Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
از همین الان بگم متای بازی بیشتر از 70 نمیشه ... بوکمارک کنید

به نظر من ميشه . به خاطر اين كه اول نسلي خيلي خوب به بازي ها نمره ميدن و به خاطر گرافيك خارق العاده اي هم كه داره نمره هاي خيلي خوبي خواهد گرفت . متاي 85 رو پيش بيني مي كنم . ;)

به نظرم اون حالت قبلی مبارزات بهتر بود
چون اولا QTE که حذف نشده دوما این حاله های رنگی که دور دشمن ها ظاهر میشه به نظرم اون حس سینمایی و غرق شدن تو بازی رو می گیره. . .
مگر همونطور که گفتن با جلو رفتن این ویژگی حذف بشه
مولتی هم نداشت سنگین تر بود :|:d
==========================
در مورد بازی و موفقیاتاش فکر کنم بتونه با افتخار لقب "زاغارت ترین AAA لانچ "رو از ان خودش کنه :d
به متاش هم امیدی نیست (همون دور و بر 80 ) ولی امیدوارم حداقل گرافیکش به حدی خوب باشه که چنتا جایزه ی گرافیکی ببره;;):d

من فقط مشتاق سينماتيك بودن و خشونت گلادياتوري بازي هستم....كه خشونت اوكي ست ولي اين سينماتيك بودن و ايناش به خاطر تغيير اخير و علت اينكه كم ازش تريلر مياد بيرون(مخصوصا بخش داستاني) ادم خيلي نميتونه نظر بده
احتمالا اينا بعد اين مكانيزم جديدي كه پياده كردن به زودي يه تريلر از بخش داستاني بيرون خواهند داد كه اونجا بهتر ميشه قضاوت كرد بازي چند مرده حلاجه

+

راستي اين ويديو ign كه صفحه قبل گذاشتن رو حتما ببينيد .....هم كاراكتر جادو ميزنه:-o(رعد و برق) و هم اينكه يه دشمن قوي هيكل و ريشي:dبا تبر رو مي بينيد و هم چند تا فينيشر جديد و البته مكانيزم اون جمجمه هاي بالاي سر رو هم بهتر ميتونيد متوجه بشيد

.

به نظرم اون حالت قبلی مبارزات بهتر بود
چون اولا QTE که حذف نشده دوما این حاله های رنگی که دور دشمن ها ظاهر میشه به نظرم اون حس سینمایی و غرق شدن تو بازی رو می گیره. . .
مگر همونطور که گفتن با جلو رفتن این ویژگی حذف بشه
مولتی هم نداشت سنگین تر بود :|:d
==========================
در مورد بازی و موفقیاتاش فکر کنم بتونه با افتخار لقب "زاغارت ترین AAA لانچ "رو از ان خودش کنه :d
به متاش هم امیدی نیست (همون دور و بر 80 ) ولی امیدوارم حداقل گرافیکش به حدی خوب باشه که چنتا جایزه ی گرافیکی ببره;;):d
و چیزی که شما توجه نمیکنی این چیزی که بعد e3 دارن نشون میدن از بخش مولتی پلیر بازی هست ! و مطمئنا بخش مولتی با سینگل بازی تفاوت هایی داره از جمله یکیش همین دوربین بازی هست شما از بخش مولتی اون نوع دوربین سینمایی اینا را باید بیخیال بشی .

اون حس و حالی که تو نمایش E3 وجود داشت فوق العاده بود، فقط گیم پلی و QTE کار رو خراب کرد :دی اگه بتونن همون حس و حال رو با یه گیم پلی بهتر به نمایش بزارن به نظرم به عنوان اولین تجربه Cryek تو این سبک میشه امیدوار بود تو شماره های بعدی یه عنوان خیلی خوب رو شاهد باشیم. هر چند باید تا دیدن تریلرهای جدید بخش داستانی صبر کنیم، حالا اگه گیم پلی رو درست کردن امیدوارم اون حس و حال بازی رو خراب نکنن :دی

