RoyaL-KnightS کلن MW3

همه تون حساب میشید چون اسکور کلی الان 36 ولی من فقط 16 کشتم. ولی تو لیدر برد رتبه ای فقط من رو حساب میکنه.
چلنج C4 رو که انجام بیدیم میشیم لول 3 .

سلام به همه. با موفقیت چلنج C4 هم با گلد بودن امروز تموم میشه.
از امشب ساعت 9 شروع کنید فقط و فقط اسیست بگیرید. ضرف 3 روز هر کدوم باید 500 تا اسیست داشته باشید.

عزیز
من یه کلن الایتی دارم ولی چون عضو پرمیم نداریم نمیتونم لول اپ کنم
اگه بشه من و پسر عموم هم عضو شیم
این هم گیمر تگ ها

saman 007
alijamali71

برای کلن تو الیت ریکوست بدین
throwing knife فرداس . spirantduck7 بهتون خبر میده. امشب تا 3روز چلنج 500 اسیسته! حواستون باشه این چلنج خیلی مهمه چون 750 xp میده!!!
من تا سه شنبه نیستم بعدش دوباره میام

الان اپلی دادم

لطفا قبول کن

تو این چند تا چلنج که نمیتونیم شرکت کنیم ولی از بقیه هستیم ( چون عضو جدید هستیم )

---------- نوشته در 07:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:28 PM ارسال شده بود ----------

راستی مثل یک سری از دوستان لول هامون رو با کیج نگرفتیم + فقط واسه کمک به خودتون میگم
اگر هم کیج میکنین خودتونو افلاین کنید که مایکروسافت نفهمه چون برمیگردونتتون به لول 1

راستی مثل یک سری از دوستان لول هامون رو با کیج نگرفتیم + فقط واسه کمک به خودتون میگم
اگر هم کیج میکنین خودتونو افلاین کنید که مایکروسافت نفهمه چون برمیگردونتتون به لول 1
الان این یعنی چی؟ چرا افکار مردم رو نسبت به اعضای ما خراب می کنی؟ :d
---------------------
علی تا سه شنبه ی هفته ی آینده نیست. شما درخواست بده من قبول می کنم.
--------------------
دوستان هم کلنی همونطور که گفتم و خود علی هم گفت، تا روز سه شنبه من اداره ی کلن رو بر عهده خواهم گرفت. بهتون کارایی رو که باید انجام بدید می گم. در ضمن براتون چلنج های جدیدی می خرم تا وقت برگشتن علی از سفر سورپرایزش کنیم با لول آپ!

پس تمام تلاشتون رو در این 1 هفته انجام بدید.:d

اخه الان داشتم نگاه میکردم
حلا اسم نمیبریم :d ریا میشه

اعضای کلن به همدیگه فرند ریکوئست بدن
الان دیدم لیدر کلن هم گیمرتگشو عوض کرد

پس شاهین منم پنجشنبه و جمعه نیستم دیگه:dبا بچه های کلن تو اون 2 روز بترکونید که من شنبه میام

ببند نیشتو... :-$ به چه مناسبت نیستی؟ اگه به بهانه ی نبودن علی می خوای از زیر کار دربری من خیلی سخت گیر تر از علیم. اگه بخوای از زیر کار دربری کیکت می کنم.:d
-------------------------------------------------------
دوستان هم کلنی. چلنج های جدید بزودی باز خواهد شد. از ساعت 9 امشب شما باید 2 کار رو انجام بدی. یه چلنج 3 روزه داریم که باید 500 تا اسیست بگیرید. و یه چلنج هم تا ساعت 9 فردا شب داریم که باید بدون نشونه گیری آدم بکشید. (پیشنهاد می شه برید هارکور)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or