amonre
کاربر سایت
برو از game patchهیچکی چاره مشکل مارو نمیدونه؟!
تیک unluck fps بردار درست میشه
برو از game patchهیچکی چاره مشکل مارو نمیدونه؟!
ظاهرا این لینک کار میکنه:دوستان میخوام GOW:A رو بازی کنم، لینک دانلود داره کسی؟؟؟ از همه جا پاک شده لامصب!
The Vault - PS3 - Gدوستان میخوام GOW:A رو بازی کنم، لینک دانلود داره کسی؟؟؟ از همه جا پاک شده لامصب!
این لینکی که m.a.t فرستاده از سایت tehranpcserviceدوستان میخوام GOW:A رو بازی کنم، لینک دانلود داره کسی؟؟؟ از همه جا پاک شده لامصب!
این سایت خوبیه ولی مثلا میخواستم gow 3 رو دانلود بکنم 33 گیگ ناقابل میداد بهت و اگه یبار دانلودت قطع بشه باید از اول دانلود بکنی
1:از کجا میشه سه تا نسخهی Uncharted رو دانلودکرد که روی شبیه ساز جواب بده؟
تا چه حد قابل بازیه؟
سلامبچه ها کسی لینک پر سرعت god ascension سراغ نداره؟ قبلا god 3 رو از tehranpcservice گرفتم سرعتش زیر 10mb نمیومد اما برای ascension فقط 300kb میده!
لینک های خارجی هم یه تک فایل 45 گیگی میده که طبق تجربه قبلی من سراغش نمیرم
از کجا میشه سه تا نسخهی Uncharted رو دانلودکرد که روی شبیه ساز جواب بده؟
تا چه حد قابل بازیه؟
سلام
این لینک دانلود god ascension نسخه امریکای از سرور خود سونی هستش یک فایل PKG با حجم 34 گیگ هست
http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...weBfKTKFUrKsZUjHNojmbkNKpjHetAQykAclglBSM.pkg
پ.ن : تو پست اول همین تاپیک لینک دانلود نرم افزار psnstuff قرار دادم دانلودش کن لینک تمام بازی ها پلی استیشن 3 از سرورهای سونی داخلش هست اسم بازی رو در کادر بالاش بنویس لینک دانلود مستقیم اون بازی بهت میده میتونی با سرعت بالا دانلود کنی
فایل اکتیو بازی و DLC و نسخه ها مختلف بازی و ... بهت میده
شبیه ساز rpcs3 سیپیو خیلی قوی ای میخواد بنظرم ولشسلام من این امولاتور رو نصب کردم از سایت برای بازی گاد اف وار 3 مشخصات سیستمم رم 8
cpu intel core i5 6500
gpu intel hd graphics 530
برای ران کردن این بازی اصلا از کارت گرافیکم استفاده نمیشه و فقط سیپی یو رو استفاده میکنه و اف پی اس کمی یعنی افتضاحی میده
راهکاری دارین که این مشکل من حل شه؟
سلام
این لینک دانلود god ascension نسخه امریکای از سرور خود سونی هستش یک فایل PKG با حجم 34 گیگ هست
http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...weBfKTKFUrKsZUjHNojmbkNKpjHetAQykAclglBSM.pkg
پ.ن : تو پست اول همین تاپیک لینک دانلود نرم افزار psnstuff قرار دادم دانلودش کن لینک تمام بازی ها پلی استیشن 3 از سرورهای سونی داخلش هست اسم بازی رو در کادر بالاش بنویس لینک دانلود مستقیم اون بازی بهت میده میتونی با سرعت بالا دانلود کنی
فایل اکتیو بازی و DLC و نسخه ها مختلف بازی و ... بهت میده
کرک نیست باید فایل rap اش رو نصب بکنیداداش دمت گرم لینک خیلی پر سرعت بود. فقط موقع اجرا این ارور میاد.با استفاده از برنامه صفحه اول تاپیک فقط آخرین آپدیت بازی رو گرفتم. نسخه فریمور رو هم به 4.86 دامپ کردم مشکل حل نشد ؟ (فایل دیگه ای هم هست که باید دانلود کنم؟)
کرک نیست باید فایل rap اش رو نصب بکنی