RoyaL-KnightS کلن MW3

من؟؟؟ خودت لیو دادی! من کسو کیک نکردم

مگه مریضم لیو بدم؟ یه چیزیو بگم وقتی وارد الایت شدم دوباره فرم آورد من شرایط رو قبول کردم و .... (مثل اولین باری که می خوای ازش استفاده کنی.) شاید بخاطر همین بوده. Dataم پاک شده.

بچه های کلن!
چلنج های کلن باز شده. برین تو الیت بخونینشون و انجام بدین که کلن رو لول آپ کنیم.
امروزم با کمک Darkface74 تو نستیم Silver کیل تیم دثمچ رو برنده بشیم.
حتما قسمت clan challenges رو بخونین!!

کلن چلنج ها دقیقا مثل چلنج های خود بازیه.
من 6تاشو ثبتنام کردم. اولیش که برای 1روز دیگس باید برای 2روز با کلت 3-9 هزار نفر رو کل کلن بکشن!
چلنج ها برای اعضای مجانی و پرمیوم هر دو آزاده.
پس همه تلاشتونو بکنید

نه! از تاریخی که معین کرده. میشه حدودا فردا شب. کلن تگ رو هم وقتی که بشیم لول 5 میتونیم انتخاب کنیم! و تایتل رو وقتی لول 10 باشیم. اگه همه درست کار کنید میتونیم تو 1-2 هفته بشیم لول 5 یا 8

باید از سری هندگان باشه دیگه فرقی نمیکنه کدومشون؟
نه فقط هند گان باشه.
یعنی چی؟آخر سر کدومشون؟همش که هند گان و هفت تیر هستن؟شما کدومو میگی؟هر چیزی به غیر از اون کله پرونا(اسم اصلیشو نمیدونم چیه چون تو بازی رزیدنت اویل 3 و2 با اون کله ی زامبیا میپرید بهش میگم)؟
ما که متوجه نشدیم یعنی گیج شدیم

آخرین ویرایش:
اگه قرار بر اکولاد گرفتن باشه:dتوی هر دور یکی دو نفر رو بکشیم میگیرمش.دیشب خودمو ترکوندم همش USp45 رفتم.اوایل جز اخریا بودم ولی کم کم با اینکه همش با کلت بودم جز سه تا اول میشدمb-)(ادعایی هم نیست:d)دیشب چلنج 75 کیل با USP و MAGNUM رو گرفتمb-)

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

چلنج C4 امشب شروع میشه. از ساعت 9 با c4 فقط بکشید

راستی چرا توی قسمت scored جلوی اسم شما تیک خورده؟از ما چون پریمیوم نیستیم حساب نمیشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or