نه به اون دلیل نیست.کیک نکنی یه وقتببند نیشتو... به چه مناسبت نیستی؟ اگه به بهانه ی نبودن علی می خوای از زیر کار دربری من خیلی سخت گیر تر از علیم. اگه بخوای از زیر کار دربری کیکت می کنم.:d
نه به اون دلیل نیست.کیک نکنی یه وقتببند نیشتو... به چه مناسبت نیستی؟ اگه به بهانه ی نبودن علی می خوای از زیر کار دربری من خیلی سخت گیر تر از علیم. اگه بخوای از زیر کار دربری کیکت می کنم.:d
نه به اون دلیل نیست.کیک نکنی یه وقت
میشه اینجا بگید من هر چی کامنت ها رو میزنم ارور میدهدوستان این چندتا چلنج واقعا برای کلن مهم اند. لطفا برید داخل الایت جزئیاتش رو بخونید و مو به موم انجام بدید.
میشه اینجا بگید من هر چی کامنت ها رو میزنم ارور میده
چلنج امروز 1 شنبه: برید داخل مود Team Defender باید بیشتر زمان رو برای گرفتن پرچم برای خودتون ثبت کنید.
چلنج فردا 2 شنبه: باید توی مود Domination بیشترین جا رو کپچر کرده باشید تا اکولیدز بهتون بده.
چلنج پس فردا 3 شنبه: باید بیشترین مدال رو توی مد Kill Confirmed بدست بیارید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه های کوشای RoyaL-KnightS: رسیدن کلن به لول 5 رو تبریک می گم.
چلنج های جدیدی خریداری شده. به زودی داخل چلنج ها به نمایش درخواهد آمد.
انشاء الله تا روز 3 شنبه که ادمین کلن از مسافرت برمی گرده بتونیم کلن رو به لول 7 برسونیم.
چکار کردی یه دفه ای اینهمه اسیست گرفتی؟چلنج دامینیشن هم اگه زودتر شروع میشد چندتا میگرفتم ولی دیشب هرکار کردم نشد یکی بود هیچکس رو نمیکشت فقط کپچر میکرد دهن ما رو سرویس کرده بود نمیذاشت اکولید رو بگیرمسلام به همه.من برگشتم -----------------------------------------------------------------------------------سریع چلنج assist رو کامل کنید. الان 1100 تا داریم باید بشه 2500.و چلنج دامینیشن رو تا امشب کامل کنید. فقط برید کپچر کنید همین!
چکار کردی یه دفه ای اینهمه اسیست گرفتی؟چلنج دامینیشن هم اگه زودتر شروع میشد چندتا میگرفتم ولی دیشب هرکار کردم نشد یکی بود هیچکس رو نمیکشت فقط کپچر میکرد دهن ما رو سرویس کرده بود نمیذاشت اکولید رو بگیرم
دعا کردیم اسیست اوومد. خوب مرد حسابی این سواله تو می پرسی؟ ناراحتی اینقدر اسیست گرفتیم؟
-------------------------------
دوستان چلنج جدید از همین حالا شروع شد. بیشترین مدال رو تو مد Kill Confirmed باید بخورید. به 10 تا اکولیدز احتیاج داریم تا گلد بگیریم.
------------------------------
راجع به کلن مچ هم هنوز زوده. ما هنوز به اوون شرایط لازم نرسیدیم. البته من (SpirantDuck7) و علی (Ostagar7) و آرش (Dark Face) یه هفته ی پیش خارج از الایت با کلن CTU* یه کلن مچ برگزار کردیم که لوله شدند رفت. ولی باز هم جای کار داریم.