Ryse - Kinect

واقعا دیگه داشتم از کرده خودم پشیمون میشدم ! (خریدن کینکت) - اولش خیلی جذاب بود ولی با وجود نبود بازی های

واقعا جذاب دیگه تبدیل شده به دستگاه خاک خور تو خونه !

امیدوارم این بازی و بازی های دیگه بتونن یه تکونی به کینکت بدن . . .

فکر کنم بشه به این بازی امیدوار بود - Cry engine3 - Crytek ببینیم چی میشه دیگه . . . (ویرایش)

آخرین ویرایش:
واقعا دیگه داشتم از کرده خودم پشیمون میشدم ! (خریدن کینکت) - اولش خیلی جذاب بود ولی با وجود نبود بازی های

واقعا جذاب دیگه تبدیل شده به دستگاه خاک خور تو خونه !

امیدوارم این بازی و بازی های دیگه بتونن یه تکونی به کینکت بدن . . .

فکر کنم بشه به این بازی امیدوار بود - Unreal engine3 - Crytek ببینیم چی میشه دیگه . . .

البته همونطور که قدیمیا گفتن دو فرمانروا در یک اقلیم نگنجن

Crytek و Cry Engine 3 :)

البته همونطور که قدیمیا گفتن دو فرمانروا در یک اقلیم نگنجن

Crytek و Cry Engine 3 :)

ماشالله دوستان انقدر تیزن نمیزارن 1دقیقه از پست بگزره سریع مچ آدم رو میگیرن - بله Cry Engine3 , Crytek

ولی خداوکیلی نمیدونید از موقعی که 2تا از امتحانام رو دادم#:-s از این سوتی ها فراوون دادم !

خدا بخیر کنه بقیه امتحانات رو . . .:(

بینم کرای انجین انقدر قویه واقعا؟نکنه اون cg بوده و گرافیک بازی در حد کرایسیس باشه؟(نمیگم کرایسیس بده میگم اگه میخواد در اون حد باشه چرا دروغ نشون دادن:دی)
خدا کنه تا e3 سال دیگه مدام دمو بدن نمیتونم صبر کنم!

با هردو حالت بازی میکنیم! مخصوصا که RoN با اون نمایشش در من انفجار ایجاد کرد!:دی یعنی راه رفتنو هم نشون داد!
تو محیط تاریک هم میشه بازی کرد!

با هردو حالت بازی میکنیم! مخصوصا که RoN با اون نمایشش در من انفجار ایجاد کرد! یعنی راه رفتنو هم نشون داد!
تقریبا شبیه جنگلی ها و سردستشون تارزان داشت راه میرفت
چرا میخوان الکی گند بزنن با این اسباب بازیشون به بازی های هاردکور
همون ژانگولر بازی ها مناسب این وسیله هست
حداقل ماکرو میومد به جای این کارا از این بنده خدایی که هک کرده بود یاد می گرفت و یه بازی با مکمل کینکت و دسته کلاسیک 360 معرفی می کرد و بعد میدید که تماشاچی ها یه هورا براشون می کشیدن و کنفرانس ازون سوت و کوری در میومد

یعنی بعد از دیدن این تریلر قشنگ دلم میخواست رئیس مایکروسافت رو به فحش بکشم.
Alan Wake رسما داره نابود میشه.
Fable هم که شده بازیچه.
Forza هم که انگاری قراره هرسال با یه قابلیت جدید بیاد مثل فیفا.
Gears of War 3 هم که دیگه تموم میشه و بعدش قاعدتا هرچی بشه انحصاری نیست.
Halo 4 هم که معلوم نیست چه بلایی سرش میاد.
خاک برسرشون با این سیاست مسخرشون ...

به Ryse خیلی امید داشتم یه بازی سوم شخص باحال میبینیم و حال میکنیم ولی با این ...
اصلا خیلی دیگه داره روی کینکت مانور میده.

حداقل ماکرو میومد به جای این کارا از این بنده خدایی که هک کرده بود یاد می گرفت و یه بازی با مکمل کینکت و دسته کلاسیک 360 معرفی می کرد و بعد میدید که تماشاچی ها یه هورا براشون می کشیدن و کنفرانس ازون سوت و کوری در میومد
اول همه دنیا انتقاد میکنن که چرا بازی هاردکور برای کینکت نمیاد حالا که هر چی بازی هارکور هست براش تایید شد گیر دادین که هارکور مناسب این وسیله نیست..!

