Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
بازی هم که 900P هست 8-| خاک تو سرشون، ناامید شدم واقعا :دی البته اینجور که من دیدم خیلی از بازی ها 1080P نیستن، فقط به نظر میاد Turn 10 تو یه فاز دیگه بازی میسازه، اونم 60 فریم :))

بازی هم که 900P هست 8-| خاک تو سرشون، ناامید شدم واقعا :دی البته اینجور که من دیدم خیلی از بازی ها 1080P نیستن، فقط به نظر میاد Turn 10 تو یه فاز دیگه بازی میسازه، اونم 60 فریم :))
از HD که بالاتره !
باید 100% قویتر می بود :(تا HD اجرا میشود

البته همچین بد هم نیست از 720 بهتره باز:d همون Crysis 2-3 هم 720 نبودن... در مورد Turn 10 هم اینکه به گفته خودشون بطور خیلی نزدیک با تیم سخت افزاری Xbox ارتباط داشتن، باید یه فرقی بین اینا با بقیه باشه دیگه.

البته همچین بد هم نیست از 720 بهتره باز:d همون Crysis 2-3 هم 720 نبودن... در مورد Turn 10 هم اینکه به گفته خودشون بطور خیلی نزدیک با تیم سخت افزاری Xbox ارتباط داشتن، باید یه فرقی بین اینا با بقیه باشه دیگه.
اون که آره:
720P = 1280*720 = 921.600 Pixel
900P = 1600*900 = 1.440.000 Pixel
دقیقا 56% پیکسل بیشتر از 720P هست ولی خب با 1080P هم خیلی فاصله داره :دی کلا از نسل بعد ناامید شدم، اگه قرار باشه فقط یه سری استودیو خاص بتونن از نهایت قدرت کنسول ها استفاده کنن که هیچی :دی

اینم از نسل بعد. بازم رسیدیم به جایی که استودیوهایی که بتونن برای کنسول ( حتی از نوع نسل بعد ) بازی با ویژوال پرفکت بسازن به عدد انگشتان دست هم نرسه :

turn 10 و naughty dog و معدودی دیگه.

باو چرا شلوغش میکنید؟:دی اینا لانچ تایتلند. لانچ تایتل های 360 هم همین جوری بودن.
Perfect Dark Zero رزولوشنش 1152x640 بدون AA.
PGR3 رزولوشنش 1024x600 بود (که دو سال بعد تو PGR4 شد 1280x720 و خود گرافیکش هم کلی ارتقا پیدا کرد).

لانچ تایتل ها خیلی بدبختن (:دی)، چون dev kit درست حسابی ندارن و یه مدت طولانی رو با مشخصات فرضی کنسول بازی میسازن.

اون که آره:
دقیقا 56% پیکسل بیشتر از 720P هست ولی خب با 1080P هم خیلی فاصله داره :دی کلا از نسل بعد ناامید شدم، اگه قرار باشه فقط یه سری استودیو خاص بتونن از نهایت قدرت کنسول ها استفاده کنن که هیچی :دی

لول :دی الان تو رزولوشن را با عدد نمیدونستی میفهمیدی زیر 1080 هست ؟:دی چیزی که الان تو ویدئو دیده میشه یه چیز فوق العاده شارپ هست . همهم نیست مهم اینه که گرافیک بازی خیلی خیلی شاخه برای لانچ تایتل چیزیه که شاید از سال دوم نسل میشد انتظار داشت . دوم اینکه این رسم کرایتک هست کمبود رزولوشن و کمبود فریم :دی پس زیاد مسئله مهمی نیست :دی مربوط به بازیهای دیگه هم نمیشه زیاد :دی

اون که آره:

الآن استودیو ها اینجورین :d فقط FP های مایکروسافت Dev Kit های نهایی رو دارن چون روش نظر میدن (که اونم طبق چیزایی که میگن خودشون هم حتی درایور و خیلی چیزا رو هنوز به عنوان final ندارن. استودیو های TP مثل Crytek که انحصاری کار میکنن اطلاعات بیشتری دارن ولی باز دستشون نیست و بتا رو فقط زودتر گرفتن). بقیه هم 2 هفته بیشتر نیست (اینجوری که میگن) که بتا رو گرفتن حتی ظاهرا بعد از عرضه هم یه مدت طول میکشه تا بهشون Dev Kit های آخر رو بدن. که احتمالا به همون دلیل عقب بودن تو برنامشون هست. این درست شه بقیه هم میرسن :d منتها تفاوت دارن دوتا کنسول ! TP ها مشکل میخورن به خاطر انجین هاشون. 15 تا چیپ و چیپ صدا و ESRAM باید برنامه نویسی و اپتیمایز خاص خودشون رو داشته باشن که از TP ها نمیشه انتظار داشت خیلی بیان روش کار کنن به خاطر هزینه :d

===================
گرافیک خب بحثی توش نیست کلا :d منتها با این چیزی که به شخصه دارم میبینم هنوز همون متا 75 تهشه :d گیم پلی جالبی واقعا نداره تا اینجا که تو ویدیو ها دیدم به نظرم

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم,یه بنده خدایی میگفت محیطای بازی از پیش رندر شده هستن(منبعش هم دیجیتال فاندری بود) ولی من نخوندم مقالشو,کسی اطلاعی داره که راسته یا نه؟

آخرین ویرایش:
کلا زیادم نباید به گرافیک بازی دل بست :d کاری به کنسول رقیب ندارم ولی بازی 1080 نیست ، فریمش هم روی 30 هست که 100% افت فریم داره ...
هرچند برای بازی که تا پارسال برای 360 بود بعد تبدیل به یک بازی نسل هشتمی شد عالیه ولی برای دیدن گرافیک فک برانداز بایدمنتتظر 343 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or