MohammadAVGN
کاربر سایت
نه داداش قربونت خیلی وقت پیشا همون موقعا دانلودش که کردم نکشیدش انتظار چیز دیگه ای هم نمیشد داشتحاجی با این سرعت دانلود کنی که پیر میشی. کجایی شما ؟؟ میخوای من دانلود کنم واست با فلشی چیزی بیا از من بگیر .
نه داداش قربونت خیلی وقت پیشا همون موقعا دانلودش که کردم نکشیدش انتظار چیز دیگه ای هم نمیشد داشتحاجی با این سرعت دانلود کنی که پیر میشی. کجایی شما ؟؟ میخوای من دانلود کنم واست با فلشی چیزی بیا از من بگیر .
ممنونم از راهنماییاگه این ویدئو جواب نداد ، یک بیلد کاستوم قدیمی دارم که حتما جواب میگیری.
اما اولویت با اینه چون همه آپدیتهای اخیر امولاتور رو داره:
برای AMD و هسته های بالا
برای اینتل و 6 هسته و کمی بیشتر
================
این هم بیلد قدیمی:
Release Metal Gear Solid 4 RPCS3 Build · cipherxof/rpcs3
من با همین بازی میکردم.
آره اون بیلد قدیمیه اینطوریه.ممنونم از راهنمایی
ولی من یه مشکل دیگه ای هم دارم...
کامپایل کردن شیدر و ppu باعث هنگ کردن بازی میشه...بازی رو از sata ssd به nvme منتقل کردم کمی اوضاع بهتر شد ولی لودینگ های ده دقیقه ای دارم و بازی هر چند ثانیه یکبار داره کامپایل میکنه و در نهایت روی یک کامپایل متوقف میشه و بازی کرش میکنه
والا بیلد آخر رو گرفتم ویدیو ها هم تنظیماتو نگاه کردم و اجرا کردم و خودمم چند باری تغییر دادم ولی وسط بازی کرش میکنه و وقتی یبار برمیگردم به دسکتاپ و پنجره بازی رو دوباره میارم همچین چیزی میاد ولی نه کامپایل میکنه نه اتفاقی میفتهآره اون بیلد قدیمیه اینطوریه.
اما اون مدرنها اول بازی کاملا کامپایل میکنه، ممکنه 2ساعت هم طول بکشه ولی دیگه راه بری کامپایل نمیکنه.
البته اینهایی که کامپایل میشن دفعه بعد دیگه نمیخواد و همونها رو سریع لود میکنه.
=======
با این بیلد آخریها اجرا نشد؟
درودلامصب rpcs3 کیل زون دو و سه و گاد اسنشن 4k رویایی شون میکنه که هرگز تگرار نمیشوند
View attachment 307573View attachment 307574View attachment 307575
4k با فریم ریت قفل و کنترلر دوال سنس با latency بسیار کم تر
سیستم ات چیه ؟ kz 3 حساس تره برای ایمولوت باید پست پراسیسنگ رو ببندی توی rpcs3درود
من کیلزون 3 رو دارم ولی تو قسمت سازگاری بازی زده INGAME ... توی منو ها میره وقتی بازی شروع میشه تصویر قاطی میشه هیچی نمیاد
چرا جفتشون الان 60 ثابت می دن اما سیستم بالا می خواددوستان
هنوز با gow3 نمیتونه 60فریم بده؟
با رایزن3800
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
ryzen 5 4650سیستم ات چیه ؟ kz 3 حساس تره برای ایمولوت باید پست پراسیسنگ رو ببندی توی rpcs3
ممنون من تنظیمات رو از روی راهنمای این سایت تنظیم کردم هم کیلزون 3 هم 2 راحت اجرا شدن ... حتی کامپایل شیدرها هم سریه لود میشن با این که روی هارد معمولی ریختم بازی روبازی باید 01.14 باشه نسخه اش --- بعد روی بازی کلیک راست کن مننج گیم پچ -- بعد عکس زیر اون گزینه mLLA رو بزن دیزبل بشه پست پراسسینگ رو میبنده کلا موشن بلار دپ تو فیلد و ....
View attachment 319146
اره دیگه ورای ۳۰ نباید بری من با سیستمخیلی قوی تست کردم دو رو فریمش رو انلاک کزدم به سختی ۴۰ میشه این بازیا ساخته شدنه روی ۳۰ فریم . همین که رزلوشن بالا بشه بازیشون کرد جای شکر داره چون دیگه جای دردسترس نیستنممنون من تنظیمات رو از روی راهنمای این سایت تنظیم کردم هم کیلزون 3 هم 2 راحت اجرا شدن ... حتی کامپایل شیدرها هم سریه لود میشن با این که روی هارد معمولی ریختم بازی رو
تنظیمات هم روی فول اچ دی گذاشتم 30 فریم قفل بهم میده ...
RPCS3 Emulator v0.0.29+ setup for Killzone 3 - UmTale Lab
سلام دوست عزیزاگه این ویدئو جواب نداد ، یک بیلد کاستوم قدیمی دارم که حتما جواب میگیری.
اما اولویت با اینه چون همه آپدیتهای اخیر امولاتور رو داره:
برای AMD و هسته های بالا
برای اینتل و 6 هسته و کمی بیشتر
================
این هم بیلد قدیمی:
Release Metal Gear Solid 4 RPCS3 Build · cipherxof/rpcs3
من با همین بازی میکردم.
هیچکی چاره مشکل مارو نمیدونه؟!سلام دوست عزیز
من یه مشکلی دارم تو شبیه ساز حس کردم شما اطلاعاتت بیشتره و احتمال زیاد بدونی مشکل چیه
من gow 3 رو اجرا کردم همه چیش اوکیه تنظیماتشم رواله
فقط اکثر مواقع موقع باز کردن جعبه ها که میگه R1 رو نگه دار انگار تندتند R1 روش ضربه میخوره یا یجاهایی پریدنی تند تند x انگاری ضربه میخوره روش
شما میدونی مشکل از کجاس و چجوری میتونم حلش کنم؟!