سیتم مبارزه را داشته باشی و بعد سوار اسب بشی و یه سیستم مبارزه دیگه داشته باشی یا سوار توپ بشی و.............. این ها همشون تونع گیم پلی هست . به همنی خاطر میگم تنوع مراحل که شامل تنوع گیم پلی میشه . حالا دارم میگن وقتی تو یدونه دموی مولتی پلیر که تو نمایشگاه نشون میده شما چطور میخوای به تنوع گیم پلی و تکراری بودن یا نبودنش پی ببری ؟

الان شما تو یه دمو چی متوجه شدی که با اطمینان میگی مشکلی نداره؟
من گفتم مشکل نداره ؟! شما گفتی مشکل داره و من گفتم شما از کجا فهمیدی و بالا هم توضیحش را دادم .

خودت به پستت نگاه کنی به اشتباهت پی میبری من نمیگم بازی ایراد نداره و ... میگم بازی فقط یدونه نمایش از بخش سینگل داشته و کلا خوشم نمیاد همون اول بقضاوت کامل کرد مثل گیم پلی تکراری که هیج جوره راه نداره بشه نظر داد بهش ! نهایت کار اینه که بعد چند روز دیگه که نمایش دوم بازی اومد اونوقت میشه نظر نهایی را داد .

آخرین ویرایش:
خب وقتی میگی گیم پلی تکراری یعنی چی ؟! گیم پلی به خیلی بخض ها تقسیم میشه ! مثلا روی زمین باشی و همین سیتم مبارزه را دااشته باشی و بعد سوار اسب بشی و یه سیستم مبارزه دیگه داشته باشی یا سوار ت.پ بشی و.............. این ها همشون تونع گیم پلی هست . به همنی خاطر میگم تنوع مراحل که شامل تنوع گیم پلی میشه . حالا دارم میگن وقتی تو یدونه دموی مولتی پلیر که تو نمایشگاه نشون میده شما چطور میخوای به تنوع گیم پلی و تکراری بودن یا نبودنش پی ببری ؟

من گفتم مشکل نداره ؟! شما گفتی مشکل داره و من گفتم شما از کجا فهمیدی و بالا هم توضیحش را دادم .

خودت به پستت نگاه کنی به اشتباهت پی میبری من نمیگم بازی ایراد نداره و ... میگم بازی فقط یدونه نمایش از بخش سینگل داشته و کلا خوشم نمیاد همون اول بقضاوت کامل کرد مثل گیم پلی تکراری که هیج جوره راه نداره بشه نظر داد بهش ! نهایت کار اینه که بعد چند روز دیگه که نمایش دوم بازی اومد اونوقت میشه نظر نهایی را داد .

اسب سواری اینجور چیزا که فکر نکنم داشته باشه,شاید گاری داشته باشه,گلادیاتوری :دی
خوب وقتی بازی اکثرش کشتن هست,با اینکه گفتن بیش از صدتا انیمیشن داره ولی تا الان 6,7 تا بیشتر نشون ندادن.
منم حرفم درباره گیم پلی,براساس سایتا بود,اوایل که همه ناامید شده بودن ولی الان وضع فرق کرده ولی با این حال باید تا نسخه نهایی صبر کرد.
40بار تا الان گفتم بار آخر هم مگیم :دی گفتم به نظر میاد :| (هم bold کردم, هم italic وهم underscore :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or