اون حس و حالی که تو نمایش E3 وجود داشت فوق العاده بود، فقط گیم پلی و QTE کار رو خراب کرد :دی اگه بتونن همون حس و حال رو با یه گیم پلی بهتر به نمایش بزارن به نظرم به عنوان اولین تجربه Cryek تو این سبک میشه امیدوار بود تو شماره های بعدی یه عنوان خیلی خوب رو شاهد باشیم. هر چند باید تا دیدن تریلرهای جدید بخش داستانی صبر کنیم، حالا اگه گیم پلی رو درست کردن امیدوارم اون حس و حال بازی رو خراب نکنن :دی
ملت بعد e3 یدونه تریلر از بخش سینگل دیدن دارن با اطمینان حرف میزنن :دی این نمایشها هم همش از بخش مولتی هست . فقط من موندم کی میتونیم از بخش سینگل تریلر دیگه ببینیم چون دم عرضه بازی هستیم نمایشگاهی و چیزی و اینا نیست ؟:دی

ملت بعد e3 یدونه تریلر از بخش سینگل دیدن دارن با اطمینان حرف میزنن :دی این نمایشها هم همش از بخش مولتی هست . فقط من موندم کی میتونیم از بخش سینگل تریلر دیگه ببینیم چون دم عرضه بازی هستیم نمایشگاهی و چیزی و اینا نیست ؟:دی
TGS :دی البته لازم هم نیست حتما تو نمایشگاه باشه، همین جوری هم میشه نشون داد :دی

و چیزی که شما توجه نمیکنی این چیزی که بعد e3 دارن نشون میدن از بخش مولتی پلیر بازی هست ! و مطمئنا بخش مولتی با سینگل بازی تفاوت هایی داره از جمله یکیش همین دوربین بازی هست شما از بخش مولتی اون نوع دوربین سینمایی اینا را باید بیخیال بشی .

چرا باید بیخیال شم ؟!:-/ مولتی سینمایی می تونست جالب باشه :-":d
جدا از شوخی امیدوارم همین طور که می گی باشه و بخش داستانی همون حال و هوای E3 رو داشته باشه
اونطوری خیلی بهتر خشونت بازی نشون داده میشد ( به سبک Ninja Gaiden :-":d)
مبارزات که نکته ی جدیدی نداره باید دلمون به این خشونته و انیمیشن های خفنش خوش باشه :d
======================
نه به کرایسیس 3 که زرت و زرت از بخش داستانی تریلر دادن و نصف بازی رو قبل عرضه نشون دادن نه به Ryse :|:d

یعنی از یه جایی دسترسی به کرایتک داشتم حتما این را بهشون میرسوندم که این بخش QTE را هم میخوان بزارن حداقل صحنه اهستش نکنن ! خودتون یکم فکر کنید خیلی عالی میشه QTE در حالت سریع باشه که سریع تو زدن دکمه ها تصمیم بگیریم و همون صحنه را هم سریع سینمایی نشون بده . جدا هیجان بازی را 2 برابر میکنه به نظر من !

یعنی از یه جایی دسترسی به کرایتک داشتم حتما این را بهشون میرسوندم که این بخش QTE را هم میخوان بزارن حداقل صحنه اهستش نکنن ! خودتون یکم فکر کنید خیلی عالی میشه QTE در حالت سریع باشه که سریع تو زدن دکمه ها تصمیم بگیریم و همون صحنه را هم سریع سینمایی نشون بده . جدا هیجان بازی را 2 برابر میکنه به نظر من !

موافقم آره هیجان 2 برابر میشه ولی از اونطرف درجه سختی بازی چند برابر میشه . کلا اگه optional باشه خوبه به نظرم . یعنی روی درجه سختی بالا ....

optional نباشه nooba شاکی میشن :دی

دقیقاً دست گذاشتی رو اصلی ترین مشکل بازی ! چیزی که باعث کندی مبارزات شده همین صحنه آهسته هاست نه QTE !

الان مثلاً اومدن خلاقیت بخرج دادن با هاله های رنگی مشخص کردن که موقع فنیشرها چه دکمه ایی باید بزنی ! یکی نیست ازشون بپرسه با این تغییر کلیت قضیه چه فرقی کرده ؟! بنظر من که این کارشون نه تنها تغییر مثبت به حساب نمیاد بلکه اون حس حال سینمایی بازی رو هم کمتر کرده !
---------------------------
@ halflife g :
الان یادم نیست دقیقاً کجا دیدم ولی تو یکی از همین نمایش های مولتی جدا از جادو رعد برق ، جادوی آتیش هم میزنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or