RPCS3 | PS3 Emulator

ممنونم. احیانا جایی سراغ نداری آپدیتاشم داشته باشه؟
برای آپدیتهاش از این استفاده کن:
Release v0.3.7 · RainbowCookie32/rusty-psn
این رو دانلود کن:
rusty-psn-egui-windows.zip
=======
روش تنظیمات بازیها هم اینطوره:

حالا ایشون از نسخه Master Mod بازی داره استفاده میکنه ولی فرقی نمیکنه روی نسخه اورجینال هم کار میکنه.
این دوستمون از آپدیت 2.11 به بالا رو میگه نگیر که با Master mod مشکل ایجاد میکنه.
ولی من میگم همه رو به ترتیب بگیر و تست کن.

چون هرچی آپدیت بالاتر میره بازی میتونه FPS کمتری بهت بده و حتی مشکل ایجاد کنه.
من خودم برام مهم نبود و تا خرخره آپدیت کردم ولی تو چون CPU کمی ضعیفتری داری میگم تا 1.13 بگیر و بعدی ها رو یکدونه یکدونه برو بالا و تست کن تو بازی.
برو تو ریس و نه فقط منو.
آپدیتهای بالای 2.00 اینطورن.

• Like
Reactions: m.a.t and Mohsen GT
برای آپدیتهاش از این استفاده کن:
Release v0.3.7 · RainbowCookie32/rusty-psn
این رو دانلود کن:
rusty-psn-egui-windows.zip
=======
روش تنظیمات بازیها هم اینطوره:

حالا ایشون از نسخه Master Mod بازی داره استفاده میکنه ولی فرقی نمیکنه روی نسخه اورجینال هم کار میکنه.
این دوستمون از آپدیت 2.11 به بالا رو میگه نگیر که با Master mod مشکل ایجاد میکنه.
ولی من میگم همه رو به ترتیب بگیر و تست کن.

چون هرچی آپدیت بالاتر میره بازی میتونه FPS کمتری بهت بده و حتی مشکل ایجاد کنه.
من خودم برام مهم نبود و تا خرخره آپدیت کردم ولی تو چون CPU کمی ضعیفتری داری میگم تا 1.13 بگیر و بعدی ها رو یکدونه یکدونه برو بالا و تست کن تو بازی.
برو تو ریس و نه فقط منو.
آپدیت خوده بازی رو تا آخری نگیرم؟
ویرایش: آها گرفتم. اشکال نداره میبینم اگه خیلی داغون نباشع منم میخوام که آخرین آپدیت باشه.

آپدیت خوده بازی رو تا آخری نگیرم؟
ویرایش: آها گرفتم. اشکال نداره میبینم اگه خیلی داغون نباشع منم میخوام که آخرین آپدیت باشه.
البته باید دید آخرین اپدیت چه مزیت هایی نسبت به اپدیت های قبلی داره مثلا اگه کسی بخواد gta 4 آخرین نسخه رو بگیره باید با خیلی از رادیو های بازی خداحافظی کنه یا ممکنه یه باگ به خصوصی توی یه نسخه خاصی از بازی باشه
آپدیتهای GT ماشین و ... اضافه میکنه برای همین مهمه خیلی که بشه تعداد بیشتری نصب کرد.

اینکه گفتید gta v رم میشه آنلاین بازی کرد حسابی تعجب کردم. چجوری؟ مگه سرورای بازی هنوز فعاله؟
وای فک کن GT5 رو هم میشد آنلاین بازی کرد...
خیلی نزدیکیم.
تعداد زیادی از بازیها رو میشه آنلاین زد با RPCN.
یکی دوتا ویدئو هم هست که دارن از نسخه های در حال توسعه بخش آنلاین ریس میدن ولی هنوز کامل نشده و باگ داره.
=======
البته سرورها روی PS3 های هک شده هست و پلیر هم داره.

==============
این دوتا رو کنار ورژن اصلیها حتما تست کن:

GT5 Master Mod

GT6 Spec II Mod

• Like
  • Wow
Reactions: m.a.t and Mohsen GT
خیلی نزدیکیم.
تعداد زیادی از بازیها رو میشه آنلاین زد با RPCN.
یکی دوتا ویدئو هم هست که دارن از نسخه های در حال توسعه بخش آنلاین ریس میدن ولی هنوز کامل نشده و باگ داره.
=======
البته سرورها روی PS3 های هک شده هست و پلیر هم داره.

