Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که اصلا از نمایشای اولیه ی بازی خوشم نیومده بود و گرافیکش به چشمم نمیومد . این نمایش آخری و بسیار پسندیدم . به نظرم گرافیکش یکی از سه گرافیک برتره لانچ نسل بعده . خیلی خوبه . طراحی محیطا فوق العاده است . کلا چیز خوفیه . مبارک فنای ایکس وان .

به عنوان کسی که اصلا از نمایشای اولیه ی بازی خوشم نیومده بود و گرافیکش به چشمم نمیومد . این نمایش آخری و بسیار پسندیدم . به نظرم گرافیکش یکی از سه گرافیک برتره لانچ نسل بعده . خیلی خوبه . طراحی محیطا فوق العاده است . کلا چیز خوفیه . مبارک فنای ایکس وان .
مبارک؟ نه داداش اینطور که بوش داره میاد گرافیگش از god of warضعیف تره.:d میدونی که 50%ضعیفی دیگه خودش رو اینجا نشون داد. خاک تو سر ماکروسافت با این کنسولش:d

انصافا گرافیک خوفناکی داره، من که با دیدن عکس هایی که فرخ گذاشته اینجوری شدم ==>
84.gif
:biggrin1: این چمن و اینا خیلی طبیعی هست رنگش، یعنی خیلی واقعی هست در واقع :دی

آخرین ویرایش:
یه موردی که دقت کردم تو ویدئو های مولتی نبود ولی تو این یکی اضافه شده انعکاس نوری هست که توسط موج های آب ایجاد میشه ، تو کرایسیس 3 نسخه PC هم این تکنیک وجود داشت.
98089703945031068815.jpg
29377573782390981198.jpg

And here's a bit more insight from Microsoft's Aaron Greenberg - the game runs in native 1080p. Odds are, even actual Roman warriors didn't get to enjoy gore as high-fidelity as this when they stuck it to the barbarian hordes. They probably didn't activate D-pad-triggered XP buffs in the process, either. Silly Romans!

News: Ryse for Xbox One runs at 1080p - three new Combat Execution videos released - Xbox 360 - The Official Magazine

- - -ویرایش - - -

نسل بعد هم این مشکل هنوز هست :|

67644517628128386644.png

ثانیه 20 به بعد.

02953672870027577570.jpg

اگه ویدئوی watch dogs و Drive club رو روی کنسول فوق العاده قدرتمندتر سونی ببینی به همین یه ذره مشکل تو این ویدئو رضایت که میدی هیچی! حلوا حلوا میکنی میزاری تو دهنت :d

اگه ویدئوی watch dogs و Drive club رو روی کنسول فوق العاده قدرتمندتر سونی ببینی به همین یه ذره مشکل تو این ویدئو رضایت که میدی هیچی! حلوا حلوا میکنی میزاری تو دهنت
yahoo_4.gif

آخه driver clubs شصت فریمه:d
Oh wait...
:laughing:

News: Ryse for Xbox One runs at 1080p - three new Combat Execution videos released - Xbox 360 - The Official Magazine

- - -ویرایش - - -

02953672870027577570.jpg

اگه ویدئوی watch dogs و Drive club رو روی کنسول فوق العاده قدرتمندتر سونی ببینی به همین یه ذره مشکل تو این ویدئو رضایت که میدی هیچی! حلوا حلوا میکنی میزاری تو دهنت :d

آره دیدمش,نظرمم توی تاپیکش هست :دی ولی باز اون open-World این محیط بستست :دی(واچ داگز رو PS4 اون بود عمرا بتونم رو وان تحملش کنم :دی)
کلا از نسل بعد ناامید شدم :( خیلی از دیر لود شدن بدم میاد,تکسچر بود یه چیزی ولی دیگه ابجکت خیلی ستمه :((

کلا از نسل بعد ناامید شدم
:(
خیلی از دیر لود شدن بدم میاد,تکسچر بود یه چیزی ولی دیگه ابجکت خیلی ستمه
:((
بهترین راه این بود که بازی رو برای One میساختن بعد پورت میکردن برای چیزک4 که 50% آبجکت ها زودتر لود شه بعد دوباره پورتش میکردن برای One :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or