شما اگر دوست نداری میتونی بازی نکنی و بری باهاش Monester بزنی..

اگر کنفرانس ماکرو رو میدیدی متوجه میشدی که تماشاگران خیلی بیشتر از بازی های کلاسیک با کینکت حال کرده بودن..

Fable هم که شده بازیچه.

به Ryse خیلی امید داشتم یه بازی سوم شخص باحال میبینیم و حال میکنیم ولی با این ...

Alan Wake ..؟
Fable همون اولشم بازیچه بود این بازی هم ربطی به شماره اصلی نداره..
Forza..؟
Gears of War..؟
Halo4 ..؟

Ryse هم اینطور که از تریلرش معلوم بود گرافیک خوفی داره و گفته شده که از کنترل معمولی هم پشتیبانی میکنه..

Fable هم که شده بازیچه.

خب دیگه شما ام زیادی پیاز داغش رو زیاد کردی
موافقم alan wake بد بود اما بقیه اش حرف ندارن
Forza چه ایرادی داره واقعا؟!
یا fable?
Gears of war 3 ام کی گفته به شما تموم میشه؟ اگه دست اخبار رو دنبال کنی میبینی ادامه داره اما بدون Marcus fenix!
اگر یه سر به Gamespot بزنی لطف کنی میبینی که چه بازی هایی قراره انحصاری بیان!

Fable هم که شده بازیچه.

عزیزم شما حالت خوبه؟اصلا AW این وسط چیکار می کنه؟؟؟؟؟
Fable از اول همین بود.
FOrza4 از همه خنده دار تر!!!!!!!!!!!منظورت دقیقا از این حرف چیه؟خیلی فکر کردم اما نفهمیدم منظورتو!
GeOW3 هم مفهوم نیست حرفت!بازیی که ناشرش مایکروسافت هست که مولتی نمی شه.
Hlo 4 معلوم نیست چه بلایی سرش داره می اد؟؟؟؟کلا یه تیزر 20 ثانیه ای ازش پخش شده!بهترین سازنده ها هم 4 ساله دارن تو 343 کار می کنن!
Ryse هم خدایی نماییش خوب بود!

میثم جان فکر کنم یکم تند داری میری و جدا از اینکه حرف هایی که زده خیلی ربطی به تاپیک نداشت خوب بازی Ryse به نظر من اگه توش تنوع وجود داشته باشه به یکی از موفق ترین بازی های کینکت تبدیل میشه بهت قول میدم. اما اگه قرار باشه از اول تا آخر بازی فقط 4-5 تا حرکت بزنیم مطمئنا با شکست روبه رو میشه که البته خیلی بعید میدونم این طوری بشه.

GeOW3 هم مفهوم نیست حرفت!بازیی که ناشرش مایکروسافت هست که مولتی نمی شه.
البته این حرفت تا حدودی درست هست اما قطعیت نداره به این دلیل که ممکنه اتفاقی که برای ME افتاد بیافته. ناشر نسخه اول ME هم خود مایکرو بود اما نسخه بعدی دست EA افتاد و همون طور هم که میدونی بازی مولتی شد. من به شخصه برام فرقی نداره که GEOW مولتی بشه یا نه اما اگه این عنوان تو شماره 3 تموم بشه خیلی احتمالش زیاد هست که بازی بعدی Epic مولتی باشه(البته صرف نظر از BulletStorm 2)

الان مشکل چیه؟؟؟

ترکیب دسته با کینکتو میخواهین ؟؟خوب ms3 یه نمونش بود.........بازیهای هاردکوری که بخشیش با کینکت باشه : graw .....

تازه دویدن تو بازی ron خیلی هم خوب بود کجاش مشکل داش؟؟؟کجاش شبیه تارزان بود؟؟:|

+

با یه چیزی مشکل دارین که هیچ.نظر شخصیتونه......ولی دیگه بیخودی نکوبینش و از تخیلات خودتون برای نابودی اون چیز استفاده نکنین..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or