==============
این دوتا رو کنار ورژن اصلیها حتما تست کن:

GT5 Master Mod

GT6 Spec II Mod

من جی تی از شماره اولش تا الان بازی کردم اما نمی دونم چرا شماره 5 ش از همه بیشتر دوست دارم با اینکه متاش از همه کمتره

من جی تی از شماره اولش تا الان بازی کردم اما نمی دونم چرا شماره 5 ش از همه بیشتر دوست دارم با اینکه متاش از همه کمتره
منم این حس رو در مورد نسخه سوم و بعد چهارم دارم.
نه فقط نوستالژی بلکه سیستم پیشرفت و کلیت بخش کمپین بازی تو اوج و بهترین حالت خودش بود.

سلام ممنون از راهنمایی های دوستان. شبیه سازو نصب کردم جی تی ۵ رو هم گرفتم و رفتم داخل بازی. آپشنهای بازی رو اونطوری که میخواستم تنظیم کردم ولی تا حالا چند دفعه رفتم به کرش کردن بازی رسیده تو چند جای مختلف. چک کردم دیدم وضعیت اجرای بازی زرد رنگه هنوز. البته فعلا هر دفعه رفتم تو بازی همش مینویسه نصب شیدر داره میکنه نمیدونم تازه نصب کردم اینطوریه یا نه.
حالا سوال دیگه ای که دارم اینه که بهترین روش آپدیت بازی چیه؟ سرچ که کردم یه جا گفته بود یه نرم افزار دانلود کنید و توش کد بازی رو سرچ کنید یه جا دیگه هم گفته بود یه چیز مثل فروم خوده شبیه سازه که کد بازی رو اونجا سرچ میکنی و آپدیتا رو نشون میده.
ویرایش: نمینویسه نصب شیدر، مینویسه کامپایل. فک کنم اولاش اینطوره. هیچ وقت فکر نمیکردم انتظار برای کامپایل شیدر اینقدر لذت بخش باشه😂

آخرین ویرایش:
اپدیت بازی ها رو از هر جایی که دلتون می خواد بگیرید و بعد پرتش کنید توی برنامه گزینه نصب بزنید تمام

می تونید دسته ای هم اپدیت کنید هم به ترتیب بزنید بهتره که اشتباه نصب نکنه

بازی جی تی با کیلزون ها هر کاری کنید مشکل کرش بعد از یک مدتی دارن راه حلی نداره اما می تونید میزانش با تنظیمات خیلی کمترش کنید

• Like
Reactions: Mohsen GT
من زمانی که ps3 تازه کرک شده بود دیسک آکادمی ادیتشن جی تی ۵ رو گرفته بودم. فک کنم داشته باشمش هنوز. چند تا dvd بود. ممکنه بشه آپدیت های gt5 رو از اونجا بگیرم؟ باید برم پیداش کنم

سلام ممنون از راهنمایی های دوستان. شبیه سازو نصب کردم جی تی ۵ رو هم گرفتم و رفتم داخل بازی. آپشنهای بازی رو اونطوری که میخواستم تنظیم کردم ولی تا حالا چند دفعه رفتم به کرش کردن بازی رسیده تو چند جای مختلف. چک کردم دیدم وضعیت اجرای بازی زرد رنگه هنوز. البته فعلا هر دفعه رفتم تو بازی همش مینویسه نصب شیدر داره میکنه نمیدونم تازه نصب کردم اینطوریه یا نه.
حالا سوال دیگه ای که دارم اینه که بهترین روش آپدیت بازی چیه؟ سرچ که کردم یه جا گفته بود یه نرم افزار دانلود کنید و توش کد بازی رو سرچ کنید یه جا دیگه هم گفته بود یه چیز مثل فروم خوده شبیه سازه که کد بازی رو اونجا سرچ میکنی و آپدیتا رو نشون میده.
ویرایش: نمینویسه نصب شیدر، مینویسه کامپایل. فک کنم اولاش اینطوره. هیچ وقت فکر نمیکردم انتظار برای کامپایل شیدر اینقدر لذت بخش باشه😂
من که صفحه قبل برنامه دانلود آپدیت رو معرفی کردم ، ندیدی؟

اگر ویدئو رو دیده باشی که همه چی رو توضیح داده!؟

نمیدونم چرا بعضی وقتا بازی Skate 3 تو Xenia اینجوری میشه و هیچ راه حلی هم براش پیدا نکردم
کلا با اینکه RPCS3 سنگین تره ولی بنظرم از Xenia پایدارتره
View attachment 332888
البته از لحاظ ui هم بهتره
بازی به بازی فرق داره.
باید ببینی هر بازی روی کدوم خروجی بهتری میده.
مخصوصا اینکه یکی Cpu میخواد و اون یکی Gpu.

در مورد این بازی انگار VSYNC خاموش باشه و سرعت بازی رفته بالا.
تو تنظیمات VSYNC روشنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or