Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا اصلا گیمپلی این بازی رو درک نمیکنم یجورایی داره داد میزنه که داغونه ! من خیلی به خودم اجازه نمیدم اینقدر زود در مورد یه بازی قضاوت کنم .... اونم از روی ویدیو ، ولی واقعا اگه همش همین باشه من بعید میدونم بازی خوبی بشه ... البته گرافیک فوق العاده ای داره ...

اینو امروز دیدم یه ریویو از دموی بازی تو نمایشگاه PAX هست

از گرافیک تعریف کرده ولی از گیم پلی راضی نبوده.

As we slashed our swords against the opposing barbarian flesh, the visuals within the graphic design jumped out in exquisitely beautiful details and remained consistently crisp with the action on-screen

The presentation does well to deliver on those strengths, especially during the points of interest that highlight the visceral graphics like the contextual opportunities where you can execute the poor jerk who challenged you

Press Pause Radio - Not Your Everyday Podcast - PAX Prime 2013: Hands-on with�Ryse

آخرین ویرایش:
خوبه پس میدونن اینجا چیکار کردن و از حالا باید بعدی رو کلا تغییر بدن تا بشه درستش کرد :d متا همون 75 :d
سوالی که برام هست اگه خود کرایتک این انتقاد ها در مورد گیم پلی را یبینه باید بازی را تاخیر بده ! :دی یعنی میشه حدس زد هزینه ساخت بازی زیاد بوده مثلا الان مایکرو و کرایتک رو چه حساب کتابی میخوان بازی را عرضه کنن وقتی مشکل داره ؟ و در نهایت هم زیاد نفروشه و یه شکست باشه براشون ! اونم بعد این همه سال .

Ryse رو ول کن، من در تعجبم فورتزا با اون گرافیک وحشتناک و 60 فریم ثابت با اون فیزیک، چجوری 1080 Native ـه؟:| یه همچین چیزی رو سال 2015 باید ببینیم. فکر کنم T10 ماشین زمان داره:دی

فقط حیف که انحصاریه One ـه، وگرنه میتونست 50% بهتر باشه:(

فقط حیف که انحصاریه One ـه، وگرنه میتونست 50% بهتر باشه:(
حالا اینکه خوبه چون اگه انحصاریه One نبودن لااقل رو ps4 با 50% افزایش کیفیت رو به رو میشدیم ؛ تو فقط یه لحظه فرض کن اگه قرار بود Driver Club یا killzone: shadow fall رو X1 اجرا شن چه فاجعه ایی رخ میداد ! اون موقع 50% بدتر میشدن ، احتمالاً فریمم از 30 به 15 کاهش پیدا میکرد و مجبور میشدیم این ابر شاهکار هارو رو 15 فریم تجربه کنیم :(

ویدیو جدید از مبارزات بازی اومده. صحنه های جدید داره و سازنده ها دربارش صحبت میکنن.
1080p، پنج دقیقه و خرده ای، 400 مگ:دی

Asset Bank | Video Details - Ryse Combat Trailer

مثل اینکه از دنیا عقبی این را تو صفحات قبل گذشته بودند ولی در این کیفیت که دستت درد نکنه به همین خاطرomg :دی گرافیک بازی دیوانه وار عالیه یعنی باور کردنش سخته اول نسلی یه همچین بازی . این گرافیک را میشد از سال دوم کنسولها انتظار داشت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or